Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Paci sa mi podivin

Príspevok v téme: Paci sa mi podivin
paula555

ahojte, zapacil sa mi jeden chalan na skole (vyska), ma to ale hacik, je vraj trosku podivin, je velmi pekny, ale posobi tak nejak samotarsky, obcas len s niekym prehodi par slov, ale tvari sa tak nejak utrapene, moja kamoska jeho spoluziacka z rocnika mi o nom povedala ze vzdy staval tak opodial, i ked niekedy prekvapi, ako mam ist na takyto typ chalana? viem ze to znie ako keby mam 15 ale tak snad mi nieco poradite =)

kasandra

outodoky- ja nie som psychopatka, nehodnoť, keď ma nepoznáš.

pomaranc99- ja neviem, ale mne sa takí nespoločenskí chlapci či muži vždy zdajú ako trochu mimo.

Sejla

jaaaj tak ja sa nejak vždy dám do reči s podivínmi... klebety ich moc nezaujímajú. Však keď bude zase niekde stáť ododial, ty sa tiež postav opodial, príď k nemu a spýtaj sa "myslíš, že keby sme odtialto zdrhli, niekto si to všimne?" :)

kasandra

Prečo sa ti páči akurát ten podivín? Za takými podivinmi sa niekedy skrývajú psychopati. Čím ťa on priťahuje, tým že je iný, taký tajomný, alebo čím?

pomaranc99

paula, normalne za nim pridi a povedz ahoj. necakaj na neho nez urobi prvy krok, lebo su muzi, ktori prvy krok neurobia. rozpravaj sa s nim tak, ako by si sa rozpravala s hocikym inym.

keby to aj nevyslo a neziskas jeho, tak ziskas ineho a mozno aj lepsieho. ked budes cakat a neurobis nic tak urcite neuspejes...ked ho oslovis tak mas aspon 50% sancu na uspech. drzim ti palce, aby ti to vyslo.

Mimulus

Ľudia ma berú ako flegmatika a extroverta občas cholerika ale ako pozitívneho človeka, ktorý sa teší z každej jednej minúty na tomto svete. V skutočnosti je to však naopak.

Mimulus

Skús mu napísať nejaký lístoček - ako že sa Ti páči a či by ..... a nechaj mu ho na mieste kde ho určite nájde. Nepodpisuj sa a napíš tam nech Ti nechá niekde odpoveď :) Viem možno pubertálne ale tajomná romantika ešte nikdy nič nepokazila :)

xxy

ak je o rok vyssie, jednoznacne by som si pytala informacie, ktore viem, ze zarucene ma. tak vyuzi, ze je o rok vyssie, mas sancu lepsie spravit skusky :)