Maoam - adventne okienko

Vojtoo

hm, no.. a neurobim jej zbytocne nervy na tie 4-5 dni?
ale neber to terazv zlom,
preco sa pytam.
ak som 2 dni offline na ICQ, kamos mi vola, ci zijem :)
tj. nemyslim ze sa hadzem pod papucu, ale myslim tak, ludsky, proste ze nevyparim sa len tak
I KED CHAPEM, ze teraz som/sme v stave, ze by to mohlo byt prave naopak prospesnejsie.
neviem ci to myslis tak, ze konkretne v tomto priapde, alebo ako..
lebo na tuto vec som si daval pozor, aby som nikdy nikoho nevystrasil, ci uz rodicov, kamosov, alebo kohokolvek, ze len tak sa vyparim :)
chapes, zijem sam, jazdim rychlo, takze.. :D preto sa pytam, nie kvoli papuciam a tak :D

Maoam

Lost a ano, je to typicke pre pasivnych ludi, vyhovuje im to, je to take spravanie, kde nemusia konat, nic robit, druhi ich polutuju, potulkaju a im je lepsie...:D Ale neriesi to absolutne nic, akurat sa clovek stava este pasivnejsim....:DDDDDDD

Maoam

Lost, sebalutost je naucene spravanie...hovori sa tomu aj 'naucena bezmocnost', cize to si si nadobaril uz skor, nie od vcera. Len sa to akurat teraz prejavilo, ked mas väcsi emocny problem.

Maoam

Lost, ne ne ne, cele zle

Uprimne? Urobila by som to tak, ze by som sadla do auta, sla s Bastienom do Chorvatska a ked sa vratim, dam na FB, ci kde to s nou komunikujes fotky z kratkej dovci :D.

Pretoze to by jej dalo jasne najavo, ze ta nema tak celkom uplne pod palcom, siel si BEZ TOHO, aby si jej to A - oznamil, B - pytal si od nej povolenie, ci smies :D.

Si slobodny clovek.

Ale ocakavam, ze sa urazi, ako si ju popisal. V tom pripade duplom super, ze by si to urobil.

Maoam

Lost, ja si ta neidealizujem a ani som nenapisala, ze si SLABOCH, neviem, kde si to precital, skopiruj mi to

v tvojom veku je to normalne, ze sa clovek uci a pada na drzku (aj vo vztahoch), inak by si sa nikdy nedostal k stavu dozretia neskor

ale obcas potrebujes mensi preplesk, no...a ten ti daju len kamosi, ver mi

kazdy iny ta s radostou necha tak, aby si sa pekne popalil a bude sa vytesovat z toho, ze si down

Vojtoo

'tak fakt, ze sa NEODHLASIS a nevypytas si od nej povolenie"

nemalo tam byt ze ODHLASIM?
lebo nie tak celkom chapem, i ked viem si domysliet o co ide, proste ze sa zdvihnem a maximalne poviem "necakaj ma zajtra online, som v poraidku, len som na cestach" (taka info moze byt? len oznamovacia..) ci ani taka nie ?

len ze "good morning from new york" ?? :D

Vojtoo

NEEE! to som nikdy nenapisalze si zla!
jamam rad kritiku (viac akopochvaly, tie uprimne neznasam), zas az tak si ma ako slabocha nemusis idealizovat :P