Maoam - adventne okienko

flegma

ooo,nasla som, ale mi to dalo zabrat :D
p.s.: ked budete najblizsie robit testy, vezmite ma zo sebou, budem vam nasepkavat, ja mam priestorovu predstavivost v malicku, mam vraj muzsky mozog :D

Vojtoo

a takto to robim aj s kamosmi (najblizsimi), ze je problem a hned sa riesi :) ale zas nie ze sa idem preto rozbit.. ale proste promtne..
nebol by som tu, ak by som takto nezil, (bol by som pod mostom ci s rodicmi :D )
cize preto som si myslel ci naivne veril, ze sa to da aplikovat vsade :D

a ano ano, idem, ale nie k moru, lebo to nestiham, idem po cokoladu :D

Vojtoo

a nie ze bysom nutne potreboval vediet na com som, ale tak, ako keby nedokazem zit v tej neistote :D
i ked neviem, ci by to nutne nieco zmenilo, ak by povedala ze tu mas istoty.. takze netusim :D

no ako ale ja som takyto v realite :D toto neberiem ako manipulaciu, proste mam dost energie a casu na to.. ak by som nemal, tak by som to nerobil, ale neviem sa hrat tak "takticky" ze hovorit jej nie, ak to viem..
ak to neviem, tak hladam riesenie, kym ho najdem.
sam so sebou zijem tiez tak :D hovorim tomu pud prezitia, vyriesit cokolvek co sa da..
alebo inak - sprijemnit si zivot :D
alebo ze, zabudnut si mobil.. raz som to na 3 hodiny spravil a mal som vacsie nervy ako ona :D
alebo ako pises, oponovat, ked to nie je vyslovene nutne.
ale ako vidim, inak to nejde :D
a nejaky odpor tam byt musi..

vies, uprimne, nedokazem jej povedat nie (alebo niekomu, koho mam rad), ak ma problem a hlada riesenie, napriklad prelozit par stoviek stran anglictiny do SK, aby sa jej to lahsie ucilo. citil by som sa dost mizerne, ak by som povedal ze "nechce sa mi" - no nechcelo sa mi, to ano :D ale tak, ak mam cas a zdroje , tak preco nepomozem? ci mam ju nechat dret a riskovat ze nestihne sa naucit (i ked verim ze by sa stihlaaa), ale toto len na vysvetlenie, ze ak oto vnimam, a myslis ze toto je zle vnimanie? :)

Vojtoo

tak "vela" pre mna je to take priemerne :D normalne, praveze ja som sa musel krotit (vo vsetkom, co som upriamil na nu),ci uz pisanie, alebo vyjadronie citov v texte/dacerkoch, alebo venovanie mojho casu, napr cestujem a ked napise, zajdem na kraj cesty/odpocivadlo, nalejem si teply caj a pisem si snou, kludne aj 1 hod - podotykam cestou do prace :D mam v prdeli ze meskam :D mozem si t odovolit..
rozkazy a naroky, nooo, len som nerobil to, co sa jej nepaci, dobrovolne.. proste chcel som, aby bola dovera na 101% urovni, aby nikdy nemala pochybnosti, ...
neviem , na ocm som a to neviem uz pekelne dlho :)
pretoze - raz pise tak, ako keby planujeme aj to, akej farby bude vankus v spolocnej spalni :D
a raz, ma taku negativnu naladu, ze koniec.. proste neda sa nic naznacit, lebo si t ozle vysvetli :D
povodne som to bral, ze "no mozno ak vydrzim tieto mood swings, tak raz sa zlomi a bude OK" ale co ak nie? :)
keby to viem brat flegmaticky, tak pokraucjem, lenze ak by raz zahlasila ze "och stretla som takeho pekneho blablablaaaa" tak co potom? :D
cize neviem, je to ako droga, ked s nou pisem (alebo som vonku realne), citim sa uvolnene, ako nikdy predtym a neviem cim to je, ale posobi ukludnujuco :D inak mam dost hekticky zivot, pracovne extremne a obycajny kamosi, to je take ze, su ini ako ja, ja mam rad klud, alebo hoci aj adrenalin, ale proste, tam to neni take, spotanne, ako keby..
no ale viem ze nenavidi riesit city online, preto sa uz nic nepytam :D ked uz, tak v reale
a chce ist do prateru na kolotoce, tak jej to skusim navrhnut..

Maoam

Lost - do buducnosti, nespravaj sa ako podpapuciar, kazda zena tebou bude manipulovat, no teda drviva väcsina a tie, ktore to rozoznaju, aky si a nie su vyuzivacne a zneuzivacne typy, tak ti to splechnu do ksichtu, ako dnes napr. ja

zeny pritahuju muzi, ktori so sebou nenechaju zametat, je fajn, ze mas citlive srdiecko a si schopny vela dat, ALE.....davaj pozor, KOMU a ci si to fakt zasluzi a hlavne - stastny vztah mozes mat len vtedy, ked to davanie a branie je na oboch stranach 50:50

inak budes mat ty burn-out a ona bude na koni bicovat a bicovat, hijoooooooo daleeeeeej a ty uz budes iba funiet a plazit sa, kym pochopis, ze to nemalo ziadny vyznam a budes sa z toho davat dlho dokopy

zapoj do toho trocha rozumu, chlape

ti vravim, ber kufor, chod k moru

sam, teda s Bastienom ale bez nej a neozyvaj sa jej, ani nedaj vediet, ze ides prec

to je to najlepsie, co teraz mozes urobit

Maoam

pises ako hotentot, kto tomu ma rozumiet? :D

ok, cize pochopila som asi tolko, ze
A - ty vela davas, spät nedostavas nic alebo len dalsie 'rozkazy', 'naroky', ktore mas splnat

B - nevies, na com u nej vlastne si

takze si sa bezhlavo zalubil do nejakej babenky, davas, davas, uz nevladzes a nic z toho, teda daco hej - neistota :D

ber ten kufor a chod k moru a neozyvaj sa jej zatial