ahojte, chcela by som sa vás ženy opýtať či poznáte Lubu Albertovú , venuje sa alternatívnej medicíne . Aké s ňou máte skúsenosti ? Pomohla vám čo sa týka ženských problémov ? ďakujem
Luba Albertová
baby neviete co ste u nej boli ci mozem mat gelove nechty, alebo si ich mam dat odstranit? pocula som ze sleduje aj nechty a zuby a vlasy a neviem co este pri tom vysetreni. ale na stranke ma napisane len ze treba predtym umyt vlasy. ako je to s tym ostatnym - vie to niekto?
to akože by mali ľudia robiť až do odpadnutia? a kvoli čomu alebo kvoli komu? ani ja by som nechcela makať počas dôchodku. keď budem stará, ak to vôbec dožijem, tak chcem oddychovať a robiť to, na čo budem mať chuť ja a nie len stále niekomu inému slúžiť. a okrem toho starí ľudia majú uvoľniť miesto mladým.
tk to asi nie, len ma to dost sokovalo. neviem sice kolko ma rokov, ale su taki co robia az dokedy neumru.
tak toto pocujem prvy krat, ozaj netusim, ale dufam, ze sa na pacientov, ktorych ma v liecbe nevykasle:D
amanda a nevies co je na tom pravdy ze bude robit iba do konca tohto roka a potom odchadza do dochodku? neviem ci stihneme este tu liecbu.
viem ze nepracovala od polky dec. do polky januara, ale uz pracuje, prave som si s nou pisala...ak nedviha telefon /ked pracuje nedviha pacientom/ treba napisat mail.
viete niekto ci uz albertova zacala pracovat? viem ze minuly rok nepracovala, tusim jej zomrel otec ci co, len som pocula, ze uz odchadza do dochodku. je to pravda? konci alebo bude este pokracovat? kto ma nejake aktualne informacie? v januari este urcite nepracovala, neviem ako to bude dalej. chcem k nej ist s detmi len neviem, ci je to este realne.
mam dotaz: docital som sa, ze albertova zacne pracovat az vo februari. rad by som vedel, ci sa mam objednat uz teraz, alebo staci zavolat az vo februari? aky je tam postup, caka sa dlho na termin?
Amanda, ja mám ten istý problém, liečime sa u p. Albertovej spolu s mojou dcérkou,finančne je to dosť náročné. Dobrali sme liečbu obe a už od začiatku decembra čakám na ďalšiu, no stále nič nechodí a takisto spätnú väzbu od p. Albertovej nemám. Ja už som mala to najhoršie obdobie za sebou, keď sa mi najprv zdrav. stav zhoršil a potom sa konečne začal postupne pomaličky upravovať, no teraz ako som bez liekov, tak zase cítim, že sa mi všetko negat. vracia.
Pociťujem z toho nervozitu,pretože len bezmocne čakať a potom začínať odznova, to práve nie je ideálne.
prave sme dostali terminy. zacina pracovat az od februara. mame termin na koniec februara.