ahojte, zapacil sa mi jeden chalan na skole (vyska), ma to ale hacik, je vraj trosku podivin, je velmi pekny, ale posobi tak nejak samotarsky, obcas len s niekym prehodi par slov, ale tvari sa tak nejak utrapene, moja kamoska jeho spoluziacka z rocnika mi o nom povedala ze vzdy staval tak opodial, i ked niekedy prekvapi, ako mam ist na takyto typ chalana? viem ze to znie ako keby mam 15 ale tak snad mi nieco poradite =)
Paci sa mi podivin
Ahoj. Chalani sú rôzni a nie každému dievčaťu sa musí páčiť bavič kolektívu. Keď sa niekto stráni kolektívu, nemusí byť ešte podivín. Nedávaj na rady druhých ale riaď sa len podľa seba, ako to cítiš a po čom túžiš. Ten chalan len môže byť hanblivý, nerodíme sa všetci odvážnymi a priebojnými. Podľa mňa by si mu mala dať najavo, že sa ti páči. Stačí, ak mu budeš venovať väčšiu pozornosť a pokúšať sa s ním rozprávať. Môže sa stať, že sa bude aj s tebou hanbiť rozprávať, ale v hĺbke duše bude rád, že si ho oslovila a že si možno práve našiel novú kamarátku. Nikto nie je rád, keď je úplne sám a keď sa nemá s kým porozprávať, radi rozprávame o svojich záujmoch a tiež o tom, čo nás trápi. Určite sa pokús nadväzovať s ním rozhovory (možno ti to na prvýkrát nevýjde, ale to nevadí), alebo preukáž mu nejakú láskavosť, drobnosť. Odmenou ti môže byť, že si ho získaš na svoju stranu a začne ti dôverovať, neskôr sa ti aj otvorí. Môžeš to byť práve ty, ktorá ho dokáže zmeniť a otvoriť pred svetom, lebo ho máš rada. Tak do toho!!!
paula ako to vlastne dopadlo???
je to smiesne - prispievat do tohto fora s temou ako na podivina a zatial som nedokazal pomoct :D
vela stastia a najmä paule, ktora, ak nezmenila nazor, ho pravdepodobne bude velmi potrebovat :)
ale vdaka, mili11 :S ,
som rad, ze som urobil dojem. Btw v dnesnej dobe sa vsetko toci o peniazoch a moci a tie idu ruka v ruke s konexiami. Prvy dojem a dojem celkovy dokazu napomoct k ziskaniu vztahov, konexii a dobreho/zleho mena. Ale i zla reklama je reklama, podla niekoho este lepsia nez ta druha. Ja si to kompenzujem - raz tak raz tak, staci si vytypovat osoby na ktorych treba urobit aky dojem a je to :D
vela stastia :D
sensei je mlady student :D
ziaden kung-fu mnich, len miluje bojove umenia. :D
ale to je uz spam :D snáááď...
Ale mi sibe! :D Uz asi musim ist spat, lebo pisem blbosti. Dobru noc. :)
Pssst, lost, skry sa, lebo ked ta tu pri mne najde pomaranc, bude zle! Strasne ziarli! :DDD
To sa uz ani ozvat k inemu chlapovi nemozem? Pockaj, ako to ma byt? "Potrebujem viac volnosti." :DDD