Luba Albertová

plukovnik

Vydrž do pondelka, dovtedy sú prázdniny. Možno tá sekretárka má deti a je doma alebo niekde na lyžovačke. A v pondelok napíš znova. Ale nevidím dôvod prečo by ti neodpovedali. V najhoršom napíšu že nemajú voľný termín.

Kris_25

No ved ja som tiez taka mudra :D 19.12 som pisala takze hej, asi maju este stale dovolenku. Len sa uz trochu bojim, lebo som pocula ze oni beru len obmedzene mnozstvo pacientov tak ci mi odpovedia vobec :/

plukovnik

Ja som napísal Albertovej na ten mail čo majú na internete a potom mi prišla odpoveď už od sekretárky. Ale ten sekretárkyn mail na internete nemajú. Neviem kedy si písala ale ľudia majú ešte teraz na začiatku roku dovolenky.

Kris_25

Ahojte, chcem sa spýtať, že ked ste sa ku nej objednavali pisali ste na jej email? Ci tej sekretarke? A ako dlho ste cakali na odpoved?

Stehlik

Čítala som nejaké príspevky že Albertová už prestala ordinovať. Chcem sa preto spýtať či náhodou niekto neviete či tento rok ešte bude robiť alebo nie. Najlepšie nejaký jej pacient - ako to vyzerá s termínmi, či to má ešte význam sa tam pokúšať dostať.

okky

Máš pravdu, je to trápne. Ale ani tak nie pre tú hladajúcu ako je to trápne posielať Albertovej takéto príspevky.

Moireal

Zorri,ty si sa teraz tak pekne zachovala. Urcite sa to pripise k tvojim zasluham na onom svete. :-D
Zabedneny slovensky butthurt.
Dr. Albertovej je urcite jasne,ze nie s kazdym to vyjde a vznika tu aj vela nedorozumeni,co neznamena,ze jedna alebo druha strana je nutne zla.
A bonzovat takto ako male decko ci stara babka,to si sa vyznamenala.
Ale vsak co uz,aj takto sa treba asi chovat kym sa clovek uvedomi. :-)

okky

No už k nej ani nemože isť ked si jej poslala tu jej stažnosť. To by bola trapna. Inač neviem načo si to posielala, Albertova take veci nečíta a jej je to podla mna jedno čo kdo o nej napiše.