caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
?????????????????? OMG
Lulita - teda myslim to tak, ze predsa bolo jasne, ze traja v 1i byte nebudete vecnost, ale len prechodne...tak to myslim.
to bola specificka situacia, ktoru tu nejdem rozoberat teraz, ti niekedy o tom napisem v maily, nastala situacia, ze sme sa mohli prestahovat do vacsieho...nevedeli sme to bude tak rýchlo, ten byt bol prenajimanay a bol to humus, v tom by sme nebyvali, tak sme ho zrekon. lenze po 3 rokoch sme sa prestahovali, keby sme nevzali tento byt, v zivote by sme sa k 3 izbaku nedostali, tu su sialene ceny bytov, ved za 1 izbak sme dali 1550 000 a to banke dlzime 3 miliony, kedze urok je 100% naviac
Lulita, ale tak nebudem renovovat 1i-byt za vyse 8000 ecok, nie? To je sialenstvo :-/.
Maoam - lebo sme si vymenili byty, tento ma raz tolko stvorakov, tam bola len jedna izba, teraz mame 3
ak pocitam spravne, v starom kurze vyse 6000 eur, v novom kurze vyse 8000 eur.......wow.....za to ste mohli mat v tomto byte uz davno okna, linku aj podlahy
strasne vela knih mam, ja ich chcem vsetky, mam vyhliadnutu kniznicu z Ikea, presne mame na nu aj vyclenene miesto v obyvacke, v Ikea stoji nejakych 79 eur a presne na tie moje oblubene knizocky by bola, ja ich citam, ja celkovo dost vela citam
tak jasne, ze by som teraz balk. nabytok nekupovala :D to len tak, ze bol krasny...
Lulita - preco ste nechali byt, do ktoreho ste vrazili 250 000 SKK mame? Nechapem.
Lulu, nic v zlom, fakt, ale najprv si porieste TO, co je PODSTATNE a to su okna (usetrite na energii a nebude vam zima väcsinu roka) a potom kuchynu, lebo tu potrebujete den co den, potom ostatne ako podlahy atd, to su uz veci na druhom mieste a veci ako balkonovy nabytok su na poslednom......
apropo kniznica: kolko tych knih odhadom mas?
ja som darovala asi 75% knih a nechala som si len tie, ktore fakt aj citam, ci pravidelne otvaram a pouzivam...no a tych 25% spracem do par regalov z dreva, mam steny, ktore este maju kapacitu a tam sa namontuju stabilne drevene regale a hotovson, nepotrebujem ziadnu kniznicu, to zabera privela miesta, az tak velky byt nemate