caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
resp. papierove vreckovky, to je krajsie slovo...
Maoam, no viem "kto" to bol, ale stale som nespoznal "kto" to je :D ale defacto, technicky, teoreticky, asi ja sam :D vysoke stavky, vysoke straty :P
v kasine mi to nevadi, to clovek prespi za 1 noc v pohode :D ale toto neee, toto som zvedavy, kolko noci musim prespat (aj mi zmazali tie tabletky inac :D temu..), ale uz som stratil pocet, neviem sa dopocitat :D
no maoam, ak by som nemal pracovne povinnosti vo stvrtok (ktore defacto odlozit mozem), tak by som aj isiel :)
este rozmyslam..
kufor zbaleny mam, snad o 02 v noci nebudu spehovat na hranici a nejak prepasujem psa (nema cip ani pas :D ), kufor ani nepotrebujem :D ved naco, k moru :D stacia mi servitky :D
no technicky potrebujem len dobyt, dobit nieee :D to uz stacilo :D
do-byt(tie) :D dusevne :D
lostik, v pondelok podvecer filozofovat o zmysle zivota? ale fuj...
tusim potrebujes malicky preplesk a "menej sa pozoruj, viac zi"...
Lost, skusal si opodo.de, skyscanner.net? teda okrem expedia.de
Lost, to kto ta zdeptal do tohoto stavu? Von s tym.
jasne, let z Wien ma vyjde sice rahsie, ale benzin do Mnichova 2x tolko + cesta 5hodin len tam.. to neni problem, ale tie DE cestovky ponukaju lety odkialkolvek, len som myslel, ze poznas nejake ine vyhladavace ako expedia (tusim ze ich je viac, len si nepamatam ich nemecke nazvy :D) ale ak nie tak nevadi, nieoc najdem
kabel, tak, dam ti protiotazku :) preco zit? :)
maoam, dobIt ;-)
maoam ale toto som urobil aj v januari.. ked som sa na poslednu chvilu zdekoval a isiel, povodne som to ani nechel nikomu oznamit (rodina a kamosi), ale pokazil sa mi tam net, tak som nemohol imitovat moju pritomnost doma :D
ale ze by mi to pomohlo? no ani nie :/
tak nevim de je chybaa..
mozno, ze som si mal vybrat menej aktivny ostrov, tj. len take leharo a nie behat po sopkach..
lebo kde inde je chyba, to neviem..
Lost, radsej si priplat a chod cez AT alebo DE-cestovku/web, co hladas, let, ci hotel ci co.
lostik, preco chces umriet?