caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Maoam - ja osm rada, ze teraz aj ked s premahanim, ale mam pracu, ja som mala desne stavy, to nikto nepochopi kto nezazije, problem vstat z postele, tocenie hlavy, mdloby, velmi, velmi na sebe pracujem, aby som to vsetko zvladala, plus som chodila s malym po nemocnicach, mal znizenu imunitu, kto by zamestnal matku, ktora je stale doma? lebo vzdy nieco lapil v skolke, kde by som ho nechala? nastastie z toho vyrastol a je to uz lepsie, aj vysledky ma lepsie
nie lula, nie je nevyhnutny, ak na to nemam
poznam rodiny, ktore ziju v jednoizbaku s dvoma ci dokonca s troma detmi a chodia do skoly a zvladaju to
Lulu, no aspon sama vidis co to je doplatit na vlastne nespravne rozhodnutia a nepremyslene veci, toto su nasledky :-/.
Ok, cas spät nevratis, ale preco si bola tolko rokov bez prace (nemyslim matersku, ked si bola 3r s malym doma, ako ine zeny), ked mate take zaväzky financne? Nechcem rypat, len sa snazim si predstavit seba v tej situacii, to by som brala fakt kazdu robotu, hoci aj za 300e, ked mam na krku taku hypo, aby to bolo cim skor splatene,rsp. aby bolo z coho zit.
tak je tu vacsia volnost, nemali sme kde veci davat, chodit, bolo to o drzku, maly ide do skoly, potrebuje svoj stol, priestor, proste vacsi byt bol nevyhnutny
nevedeli sme ze tu bude takto, mama tvrdila, ze sa da vydrzat, tak uz je teplo, uz je dobre :)) a mame aj konecne susedov, tak snad budu kurit v zime tiez, lebo sami sme nevedeli vykurit, kedze nikde nikto nebyval, podlaha bola ladova
do podnajmu sme ist nechceli, tu je to 400-500 e mesacne a ten byt nikdy nebude tvoj, takto aspon raz syn bude mat byt, nechceli by sme, aby prezival, to co my teraz...aspon nech on je raz stastny a nemusi si uviazat sialenu hypoteku na krk
nechapem, aky malo zmysel sa prestahovat z 1 izboveho do troj, ked v zime i tak v dvoch izbach nekurite a teda zijete aj nadalej kvazi v jednoizbaku
:( je to tak a vzdy mi je smutno ked si pomyslim aku slucku na krku mam...ale neporiesim uz nic...
tak to je jedna obrovska katastrofa
a to sme poriesili len zakladne veci v nom nijaky luxus, podlahy, chodba, najdrahsie bolo jadro...cely but sa zbural na totalku a robil sa nanovovo, no mama ma ako novostavbu no jo...tak bolo to torsicku menej, ja v tých sekoch mam zaratany aj nabytok a linku...ale vyslo to dost aj tak