ahojte, zapacil sa mi jeden chalan na skole (vyska), ma to ale hacik, je vraj trosku podivin, je velmi pekny, ale posobi tak nejak samotarsky, obcas len s niekym prehodi par slov, ale tvari sa tak nejak utrapene, moja kamoska jeho spoluziacka z rocnika mi o nom povedala ze vzdy staval tak opodial, i ked niekedy prekvapi, ako mam ist na takyto typ chalana? viem ze to znie ako keby mam 15 ale tak snad mi nieco poradite =)
Paci sa mi podivin
A navyse, musim dodat, ze ako melancholik mozno pripadam urcitej skupine ludi, ale necitim sa byt nejako extremne smutny. :D
Ludia sa ukryvaju za svoje stity, ktore si vytvaraju, pretoze mozno maju zle skusenosti, alebo nechcu opakovat chyby inich...
ale to je uz asi off topic :D
vela stastia!
Dufam, ze nebudem pisat prilis odveci veci :D.
Chcel by som len dodat, ze z mojej melancholie a introvercie relativnej cerpam. Ako spisovatel (sice zatial neznamy prilis, anonymne nebudem rozoberat kto som), sa tak dokazem lepsie vcitit do mojich postav, ktore su melancholicke a ich osudy su zlozite. Je pravda, ze aj keby som nepisal, nebol by zo mna extrovert. Ale osobne mam nazor, ze nikdy, NIKTO!, nie je cisty introvert, extrovert, labilna/stabilna osobnost. Nik nie je cisty melancholik, cholerik, flegmatik, pragmatik :D ani sangvinik.
Vela stastia Vam prajem :D
p.s. IP-cka sa mi zmenila od vcera pravdepodobne :D
Tu sa originalita netoleruje.
sensei_K pekný príspevok:)
Každý človek, ktorý sa oddelí od bežnej tuctovej spoločnosti je už podivín. Je veľmi smutné, že ľudia majú predsudky nie len voči ľuďom s nejakou psychickou poruchou ale taktiež k melancholikom a introvertom :( A to len z jediného dôvodu, pretože sme iní a ľudia sa boja nových , neznámych vecí!
milli11,
akoby si pisala o rozhovore so mnou. Nieco podobne sa mi nedavno stalo a ja ako ta druha strana (aka samotar :D) som reagoval neprimerane.
Ja osobne som to olutoval a aj som sa ospravedlnil, no nie kazdy by to urobil. V tom je to zaujimave - nie je samotar podivin ako samotar podivin. :D
Ak mozem povedat nazor za seba, taky clovek samotarsky a podivny ma naozaj omnoho zaujimavejsky svet, ako ini. Nemysli(te) si, ze som autista, alebo blazon. Jednoducho pre cloveka takeho rozdielneho je aj vztah ako taky omnoho ina zalezitost ako pre ostatnych. Pre mna osobne je to urcite nieco zalozene na pojmoch dôvery a dôvery. vztah je pre mna aplikovana teoria dôvery. :D
Vela stastia Vam prajem...
Áno.
Hej budú, ale podivínovia s dobrým pocitom :P