Roaccutane - Aknenormin - Curacné - liečba akné

ebi7777777

no tak ja každý večer a aj ráno si umyjem tvár s penou sébium, potom mám pleť suchšiu, preto si dočistím pleť s micelárkou, potom mám pleť tak fresh :) (pozn.ale tú micelárku si dávam len preto, lebo ja si plet nemôžem krémovať, neviem prečo sa mi upchajú póry :D ale to som už písala) potom si dám tú emulziu dalacin T, snažím si nedávať make-up, ale stane sa, že niekedy si na to dám aj make-up.
Toto je moja denno denná procedúra, po dlhých rokoch toto mi robí najlepšie, ale ty si spomínala, že máš suchú pleť tak neviem,

ebi7777777

kikusssik
sú typy akné, ktoré sa STÁLE hojia jazvami, ak ti hnis z vyrážky doslova vyžerie tkanivo z pleti, roaccutane zázraky nespraví a nenapraví.

Katka.11

A co je lepšie, micelarna voda alebo cistiaci gel? Vodu som mala a bola fajn, ale ten penivy gel nepoznám. Nevies mi poradiť? :-)

ebi7777777

ahoj, tak držím ti prsty, a veľa trpezlivosti :)))
no tak s krémom ti asi neporadím, mne každí jeden krém hneď upchá póry, či je to hydratačný, či zmatňujúci nekomedogénny na mastnú pleť,,,,,,,ja používam obyčajnú níveu, a to si dávam len okolo očí, aby sa mi nerobili vrásky, ja mám takú čudnú pleť aj popri roaccutane, mne sa vôbec nesuší pleť, skôr je trošku mastná, a potom čo si ošetrím pleť s micelárnou vodou od biodermy, mám pleť hydratovanú, potom si dávam dalacin T takú bielu emulziu to mám od kožného

kikusssik

roaccutane je čisté svinstvo!
možno niekomu to na chvíľu pomôže, ale z dlhodobého hľadiska ti to iba uškodí.
môj brat to dlhé roky bral, a zničilo mu to tvár. ostali mu hlboké jazvy po akné a kožu mal hrozne tenkú
roaccutane je biznis!
podľa mňa, by sa akné nemalo liečiť silnými chemikáliami iba preto, aby sme sa ich zbavili. treba na to ísť rozumne. veď akné nevzniká iba tak. treba nájsť príčinu a patričnými opatreniami sa akné zbaviť

Katka.11

Ahoj ebi77, tak od zajtra sa pridavam k Tebe. Spomínala si, že používaš biodermu. Aj krem máš z biodermy? Lebo viem, že budem potrebovať hydratacny krem, je nejaký Tvoj najlepsi, ktorý by si odporučila? Ďakujem :-)

petulicka

mne sa pleť zlepšila až po troch mesiacoch, dovtedy bola stále rovnaká, vedľajšie účinky okrem suchých pier a suchej pokožky som nemala, teraz je to 11 mesiacov,čo som roaccutane doužívala a od akné mám pokoj (dúfam, že už navždy)