caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Maoam - parada... ale nie ze sa v nich budes producirovat len po byte! k vode treba ist, najlepsie k moru niekam (nemyslim to studene nemecke :P)
sama sebe dlzis uz minimalne tri dovolenky :)
Flegma: dosli mi plavky, dvojo, BIKINY wheeeeeeeeeej :D
no idem k vode :D
teda oboje su bikiny :D
cujte cujte, Maoam si kupila DVOJO plaviek a BIKINY :D
inak, off topic, kebyze som na SVK, kto z vas z tejto temy by chcel ist so mnou na obed alebo veceru? :D
opytaj sa jej, ci ta pozyva na obed...
uz ked ma take naroky vkuse, ze ked sa pozyva k tebe domov, ci budu chlebicky a Co., by mohla nieco aj obcas oplatit naspät
amen :D
prave ma pozvala von :D
Lost, myslela som to konkretne v tomto pripade ohladne tej baby, ktora TEBE robi nervy a depky :D.
Rodicom ci kamosovi predsa kludne mozes povedat, ze budes par dni off, lebo si potrebujes precistit hlavu.
Ale co maju rodicia a kamos spolocne s touto manipulatorskou babou? NIC.
Lost, musis najst svoju stratenu rovnovahu, teda aspon ako-tak sa znova dat dokopy, byt sam so sebou, chapes.
Preto ta posielam s Bastienom k moru.
A kocke to len prospeje :D, ver mi.
Jednak konecne narazi na TVOJE hranice :D, ktore jej tym ukazes a jednak - ty jej aj sebe das istu stopku, podtialto ano a dost......
Ja ti fakt nechcem zle...
Este k tej sebalutosti: aby si mi spravne rozumel, v tejto teme kazdy obcas povie, ze je mu nanic, 'prosim prefliaskajte ma' a pod., to je ludske, ale blbe je, ked ta sebalutost kontinualne dlhodobo pokracuje a nic sa nepohyna, ked ten druhy totalne upada do pasivity a este viac sa lutuje, chapes. To je jednak o nervy, jednak je to nebezpecne.
Preto si pust na hlavu tu vodu a v piatok pal do Chorvatska ;-) a AMEN.
hej, viem co je sebalustost a dlho som s nou bojoval :) ver mi, ze ked zijem sam, nieco sa pokazi, napr syfon praskne, tak bud to spravim, alebo budem plakat a budem smrdiet, lebo nejde sprcha :D (a eventualne pride sused ma zprdnut ze som idiot alebo co preco ho vytapam - vlatna skusenosti :D proste promtne opravovat a neludovat sa ani priblblu sekundu)
takze chapem, ze to je blbost..
len no, studen a sprcha :D
fakt? mam? dnes som tusim uz mal 1 sprchu neviem :D ale idem na to :P