Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maoam - adventne okienko

Vojtoo

inac haluz, toto so mspravil v januari ze som proste isiel, a potom hend ako som sa vratil chcela nase prve stretko :D
zaujimave, mozno to bude fungovat znovu :)

Maoam

ale jasne, ze som 'ta zla', lebo ti pisem veci ake su

ak chces utesovania a t d, musis si ich vypytat od inych uzivatelov, ale daleko ta to teda nepotiahne..

Vojtoo

heeej ty si schmatla 3000typrsoipevok :P :P
nefunguje mi medzernik poriadne :D
to chce novy notebook :D
este stale fungujem na tom lenove, inak sa musim znovu naucit pisat, na inej klavescnici :D
dnes pojdem vybavit psovi pas, nech nie som pasivny a som viac "pripraveny" :D

Maoam

Lost, este nieco - ta tvoja naladova vychcana babenka - vies Lost, ak niekomu na tebe fakt zalezi, tak fakt, ze sa NEODHLASIS a nevypytas si od nej povolenie, ci mozes ist k moru (teda jej proste nedas vediet, neozves sa a pojdes...lebo to chces TY a potrebujes to momentalne), tak to sposobi praveze opak - ozve sa ti taky clovek sam, bude chciet vediet, ako sa mas atd.

Ak sa na teba niekto vykasle, ci bude robit debilne sceny, ocakavam, ze sa najskor urazi a bude robit drahoty - tak prosim, ak sa ti chce s nou natahovat, vela zabavy ti prajem...

Este nevies odlisovat, kto aky je, kto s tebou co chce/planuje, to chce zivotne skusenosti, ktore je najvyssi cas zbierat, mas 24, to je uz vek, kedy by si mal zbierat realne skusenosti aj vo vztahoch.

Pochopis po case sam, naucis sa selektovat.

Vcera som ti akurat napisala, aby si nebol taky ovplyvnitelny, manipulovatelny a nedaval sa jej na tacke na 200%.

Je malo zien, ktore si to vedia vazit - a aj tie by sa zastavili a zatukali si na celo z jedneho dovodu - taky muz NIE JE silna osobnost. A silna zena potrebuje k sebe silneho muza.

Ona sa s tebou zatial pekne pohrava a hlada tvoje hranice, pokial moze u teba ist...a moze ist pekne daleko....no ale potom sa nestazuj,Lost, ked to bude neunosne. Lebo za to si mozes fakt sam.

Maoam

P.S. o par rokov budes vediet, co som ti mojimi vcerajsimi a dnesnym prispevkom chcela povedat, musis na to prist sam...proste vlastna, osobna skusenost, inak nie

Maoam

Lost, ake facky? tomu sa hovori priama rec...
Ked nezabral vcerajsi styl, tak som presla na priamejsi, no.
Hoci, vcera som ti radila pustit si vo vani na hlavu ladovu vodu a stale si myslim, ze by to trocha zabralo.

A nevyplakavaj kvoli detstvu, je vela ludi, ktori ho nemali idealne. Nelutuj sa, makaj.

A ako vravi tpch alias kabel - menej sa pozoruj a viac zi.

a hlavne sa nonstop nelutuj, je to strasne, strasne odpudzujuca vlastnost a u muzov duplom (to ber ako dobru radu od cloveka, ktory ti nikdy nechcel zle)

Ale chap fakt, ze vsetci ludia maju svoje hranice (aj ja) a takisto hranice svojej trpezlivosti.

Tak bud sa vzchopis a zacnes makat, alebo dovi-dopo. Tak ma nestvi a makaj.

Vojtoo

nenavidim sviatky :)
vzdy ked chcem pracovat, tak je sviatok :D
maoam, no vidim ze si presla od dobreho slova k fackam :D
ale ja som pochopil aj tie dobre slova, fakt..
a preto asi potrebujem padnut na drzku, lebosom naivka coveri v rozpravky :D
ale o tom by sa dalo pisat, mozno aj knihu, len kto by to cital :D
k moru idem, na 100% - mozno uz tento vikend, proste schmatnem psa a idem, len mam este pracovne povinnosti vo stvrtok.. a sice to mozem odlozit, ale tak, mozno mi to pomoze :D i ked to je tak na 3 hod aj s cestou... a potom mam zas volno na dlho.. ale o to nejde, ved pojdem, urcite, chcem, aj keby padali traktori, kupim madarsku dialnicnu znamku online a ani sa nezastavim az kym neuvudim pobrazie !! :P
Maoam, ja ta chapem, ale.. :/ vdaka dectvu ked sa mi vysmievali ze nic nedosihane, som si povedal ze nikdy nic nevzdam,pokial nebudem mrtvy :D (ale to neznamena ze som psychopat, lenze ak sa jej opytam, myslim ze povie NIE, ale mozno ak tomu dam cas, mozno je tam sanca.. 1%, ale je :D ja stavkujem na cierne labute aj tak :D a prave to more mi ma kupit cas, takze balim sa, kufor co som mal zabalany som uz obnosil :D )
a v poslednom case, pri kazdej navsteve AT, si zoberiem jeden par plaviek :D haha..

Maoam

Lost: no precitala som si, co si napisal a tak ti k tomu napisem par viet.
Podla toho co pises som usudila, ze je zbytocne ti nieco vysvetlovat a davat rady do zivota, mas 24, bude lepsie, ked si tymito skusenostami 'PREJDES SAM' a na nich sa aj budes ucit. Patris k tomu typu ludi, ktori potrebuju sami padnut na drzku, aby pochopili a aby ich TO potom donutilo premyslat, ci sa na veci hladiet aj z inych uhlov.
Viem, ze si este velmi mlady a doteraz si asi vztahy este nemal, tak nemas z coho cerpat, proste nulove realne skusenosti a tie ziskat fakt len praxou, sam na sebe.

Skoda, ze k tomu moru nejdes. Tym padom beriem tvoje na fore uvedene burn-out symptomy ako mensi fake a drzim teda palce v tom vztahu-nevztahu, ci co to je...teda s tou vnutorne nevyrovnanou dievcinou.

Maoam

flegma, ze mas vysoke IQ a vybornu priestorovu predstavivost, mi bolo jasne uz vlani, lebo si pisala do par tem ohladnie stavieb, zateplovania, co kupit, co je srot :D, ako si maju riesit priestorovo byt :DDDDD,ja som si chvilami myslela, ze si z STU alebo si archtitektka :DDDDDDD