Ako si nájsť sexuálneho partnera? Zn. : normálneho

Príspevok v téme: Ako si nájsť sexuálneho partnera? Zn. : normálneho
Lana123

Ako na to, ak nechcem vzťah, len sex a mám aj dobrého kamaráta, mám pri ňom ale taký pocit, že keby som mu navrhla čisto len sex tak by sa asi viac neozval.
ALebo kde ako si násjť normálneho chlapa na sex? fakt žiadneho sukničkára, debila, chlapa s nízkym sebavedomím...čisto normálneho, milého chlapa, ktorý ale napríklad tiež nemá čas na vzťah , len na sex prípadne nejaký ten čas na kávu.....

daivane

Najlepšia erotická sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie. ostatne v pohode.

black99

Pochádzam z Prešova a hľadám si diskretnu priateľku.Mam 43 rokov a doma stereotyp.Rad by som spoznal super baby na spoločné chvíle.Ale všetko diskrétne.

PPPpeter

Ahojte, ja by som si tiež chcel nájsť milenku(samozrejme diskrétne) . Tým plateným zoznamkám nejako neverím, poraďte mi ak viete.
Ďakujem

A ak by náhodou touto cestou môj zámer nejakú dámu v okolie BB oslovil, tak mi kľudne píšte na ppppeter1212018@gmail.com.
Mám 38rokov ...
Ahojte