Luba Albertová

Mel21

Marmeláda, určite nedávam za vinu niečo p. Albertovej , len som asi čakala nejaké veľké zázraky od prvej kúry..vieš za mňa hovorí už iba čisto psychika .. a ty si sa u nej ako dlho liecila ak sa smiem opýtať ?

marmeláda

Aj ťa chápem, aj ti nerozumiem. Lebo jasné, každý by chcel byť zdravý hneď. No ale - trvá to už veľa rokov,nikto ti nepomohol. Ale za to predsa nemôže Albertová. Myslím za tvoju situáciu. Ona robí len to, čo vie že má zmysel.
Nevieš si predstaviť, čo som si ja vypočula od mojich kolegýň keď som s k nej znova vrátila. Ani ja som nemala peňazí nazvyš, ešte som aj začala robiť na novom úseku, lebo s tým ekzémom som nemohla ostať tam kde predtým. Takže plat mi znížili, no super! A všetci okolo mňa si poklopkávali po čele že aká prírodná liečba, že aká som naivná a len vyhadzujem prachy. A potom, keď som to prežila a ekzém sa stratil, odrazu sa začali vypytovať ako sa k Albertovej dostanú a či sa za ne neprihovorím. No neprihovorila som sa, prečo aj. Veď ona má číslo verejné, nech si to vybavia samé, no nie? A pred vianocami som stretla bývalú kolegyňu, lebo už tam nerobím, že ju Albertová poslala do prdele, že ju v§bec nezobrala na vyšetrenie. Neviem s čím k nej chcela ísť, ale keď z nejakou blbosťou, tak to jasné že ju nezobrala. Odrazu by bola pre ňu dobrá, keď som k nej chodila ja, tak ohŕňali nos že prečo nejdem k lekárovi.

Mel21

Marmeláda, viem o čom hovoríš , nemôžem očakávať absolútne vyliečenie po krátkom čase.. ale myslela som, že aspoň k miernemu zlepšeniu príde .. lebo 120 € davať za jednu kúru je na mňa až príliš dosť .. a ak by že jej mám platiť ešte dva roky po 120 € každý druhý mesiac tak zbankrotujem ..:/ ... ja viem očakávam asi priveľa po štyroch mesiacoch liečenia u nej ale mne už z toho môjho zdravotného stavu fakt šibe achh

marmeláda

Mel21, ja by som ti radila už k nej radšej nechodiť. Osobne som nikdy nemala tento problém pri liečbe, lebo som nečakala že budem rýchlo zdravá. Mala som ekzém od puberty, čo bolo už vyše 15 rokov. A veru nepomohli ani hormonálne lieky, ani vyšetrenie v Čechách na údajne super kožnom pracovisku, ani nastavenie novej vraj takmer stopercentne účinnej liečby.
Albertová mi nepovedala vôbec, že ma z toho dostane. Také veci ona nikomu nehovorí. Ak sa dobre pamätám, povedala len, že sa o to pokúsi. A najhoršie zo všetkého bolo, keď mi stanovila diétu. A keď som ju nedodržiavala, tak mi na rovinu povedala že so mnou končí. Tak som sa vtedy odula a povedala som si, že fajn, idem inde. A tiež som bola dobre nasratá, lebo som si to celé predstavovala inak. A o pol roka som sa k nej vrátila.
Liečba u nej nie je drahá, drahé sú lieky, ale tie ona nevyrába. Mňa to pred pár rokmi vychádzalo okolo 1500 korún mesačne - tie lieky. Teraz to môže byť aj drahšie, veď tie ceny idú hore ako šialené. Ale jej som platila iba za vstupné vyšetrenie a potom niečo za kontrolu po pol roku. Inak nič. A to teda klobúk dolu, lebo Albertová si s každým svojim pacientom píše, v mojom prípade to boli desiatky, možno aj stovky mailov za tú dobu čo som sa u nej liečila. A nikdy si za to odo mňa nezobrala peniaze, hoci som jej to samozrejme chcela honorovať. Veď kto dnes robí zadarmo? Asi fakt len Albertová. Toto si tiež treba pri jej liečbe uvedomiť.
Ale po tých skúsenostiach si myslím, že každý nie je pre jej liečbu vhodný kandidát. Kto chce mať rýchlo výsledky, tak radšej nech tam ani nemeria cestu, nech si začne užívať hormóny alebo antibiotiká. Ona nelieči vyrážky alebo výtok, alebo ekzém. Ona lieči celé telo aj tvoju dušu. Veď je to aj psychologička.
A ešte jedna vec si myslím že je dosť podstatná. Že chronicky chorý človek má vždy nejako oslabenú imunitu. Už aj preto musí to liečenie nejaký čas trvať, lebo práve imunitu treba dať do poriadku ako prvú. Ja som od tej liečby mala tento rok prvý krát chrípku. A trvala mi iba tri dni aj keď mali všetci okolo mňa problémy aj niekoľko týždňov. Určite je to aj vďaka tej liečbe.
Ale ak s týmto nerátaš a čakáš výsledky hneď, tak k nej fakt radšej už nechoď. Ale sa ti čudujem. Máš to niekoľko rokov a hneď chceš byť zdravá. To nechápem, fakt.

