caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
A kto ta nastval dnes?
ludia, ja by som dnes zabijala, vazne, kks, kym sa ja otrasiem a skludnim......to bude chciet 20 ladovych sprch na hlavu
lebo z TT do BA a obvlast v pondelok, sa neda ist po siedmej, ak chcem tam byt na deviatu, cize bud idem z domu o siestej, alebo nikdy :D lebo radsej budem stat na parkovisu hodinu,ako v kolone :)
jaj tak :D
ach jaj,prvy krat v zivote, ci nechavam veci na osud, tj. isty pohovor v BA je o 9 : 00 a ja si hovorim, ze ak vstanem do 7:00 tak idem, ak nie, tak kaslem na to, a kdy vstanem?? 7:03 !! :D
flegma: nechces mi tu motyku pozicat? STRAAAAAAAASNE by sa mi zisla, tak by som ju niekomu smarila do hlavy.......boze....vsak si precitaj v maili.
Lost - teba sa ta motyka netyka, ta osoba, do ktorej by som ju rada hodila, sa na fore nenachadza (jeho stastie)
Maoam
ta kniha, lebo ju chcem IHNED :D
ked chcem veci IHNED, tak ... ehm no, money no object :D
ale toto som spravil 2x s autom, takze ja sa nikdy nepoucim no :)
ale zatial som ju otvoril len tak na 2 riadky :D
chcem ist k moru a tam citat..
nejake pobrezie juznej francie, alebo nejaky park v monacu a mozem citat :D
flegma ta motyka, to malo byt o mne? :D
aj tebe, xxy, aj tebe
dobre rano Madam
peknu nedelu prajem
Maoam - tak vedela som, ze to bude tak nejak, tu das za najom sice tak 500 e trojizbak ale co z toho ked zarobis 400 chapes...tam su aspon platy a vidim, ze ti ludia maju stokrat viac ako na sk ludia, aj napriek vydavkom, proste ine pomery, chapem, ze ta brzdi zdravotny stav, byt zdravy je priorita a kedze sama sa trapim so zdravym, viem o com hovoris, ale tak sme tu, zijeme, tak ostava byt len silnym a robit co mozme, ja osm si povedala, ze tu hypoteku proste prefinancujeme na nizsi urok a verim tomu! lebo to uzernictvo bank je priserne a teraz, ked uz ludia beru pomenej hypoteky, urcite nas nejaka banka vezme, lebo to co nam "ponukla" vyratala VUB by som im nafackovala
idem si ja farbit vlasy, lebo to uz odkladam mesiace