ahojte, zapacil sa mi jeden chalan na skole (vyska), ma to ale hacik, je vraj trosku podivin, je velmi pekny, ale posobi tak nejak samotarsky, obcas len s niekym prehodi par slov, ale tvari sa tak nejak utrapene, moja kamoska jeho spoluziacka z rocnika mi o nom povedala ze vzdy staval tak opodial, i ked niekedy prekvapi, ako mam ist na takyto typ chalana? viem ze to znie ako keby mam 15 ale tak snad mi nieco poradite =)
Paci sa mi podivin
:) :) :) ............:D nevydržal som :D veď sa na neho len zasmej alebo ho rovno pobozkaj :D
nerobte si srandu zo zalaskovanej vysokoskolacky =)
xxy - zase :D už prasknem :D nerobte mi to - milá paula555 ak by si chcela melancholikov tak je ich tu plné fórum :D
ze podivin :)
:D :D :D :D :D paula555 určite skús tú muchotrávku :)
Mimulus - tak to ano, muchotravka zelena zabija, ale ze aj takto? :D
tak keby za nim pridem s muchotravkou myslim ze by som ho rozosmiala aj keby je nevieaky melancholicky snilek =)
flegma :D :D :D tá teória výskytu muchotrávky zelenej ma zabila :D
Úplne normálne - ľudia, ktorí nesúhlasia z davom sú poväčšine veľmi silné osobnosti a vedia oveľa lepšie prejavovať emócie. Sú vnímavejší a empatickejší ale kľudne sa mu normálne prihovor :)
skus, ci ti nevysvetli matiku (fyziku, teoriu vyskytu muchotravky zelenej, alebo co to vlastne studujete) :D