caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Lulita - to ti nepomoze analyzovat, kedze nemas VS- vzdelanie, az tak vyberat si nemozes, nic v zlom, takze proste kazdy si moze najst taky job, na aky ma a bud rada, ze daky mas, tak nech vam tie bocne prijmy vyjdu a nech sa dako vysekate z toho celeho
hladame popri, muz sa snazi nieco rozbehnut, nejdem konkretizovat co, co by mohol robit popri raci, tak uvidime, ja tiez popri praci mam este brigadu, lebo inak by to neslo, tie sk platy
Lulita - fin. poradca vam moze navrhnut uplne ine riesenie, od toho je tu, mozno vam poradi nieco dobre, co by sa dalo poriesit
ale musite zabrat aj vy dvaja, jednak viac setrit a jednak mozno ty vziat iny job, kde viac zarobis (paralelne hladat)
Maoam - zaklad je mat pracu, obaja, ako mame a nejako to uz zvladneme, musim sa naucit pozitivne mysliet, lebo posledne obodbie bolo velmi, velmi tazke
aj na strave - navar na tri dni, zamraz co sa da, var len doma, nejedzte vonka, navar za tu sumu doma riadne jedlo na dva dni aspon atd atd atd, proste musite prejst, kde davate peniaze (hoci male sumy), ktore NEMUSIA byt, bez ktorych prezijete a davajte bokom kazde euro, ktore usetrite
a ano, uz sme volali fin. poradcovi
Lulita - ok, aspon to
no nic, musite SETRIT kde sa len da, kazde euro, ono summa summarum je to rocne pekna suma, tam euro, tam tri, tam pät...za rok sa nazbiera aspon rezervny fond
Maoam - samozrejme, ze riesime prefinancovanie do inej banky, to je zaklad, ak nam nedaju nizsi urok v banke, kde sme
flegma - akurat je problem v tých oknach...ja mam v podstate za cenu jednoizbaku 3 izbak, (na tu dobu vtedy, ked sme ho kupovali) takze toto je uplne zbytocne rozoberat, 1 izbak sme kupit museli, lebo na ulici sa byt neda
Lulu a vymenit ho nemozete? Myslim za lacnejsi...a preniest hypo do inej banky, za nizsi urok....alebo ist do 2i bytu trebars.
Tam uz fakt ide o prezitie, nie o to co chcem, o com snivam.....
Ide o existenciu tvojej rodiny aj syna a ide do skoly, vies co to znamena? Dalsie vydavky, len zakladna vybava skolaka stoji majland a vkuse budu dake poplatky, tam vylet, tam oblecenie, maly ti bude rast ako z vody....a dalej co? skonci ZS, pride SS.....vkuse daco bude.
Neber to v zlom, ale musite ZREALNIT svoje ocakavania a prehodnotit situaciu a mozno by bodla rada nejakeho cloveka, ktory sa v tom vyzna a navrhol by vam najlepsie riesenie.