Maoam - adventne okienko

Maoam

kabel - ale chapes, ja mat zbaleny kufor a moznost ist tento tyzden do Chorvatska...beriem Bastiena a idem, dovi-dopo SVK...

Maoam

kabel - nie, nelutujem sa :D

nemam to vo zvyku, zvyknem skor riesit ako sa lutovat

a ked mam problem, ktory sama vyriesit neviem, opytam sa starejsich :D

napr. kvoli epi a tak

Maoam

Lost, tu nejde o to, ze mas drzat hubu a nic nepovedat, ked ta nieco trapi, ale nerob to prosim na sposob a la drama queen a rychlo zachadzas do citovo-vydieracskych trikov a to nie je dobre.

to ber ako radu, dobre myslenu, vyval, co ta trapi, nerob okolo toho tanecky,ale nelutuj sa nonstop a hlavne, nevydieraj ludi, ktori to s tebou myslia dobre, najmä, ked to tak nemyslis, len aby si pritiahol ich pozornost a energiu, ktora tebe chyba, chapes...

chod sa dobIt k moru, kup si dobru coko a nebud taky ovplyvnitelny....(jedno, ci nou, Magym, hocikym)

Vojtoo

ved nevydieram nikoho :)
nemusis ho brat hned tak cierne :P
len nemam ine forum :D
aletak ok ok :P
uz som ticho..
nema niekto samrole ? :D
vzdy mam smolu, ked idem na slepo do ceska pre samrole, tak ich nemaju..
ale maju aspon fajn veterniky
a este som ti neodpovedal na cokoladu
uz nemozem, tento tyzden mam dobrovolny post (uvudime ako dlho mi to vydrzi), pretoze.. cez vikend som sa napraskal asi 1kg milky a merci atd..
ale ked uz, mozem skocit do svajciarrska!! pre cokoladu :D na otocku, toto bol vzdy moj sen, len mi vzdy prisiel extremne divny :D
ale hmm, sice tam nemaju more, ale odtial je to do IT len kusok (len neviem, odtial ma minule vykazali, takze by som nemal ist :D )
ale mam z DMky este snad tonu zasob.. strasne vela tych quadritos!! som zozral, fakt, som zobral asi 20kusov, som si na teba spomenul :P
nechodil som na forum vies preco?
lebo sa "jej" to nepacilo...
tolko ustretovosti a zanedbam kamosov :D no toto.
idem po dalsiu sladkost, nejaku z DM, najdem :D mam to v takych krabiciach vsade poskovavane, ved vies, vojnove zasoby :D

Maoam

no, ja dostavam migrenu...

idem otvorit asi marcipan, aby som to tu ustala :D

kabel, dik za opravu, dobIt, to si raz neviem zapamätat, to si asi dakde zapisem :D