ahojte, zapacil sa mi jeden chalan na skole (vyska), ma to ale hacik, je vraj trosku podivin, je velmi pekny, ale posobi tak nejak samotarsky, obcas len s niekym prehodi par slov, ale tvari sa tak nejak utrapene, moja kamoska jeho spoluziacka z rocnika mi o nom povedala ze vzdy staval tak opodial, i ked niekedy prekvapi, ako mam ist na takyto typ chalana? viem ze to znie ako keby mam 15 ale tak snad mi nieco poradite =)
Paci sa mi podivin
Ten čo je ticho, lebo hlučných je väčšina :)
Prečo hneď myslieť na vzťah ked ho ani nepoznas? Skús sa s ním jednoducho spriatelit. Cau, ako sa máš, to máme ale pekný deň, ako si dopadol na skúške, čo to citas atď.
Ako na samotara? Pozvala by som ho sama na rande tam, kde nieje vela ludi, alebo kde by nebol nuteny byt v spolocnosti. Nikde do baru, restauracie, ani niekde na koncert. Takyto ludia oblubuju prirodu, klud, samotu, kde nemusia byt ako na strune, hovorit to, co sa patri a chovat sa tak, ako sa od nich vyzaduje len preto, aby si druhi nieco zle nepomysleli. Takyto ludia sa citia dobre tam, kde mozu byt sami sebou, a kde maju klud aj po psychickej stranke. Bude to zniet osemetne, ale pozvala by som ho niekde na prechadzku do prirody. Niekde blizko mesta, nie zase niekde do lesa. Nemate vo vasej blizkosti nejake jazero, park, alebo miesto vonku, kde by ste sa mohli sami poprechadzat? Pozvala by som ho asi takym stylom, ze "Ahoj, volam sa Paula, nechces sa niekedy strenut? Ak ano, stretneme sa vtedy a vtedy a tam a tam..." a nechaj mu na vyber a premysliet si to. Ak chce, pride tam, ak nie, nepride, ale daj tomu sancu. Zo zaciatku velke zazraky od neho necakaj. Urcite bude potrebovat minimalne mesiac, kym sa ti otvori a zacne s tebou volne komunikovat. Tito ludia toitzto tazko ziskavaju doveru, ale ked ju uz raz najdu, tak to stoji za to. Urcite sa v nom skryva uzasny clovek, len mu treba dat dost dlhy cas, kym sa prejavi...
Mimulus,
"ľudia, ktorí nesúhlasia z davom sú poväčšine veľmi silné osobnosti a vedia oveľa lepšie prejavovať emócie. Sú vnímavejší a empatickejší ale kľudne sa mu normálne prihovor :)"
Celkom nesuhlasim.
Ja som tiez skor samotarka, vecne mimo davu, ale zeby som bola silna osobnost, celkom nesuhlasim. Som totiz taka citliva, ze ked na mna niekto krici, mam co robit, aby som sa nerozplakala. :((( Ale zas v tom ma s pravdu, ze ze som vnimavejsia, veci prezivam omnoho viac ako ini ludia.
Ale toto by aj mna zaujimalo, ako na samotara. Raz som sa k jednemu ozvala, nieco som sa ho chcela opytat, ale nemal vtedy asi dobru naladu, tak na mna slovne vyskocil. Takze bacha.
kasandra ja to tak neposudzujem. ked vidim, ze niekto je sam tak sa ho opytam ci sa nechce pridat k nam do skupinky, pokecat a tak...castokrat je to zaujimavy clovek len nie natolko vyrecny.
niekedy tymto ludom len chybaju potrebne spolocenske zrucnosti. rozhodne sa mi nepaci ked vidim ako niekoho odsudzuju ci uz babu alebo muza len pre to, ze nie je taky ako my.
napriklad aj jedna moja frajerka bola dost tiche dievca a povahovo bola super. treba tymto ludom dat sancu a az potom ich sudit...
Sejla- ja nehodnotím, len odhadujem. Hodnotiť by som ho mohla, keby som ho osobne poznala. Takto naslepo len odhadujem.
a mozno je ten podivin genius ktory prekukol vsetkych idiotov naokolo a jednoducho nema zaujem.