Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Roaccutane - Aknenormin - Curacné - liečba akné

ebi77

ahoj, tak ti držím palce nech všetko vyjde ako má :) a nech sú preč vyrážky čím skôr!!!
môj lekár je kľudný stále hovorí, že na každého účinkuje ten liek inak, že on vidí pomalé zlepšenie, že mám byť trpezlivá, že to ide pomaly a pomaly

Katka.11

Idem na krv este v piatok a ked bude všetko tak ako má byť ( čo dufam, že bude), tak potom začnem. Dufam, že to bude už čím skôr. A s Tvojou doktorkou si o tom hovorila? Čo ona na to?

ebi77

katka.11 ale nechcela som ťa vystrašiť, zatiaľ čo som čítala diskusie každému zabral ;-) možno iba ja som iná :D

ebi77

Katka.11
Ahoj, no tak teraz som začala 4tý mesiac, ale nejaké extra zlepšenie nie je, tak neviem, či na mňa ten liek neúčinkuje alebo čo. Vôbec sa mi ani nešúpe tvár, čo by sa už malo..

Už máš predpísaný Roaccutane?

Katka.11

Ahoj ebi, tak ako sa Ti darí? Určite sa nevzdavaj,ked už si sa na to dala,tak bojuj. O pár dni začnem snáď aj ja, tak môžem Ti písať ako sa budem cítiť. Veľmi Ti držím palce! :-)

ebi77

ahoj, jedine kožná ti vie predpísať Roaccutane, ale ja som mala problém s predpísaním, neradi to predpisujú, je to ťažký liek, ale treba tlačiť na lekárov, alebo hľadať takého kožného ktorý ti to predpíše, ja som chodila od jedného kožného ku druhému, až som natrafila na toho ktorý bol ochotný mi predpísať tento liek.

Ja beriem Roaccutane 20 miligramový 2x denne, na ten sa dopláca za 1 krabicu 2 € a tá krabica mi vydrží na 15 dní.
Potom je balenie Roaccutanu 10 miligramové na ktoré sa nedopláca nič, možno tebe stačia aj nižšie dávky, takže by si nemusela nič doplácať.

akne

Ahojte .... myslíte si,že mi to predpíše aj keď mám iba 16 rokov ?? Som už zúfalá ... akné liečim už od asi 12 rokov, no vtedy som až taký problém s tým nemala... no teraz sa hanbím aj smeti vyniesť bez makeupu ... a môžem sa spýtať, koľko to stojí, keď je to na predpis ? Mohla by mi to predpísať aj normálna obvodná doktorka, či iba kožná ?

ebi77

užíva to niekto teraz? prosím pííšte :)))

na mňa to nejak nezaberá, veľmi pomaly sa to zlepšuje :( aj napriek tomu, že beriem vysoké dávky. Bojím sa, že ak takto to pôjde ďalej, 6 mes. liečby nebude stačiť... :( asi sa zbláznim už !!