Luba Albertová

flash

ludia, je tu niekto kto k nej chodil na redukciu vahy? ako to prebieha, treba drzat nejaku drasticku dietu, alebo stacia len lieky? dik za info.

grimaldi

dnes som sa dozvedel, ze luba luba albertova ma dovolenku a bude robit az nejako koncom januara 2013. mozno preto su tie vase problemy.

Inonna

amanda, ja sice k albertovej nechodim, ale s podobnym problemom sa stretavam v tomto roku dost casto. liecim sa u lekara v kosiciach, on je sice klasicky lekar, ale robi rozne bylinkove praparaty. a v tomto roku sa stazuje, ze su velke problemy s tymi ingredienciami, ze sa to neda zohnat ani v lekarni ani od dodavatelov. ze vsetko co sa tyka bylin hlavne tych najdolezitejsich a vzacnych sa tazko zhana. a ze je to problem v celej europe, vraj to suvisi s nejakymi novymi zakonmi tykajucimi sa pouzivania bylin. tak sa necuduj, ti liecitelia za to nemozu. mozno ze sa onedlho uz nebudeme moct vobec ziadnymi bylinami liecit ked to celkom zakazu.

amanda23

chcela som sa spytat tych, co sa u nej liecite, alebo liecili, za aky cas vam poslala 2 kuru mediciny? ja som uz mesiac a pol co som poctivo douzivala posledne kvapky a stale nemam 2. kuru, stale jej pisem, cakam, uz davno pisala, ze cakala v lekarni na objednanie potrebnych ingrediencii ale zas more casu ubehlo a stale neposiela, zdoraznovala, ze je dolezite liecbu neprerusovat, lebo sa musi potom odznova ist a ja uz mam z toho obavy a uz aj nervy, ci je to v poriadku....dakujem.

gerberra

myslim ze s mykozami ti pomoze. ja som ich mala ako vedlajsi produkt - isla som k nej s inymi problemami ale dala do poriadku aj toto. co je jasne, kedze je to celostna liecba cize sa lieci cely clovek a nie konkretna choroba.

mandla

neviem ako je to teraz ci sa volaco pomenilo, ja som bola u nej uz davno. platila som len za to prve vysetrenie a tie lieky, to ona objednavala. pamatam sa, ze niektore kvapky som si bola vybrat v lekarni a tam som to aj platila. ziadne doplnky vyzivy mi nedavala. ked bolo nieco treba alebo si myslela, ze mi chyba nejaky vitamin atd. tak mi kazala co si mam kupit v lekarni.
so mnou sa dost potrapila, lebo uz som prisla fakt vo velmi kritickom stave. takze ta liecba trvala nieco vyse roka, len ja som uz mala aj ekzem. ona ti ale vsetky veci ohladne ceny a platieb povie hned na zaciatku. ja mam na nu len tie najlepsie spomienky. nebyt jej tak teraz uz mandle urcite nemam.

mangrovnik

a kolko sa zvykne u nej platit? za prve vysetrenie a potom za kazde dalsie? a ona ked navrhne dake doplnky, to si kupim priaom u nej, ci sama si zozeniem? dakujem

mandla

mne zachranila mandle. mavala som od detstva strasne brutalne anginy, ku koncu uz stale hnis, preslo mi to do ekzemov. lekar tvrdo navrhol len vybrat mandle. tak som este vyskusala liecbu u albertovej a chvala panu bohu mam uz 5 rokov uplny pokoj a mandle v pohode.