Luba Albertová

Mirekk

ja se s ni setkal taky a musim rict ze je to nejen odbornicka ve svem fachu, ale taky moc hodny clovek. dovede pomoct ve vsem, mne kuprikladu nasla dokonce praci, co vubec neni jeji parketa. ale takova albertova proste je, nenecha cloveka ve srabu. pokud muze, vzdycky pomuze. je to moc spravna zenska.

maxbor

absolutny suhlas. mne zacharnila mandle. operacia nebola nutna co predtym doktor hovoril ze sa jej nevyhnem. no a vyhol som sa a som zdravy. len treba ist za tym spravnym doktorom. albertova je spica.

Viera M.

No všetka česť, na dobrého liečiteľa sa oplatí počkať. Ja som sa k doktorke Albertovej dostala neskoro. Vedela som, že sa na termín u nej dlho čaká, ale nemala som trpezlivosť. Tak som išla inde, ale nebola to dobrá voľba. Nakoniec som sa však k nej predsa len nejako prebila a musím konštatovať že tí všetci čo tu o nej píšu sa naozaj nemýlia. Je to veľká odborníčka až z neuveriteľnými vedomosťami. Ja som sa dovtedy s nikým takým ešte nestretla. Čo ona robí pre ľudí je až neuveriteľné. Len keby sme takých mali aj v iných častiach Slovenska, nielen v Bratislave. Ak má niekto dlhotrvajúci ťažký chronický problém tak má skoro na sto percent isté že táto žena ho z toho dostane. Ak sa mu k nej pravdaže podarí prebiť, lebo záujemcov je žiaľ priveľa.

brokolicaaa

ja sa kamaradim s jej asistentkou, tak to viem od nej, inak by som to nevedela. ale podrobnosti mi nechcela povedat,len ze sa nejako velmi zranila na chrbtici. a teraz som s nou uz par dni nebola tak neviem co je tam noveho.

amanda23

dakujeme za info, lebo som jej pacientka a uz cez 10 dni sa neozyva, nebyva to zvykom, cakam na dalsiu kuru od nej..

brokolicaaa

tak co ja viem tak albertova mala nejaky uraz chrbtice a dost dlho nerobila. neviem ci je uz fit alebo este stale nie. mozno uz ani nebude robit. treba zistit nejako priamo od nej.