Paci sa mi podivin

Príspevok v téme: Paci sa mi podivin
paula555

ahojte, zapacil sa mi jeden chalan na skole (vyska), ma to ale hacik, je vraj trosku podivin, je velmi pekny, ale posobi tak nejak samotarsky, obcas len s niekym prehodi par slov, ale tvari sa tak nejak utrapene, moja kamoska jeho spoluziacka z rocnika mi o nom povedala ze vzdy staval tak opodial, i ked niekedy prekvapi, ako mam ist na takyto typ chalana? viem ze to znie ako keby mam 15 ale tak snad mi nieco poradite =)

milli11

pomaranc,

ale no, ;) ako by som len mohla balit mnicha? :DDD A okrem toho ho nevolam "zlato" ako ty ine zeny. :D

To uz bars prehanas s tou ziarlivostou. :DDD

milli11

Tak ja som asi 3/4 flegmatika a 1/4 melancholika. :D

Ale ako hovori podo mnou Sensei. povaha cloveka zalezi aj od situacii.

Napr., povedzme si, ze je piatok.

Ked rano vstavam a chystam sa do prace, som apaticka, vazna a pomala ako flegmatik.

V praci ma obcas nieco vytoci a vtedy si zanadavam a zurim ako cholerik. (vyhoda vyrobnej haly-takmer nepocut, ze clovek nadava, lebo linky a stroje su hlucnejsie. :DDD )

Po praci, idem uz domov. Tam si napr. spomeniem, ze som sama. Zacnem byt ako melancholik - premyslam nad zivotom, zacne mi byt smutno, som precitlivena.

Potom niekto zavola, nech ideme niekam von zabavit sa. Sme niekde von a tam som uz sangvinik - vesela, spolocenska. :D

sensei_K

tak prosim Vas - aky podivin?
Za to, ze ho niekto pozna ako podivina, nemusi podivinom byt. A osobne ma ten pojem podivin irituje a mierne aj uraza.
Som iny - som podivin??? podivin??? co je to za slovo :D

sensei_K

Myslim, ze slovo preslo z temy na temu odlisnu. :D A kedze som sa o to zasluzil aj ja :D tak pridam este jeden prispevok :D

Osobne som sa nad tym zamyslel a rozdelenie cloveka na 4 rozne typy osobnosti je podla mojho skromneho nazoru absolutna nepodlozena blbost.
Dobre - nepodlozena? moze si niekto povedat. To, co platilo v antike (odtial tie nazvy), nemusi platit v dnesnej dobe.
Myslim, ze je uz dnes verejne zname, ze nik nie je len jednym typom a kazdy ma v sebe aj typy zvysne. No tak potom je naco dobre rozoberat, ze ferko mrkvicka je 25% cholerik, 17% melancholik, 31% sangvinik a zvysok flegamtik?
U mna, mozno aj u viaceryh ludi, mozno aj u väcsiny!!! je to na principe:
rano vstanem - som carovny :D - tak pokial neskonci praca do poobedia mam nahovno naladu, ale su dni, kedy nemam. Tak terat co som? Jedno, alebo druhe? Tretie, alebo stvrte? Pridem domov - podobne - moj postoj sa zcelku meni. A potom ze som melancholik?)
:) haha
Nie - zavisi to aj od prostredia acasu a najmä od ludi, s ktorymi sme. A preto je to absolutne relativne.
Vela stastia, zdar! :D

arriva

Ja som optimálna kombinacia všetkých štyroch, ale ubrala by som si z melancholie. Často vraj pôsobím smutne. Hoci nie som

Mimulus

No vieš mne tá moja cholerická povaha dosť pomáha bojovať s depresiou takže asi to na niečo bude aj napriek tomu, že keď sme mali voľakedy v škole psychológiu a rozoberali sme vlastnosti celej triedy tak ma nikto medzi cholerika nezaradil :D

shy

Cholerik a melancholik - blbá kombinácia, teda v prípade dvoch osôb, nemám rada cholerikov, mám z nich depku :)