Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Luba Albertová

modra

keby len pravopis, ale aj trocha vedomosti by nezaskodilo. este som nepocula, ze by sa dala vyliecit mentalna retardacia. s takou blbostou otravovat takeho zaneprazdneneho cloveka je dost drze.

musuuuu

no len mne je to blbe jej pisat ked neviem ci ona take veci robi. dnes mi mama povedala ze to je blbost ze to sa neda a ked jej to napisem len sa dobre strapnim. ale ja chcem aspon nieco viskusat ved mozno bi sa to mohlo podarit.

musuuuu

ja viem ze je tu vela tem o albertovej. lenze neni v kazdej teme napisane presne to co chce clovek vediet alebo co potrebuje. to sa neda hladat vstky temy a citat ich.
ja mam tiez jednu dolezitu otazku konretne na toto co ona robi alebo co ona dokaze. mam jedenasrocneho brata ktori je mentalne zaostali. mama je s nim doma ale skoro nic ho este nenaucila len sa smeje a stale z nieci trieska alebo nieco vyhadzuje a bucha no je to na nervi. mislim ze bi ho nasi mali dat niekam do specialneho ustavu kde bi ho aj nieco naucili. lebo nikdo z nas do nedokaze na to treba odbornikov. ale oni to nechcu ze tam sa o neho nebude nikdo starat.
mama hovori ze on uz nikdi mudrejsi nebude ale ja tomu neverim. mislim si ze kludne bi sa to dalo vyliecit abi mal trocha lepsiu inteligenciu. a mam na to aj dokaz. vsetci ked zacneme chodit do skoli tak toho vieme ovela menej ako ked uz skolu skoncime. nasi ho ale do skoli dat nechcu.
mislite si, ze bi dokazala ta pani albertova upravi tu jeho inteligenciu abi sa nejako rychlejsie vivijal. podla mna bi sa to mohlo dat. co si o tom mislite? ked ma niekdo taku skusenost s takymto pripadom napiste mi ako ste to riesili.

malymelonik

a co vlastne chces? aby sme ti pisali ze co konkretne nam bolo a ako prebiehala liecba? to je trocha indiskretne, nie?

Romík

ďakujem vám za radu ale čítala som si tu o nej príspevky, ale chcela som aby mi niekto konkrétne povedal v čom mu pomohla a ako .. to , že si prečítam , že im p. Luba Albertová pomohla a nič viac k tomu nenapíšu tak to mi veru moc nepomôže .

malymelonik

mne pomohla a velmi, ak myslis tu z bratislavy co je zaroven aj psychologicka. ani si nemusela zakladat na to novu temu, ved o nej je tu vela prispevkov. naco je tu ten vyhladavac? staci si tam dat jej meno a dozvies sa co potrebujes aj od ostatnych. ona ma vela pacientov a co som si vsimla, tak vacsinou fakt spokojnych.