ahojte, zapacil sa mi jeden chalan na skole (vyska), ma to ale hacik, je vraj trosku podivin, je velmi pekny, ale posobi tak nejak samotarsky, obcas len s niekym prehodi par slov, ale tvari sa tak nejak utrapene, moja kamoska jeho spoluziacka z rocnika mi o nom povedala ze vzdy staval tak opodial, i ked niekedy prekvapi, ako mam ist na takyto typ chalana? viem ze to znie ako keby mam 15 ale tak snad mi nieco poradite =)
Paci sa mi podivin
pomaranc,
ale no, ;) ako by som len mohla balit mnicha? :DDD A okrem toho ho nevolam "zlato" ako ty ine zeny. :D
To uz bars prehanas s tou ziarlivostou. :DDD
sensei, teba si viem predstavit ako nejakeho pokojneho kung-fu mnicha. Aspon podla nicku. ;)
Tak ja som asi 3/4 flegmatika a 1/4 melancholika. :D
Ale ako hovori podo mnou Sensei. povaha cloveka zalezi aj od situacii.
Napr., povedzme si, ze je piatok.
Ked rano vstavam a chystam sa do prace, som apaticka, vazna a pomala ako flegmatik.
V praci ma obcas nieco vytoci a vtedy si zanadavam a zurim ako cholerik. (vyhoda vyrobnej haly-takmer nepocut, ze clovek nadava, lebo linky a stroje su hlucnejsie. :DDD )
Po praci, idem uz domov. Tam si napr. spomeniem, ze som sama. Zacnem byt ako melancholik - premyslam nad zivotom, zacne mi byt smutno, som precitlivena.
Potom niekto zavola, nech ideme niekam von zabavit sa. Sme niekde von a tam som uz sangvinik - vesela, spolocenska. :D
tak prosim Vas - aky podivin?
Za to, ze ho niekto pozna ako podivina, nemusi podivinom byt. A osobne ma ten pojem podivin irituje a mierne aj uraza.
Som iny - som podivin??? podivin??? co je to za slovo :D
Myslim, ze slovo preslo z temy na temu odlisnu. :D A kedze som sa o to zasluzil aj ja :D tak pridam este jeden prispevok :D
Osobne som sa nad tym zamyslel a rozdelenie cloveka na 4 rozne typy osobnosti je podla mojho skromneho nazoru absolutna nepodlozena blbost.
Dobre - nepodlozena? moze si niekto povedat. To, co platilo v antike (odtial tie nazvy), nemusi platit v dnesnej dobe.
Myslim, ze je uz dnes verejne zname, ze nik nie je len jednym typom a kazdy ma v sebe aj typy zvysne. No tak potom je naco dobre rozoberat, ze ferko mrkvicka je 25% cholerik, 17% melancholik, 31% sangvinik a zvysok flegamtik?
U mna, mozno aj u viaceryh ludi, mozno aj u väcsiny!!! je to na principe:
rano vstanem - som carovny :D - tak pokial neskonci praca do poobedia mam nahovno naladu, ale su dni, kedy nemam. Tak terat co som? Jedno, alebo druhe? Tretie, alebo stvrte? Pridem domov - podobne - moj postoj sa zcelku meni. A potom ze som melancholik?)
:) haha
Nie - zavisi to aj od prostredia acasu a najmä od ludi, s ktorymi sme. A preto je to absolutne relativne.
Vela stastia, zdar! :D
Ja som optimálna kombinacia všetkých štyroch, ale ubrala by som si z melancholie. Často vraj pôsobím smutne. Hoci nie som
No vieš mne tá moja cholerická povaha dosť pomáha bojovať s depresiou takže asi to na niečo bude aj napriek tomu, že keď sme mali voľakedy v škole psychológiu a rozoberali sme vlastnosti celej triedy tak ma nikto medzi cholerika nezaradil :D
No nie je to najlepšie aj v prípade jednej osoby ale nie je cholerik ako cholerik...
Cholerik a melancholik - blbá kombinácia, teda v prípade dvoch osôb, nemám rada cholerikov, mám z nich depku :)