Maoam - adventne okienko

Lulu2011

Maoam - tak ja som mala moznosti, ale nie som zlatokopecky typ, takze u mna nerealne :D ja nie som narocna, len chcem tak normalne zit, nemam eplastove okna, mame zimu v byte, nemame urobene podlahy, mame rozpadnutu linku, prehnite jadro, treba murovane, je toho hrozne, ale hrozne vela, byt, kde sme byvali predtym bol po kompletnej rekonstrukcii, ved sme do nho vrazili 250 000 sk na rekon. lenze sme ho dali mame a ona nam nechala, takyto neobriadeny byt, ale tak stvoraky...v jednotke sme sa uz nepomestili, vsetko casom, snad sa urobi

Maoam

Lulita: tak si si mala vziat milionara alebo aspon bohateho podnikatela, mala by si vilu, bazen a vsetko, co len chces, to len na odlahcenie temy...

Nie je vsetko o materii, poznam znamych, ktori rok co rok kupuju nove auto (povodne predaju, kupia nove) uz je to hotova obsesia, vkuse daco nove, do zahrady, do domu a vies co? Su stale nespokojni a frustrovani.

Krok za krokom, najprv si porieste podstatne veci, nie nabytok.

Lulu2011

Maoam - no hej, ale vies, taka ta tuzba, mat aspon nieco pekne, ale kopec veci nam chyba v byte, je toho hrozne vela, co je prvoradejsie, byt ma okolo 65 stvorakov, jeden balkon je z kuchyne, druhy z obyvacky

o auticku ti napisem potom do mailu viac

Maoam

Lulita - ja mam tiez plastovy nabytok na balkone, obycajne stolicky a biely plastovy stol, hold kazdy moze vyskakovat do vysky svojich moznosti..., moja suseda ma vsetko vzdy tip-top, najlepsie najnovsie z katalogu, a co teraz? mne je to fuk, hlavne ze mam na com sediet...a to mam jeden balkon

aky velky mate vas byt, ked mate dva balkony? to len pre info

to auto, co je to za specialny typ, ked je tak chceny? to sa pytam zo zaujimavosti, trocha sa o to zaujimam

Lulu2011

my mame 2 balkony, jedne pracovny a druhy opalovaci a ranajkovaci, vcera sme videli nadhernu supravu na balkon, ako som uz pisala, ako by sa nam zisla fnuk, teraz mame plastovy stol a stolicky, chcela osm nasadit aspon cherry paradajky a pazitku, ale neviem, neznasam osy a hmyz, by bol toho plny balkon

Lulu2011

ved auto preslo v minulosti komplet rekonstrukciou, ale muza odrbali, je to na dlho, aj sme dali inzerat, uvidime, lebo to auticko je inak chcene medzi urcitou skupinou ludi, casto nas ludia zastavovali a pýtali sa na nho, teda ti, co sa tomu venuju, ked je take auto v dobrom stave a ma turbo sa moze pretekat aj s ferari, len zial nase zle opravili a este nase suciastky vymenili za stare, no strasne :(( a je to srdcovka mojho muza

flegma

mam zaskleny balkon a so vsetkeho trosku, bylinky, kvitnuce aj vecne zelene :D
ale hlavne zamiokulkas potrebuje presadit,lebo mi zachvilu kvetinac roztrhne :D

Maoam

Lulu - tak taky stary srot, vecne kazivy je lepsie predat na suciastky, vazne, do oprav a poistiek vrazite ovela viac, ako vam to auto prinesie zisku ci uzitku