caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
to ako hned dnes, hned teraz? :D
do polnoci by som mohol byt pri mori :D
a hej, ten vzduch sa mi tam paci..
Lost, ber to tak, ze mas akutny nedostatok energie, potrebujes sa dusevne dobyt, chod....posluchni, uvidis, ze to bol dobry napad.
a aku masaz? lavove kamene hot stone, alebo cokoladova? :D :D :D
ach,... to su ine haluze toto, na to teda neee....
no dobre, maoam, poznas nieco ako expedia.de, kde sa daju vybrat vyhodne last minute? :)
lebo nic ine nepoznam ale to bude asi ze tam je vsetko, tazko povedat.. ale viem ze nemecke CK su spickove, spolahlive.. (ejsie ako SK)...
Lost, no tak Magy vie byt velmi sugestivny a ty si momentalne strasne ovplyvnitelny.
Ti vravim, ber kufor, chod k moru a ked uvidis tie vlny, zapad Slnka, zacitis ten vzduch......chod a ne*er ma.
na co by ma mohol nahovorit ?
Lost, no konecne normalny prispevok.
Prestan citovo vydierat, je to strasne odpudzujuce, tak si to nepokasli.
Vies co, no salon mu stoji uz dost dlho, tak ho pojdem fakt omrknut, vraj aj dobre vyzera, motivation naviac :DD.
kabel
netusim, myslis tu plavbu, ci tu smrt? :D
ak tu plavbu, tak lebo mozno by som tam tak daleko od sveta mohol cistejsie rozmyslat :D
a mam rad zivly (prirodu..)
a ak smrt?
mno tak, mal by som pokoj naveky :)
nic by som nemusel riesit, neexistencia :D
i ked vzdy tvrdim ze nejde o CIEL ale o CESTU (preto ta plavba, alebo moje nekonecne dialnice, ked nikam nejdem, len "idem")
Lost, prestavas ma bavit, fakt.
Tieto srdcervuce depkovske volania, hanbi sa.
Chod k moru, kufor mas zbaleny, tak hajde!
Magy sa ma dobre, uz zmenil forum, ale napisat mu mozes, len ci ta nenahovori na daco, momentalne si velmi ovplyvnitelny.
uz len to ze prezije ten kadernik v meste naznacuje, ze striha dobre :)
myslim ze tam u vas, ak by strihal zle, zakaznici by mu to dali pocitit, ci nie? :D
za skusku nic nedas, mozno vlasy :P
lostik a preco taka tuzba?