Mel21

Zalesak ... ja sa u nej liečim so ženskými problémami ,ktoré u mňa pretrvávajú strašne dlho, niekoľko rokov a vyskúšala som už kadečo ... k p. Albertovej som išla tiež len preto, lebo všetci tu o nej vypisovali aká je fajn , super, ako im pomohla hlavne s chronickými problémami atď ... a tak som bola v silnom očakávaní, že táto osôbka mi konečne pomôže.. no zatiaľ žiadne pozitívne výsledky nevidím .. a ver mi, že život so ženskými problémami nie je bohviečo a hlavne keď pretrvávajú tak dlho..

zalesak

prave som isiel pisat na inu temu ale som tu zbadal ze luba albertova tak som sem hned mrkol lebo som jej byvaly pacient tak ma zajimalo co kto o nej pise.
mel21 ja neviem teda s cim si ty k nej konkretne isla len musim podotknut ze k nej sa chodi len z chronickymi vecami. a ta liecba niekedy trva dost dlho. napr. ja som mal syndrom vyhorenia a liecil som sa u nej rok. tak ale urcite pomohlo a kazdemu by som doprial ten pocit ked je uz konecne zase vsetko oki. z chronickou vecou nemozes cakat ze ti to zabere hned. a ked aj pises ze doktori nepomohli ona tiez neni carodejnik to chce vsetko cas. ked teraz hovoris ze viskusas este jednu kuru no najskor by som sa poradil s nou lebo mozno cakas nieco co sa neda splnit. mozno by si potrebovala dlhsiu liecbu ja neviem co ti je ani som neni odbornik len viem podla seba ze som tiez cakal ze rychlo rychlo uz nech som fit a veru to trvalo. ani albertova ti nepomoze ked ty sa vzdas to je iste. len ako sama aj ty pises tak potom uz neviem za kym by si mala v tomto state ist. tie lieky su dost drahe len zase na druhej strane ked je cloveku na hovno tak naco su ti prachy. mne hlavne mama oplieskavala o usi ze kolko prachov za liecbu ale ked som potom zacal normalne fungovat tak sklapla. podla nej som mal ist radcej na psychiatriu to by bolo lacnejsie len teraz by zo mna bol mozno normalny magor.

Mel21

ja sa u nej tiež liečim kvôli opakujúcim sa zápalom , dobrala som druhú kúru no, doposiaľ nevidím zlepšenia , tak skúsim vyskúšať ešte tretiu kúru a ak ani tá nepomôže tak budem veľmi zúfala .. lekári mi doposiaľ nepomohli a ak ani ona tak kto potom :/

srdcovka

Na niektorej téme tu padla otázka koľko trvá liečba zajakávania u dr. Albertovej. Naša dcérka sa prestala zajakávať po štyroch mesiacoch. Ale upozorňujem, že to nemožno brať ako normu u každého. Dcérka má 8 rokov, počula som že u dospelých to trvá dlhšie. Neviem kde je tá téma, chcela som napísať tam, ale neviem ju nájsť.

levayova

ano Mirek, mas uplnu pravdu. je to naozaj super clovek po vsetkych strankach. uz hned jak clovek vstupi do jej ambulancie prvykrat mu je velmi sympaticka. k nej chodia ludia zo vselijakymi problemami nielen psychickymi lebo ona aj lieci prirodnymi metodami. tu na zdravi su aj nejake clanky od nej a je tu aj jej fotka. videla som aj to video co tu hodila mlhovina este davnejsie v telke.

www.zdravie.sk

len neviem ci teraz pracuje lebo mala nejaky vazny uraz chrbtice. dufam ze bude coskoro fit.