caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Maoam - len nech chrape, aspon tu neoxiduje a nekvaka ako sliepka o kazdom svojom prdnuti
Flegma - ale ten ti zabije, ze on pod 2000 netto z postele nevstane :D
Flegma - no vsak to schvalne, lebo ten urcite este vyspava
Maoam - to nerad ani so zartu, skoncil by s motykou v hlave
ja si musim vyprat mam taku telenovelsku bluzku zo second handu za 2 eura, ako bavorska pivarka, kockovana s okruhlym vystrihom, nariasene rukaviky, v mojej oblubenej zelenej :)) som ju uchmatla v piatok v sekaci
Maoam - take starucke, 80tka rocnik, ktore nikdy nejde, po 2 rokoch spojazdnene, neviem dokedy, Renaultika
mne uz visi pradlo, dve varky :D
flegma: zavolaj Losta na brigadu :D
Lulita: no s Dalacinom sa ty nevyvaluj na Slnku, pekne radsej upratuj, z toho bude väcsi uzitok, ake mate faro?
Ahojte,
ja potrebujem poupratovat, aj vlasy si nafarbit, mam uz poriadne odrasty (esteze je to v mode teraz aj medzi celebritami) :))))))) ale tak, vzdy ma muz presvedci, nech ideme niekam vonku a potom sa uz k nicomu nedostanem a vonku je pekne, len opalovat sa s Dalacinom velmi nemozem a slnko svieti dooost, ale potrebuje aj auto dat rosku dokopy na pumpe povysavat, ja by som si dala nejaku tu kavu, no neviem, chcem si uzit volne dni, lebo mam brutalne smeny na dalsi týžden, budem v praci az do 21tej
ja bych potrebovala kvety po presadzat, ale este to tyzden pocka
ani zeminu nemam