Luba Albertová

datum

Haf7 asi som mala naozaj stastie ze som dostala termin ihned. Dokonca som ani v emaili nenapisala co mi je, iba som sa spytala ci by som mohla prist na vysetrenie k pani doktorke. Prosim ta, ty si ako dlho cakala na poslanie liekov? Lebo mne dala prestudovat brozuru a ze ked sa rozhodnem pre liecbu po precitani tak jej mam dat vediet, aby objednali medicinu. Tak som aj urobila ale uz je to vyse tyzdna a este ziadny email ci to objednali alebo v akom stadiu to je. Nechcem ich zbytocne otravovat a vypisovat. Len sa trosku obavam ci sa na mna nepozabudlo :D tak este pockam aspon 2 tyzdne. Ty si ako dlho cakala na medicinu?

haf7

datum tak to si mala z pekla šťastie. Ja som čakala na termín tri mesiace. Teraz som už v liečbe ale kým som sa tam dostala :D. Neviem podla čoho to určujú či podla závažnosti ochorenia, alebo len tak od oka. Myslela som že už na mna zabudli. No ale, ked ona robí len z týždna dva dni tak čo už.Ešte že vobec robí v jej veku. Mne veľmi sadla aj ako psycholog tak som rada že som počkala.

datum

Pre Mariku: Mne sestricka do tyzdna, ako som poslala mail, dala termin. A to som si myslela ze sa tam dostanem cca o pol roka pre hrbu pacientov. Drzim palce ku skoremu terminu

Marika36

Vďaka. Práve som sa dozvedela že pracuje iba maximálne dva dni za týždeň a vraj niektorý týždeň vôbec. Tak dúfam že sa k nej nejako pretlačím. Nemám žiadny banálny problém, to by som ju neotravovala. Napíšem teda mail.

datum

Pre Mariku: pani albertova este robi, bola som u nej pred 2 tyzdnami ako novy pacient. Volat som nikam nevolala ale rovno som napisala email. Ten je na ich stranke alternamedica.sk

Marika36

No veď to je práve tá smola že "medicína" je účinná. Pred rokmi k nej chodila moja mamina a teraz by som potrebovala ja. Jediné čo som zistila že mala za sebou nejaké úrazy a dlhšiu dobu nepracovala. Ale na nejakej téme tu aj písali že zas robí, tak neviem. Ale fakt je že telefóny neberú. Netuším koľko môže mať ona už rokov asi je aj na dôchodku :D.

Moireal

Marika, lebo ma sama zdravotne problemy a je psychicky vycerpana z natlaku jej pacientov.
Ja som pisala mail jej sekretarke.
Ak mas ale nejaky maly problem, na 100% ta nevezme a ktovie ci este berie.

Marika36

Mňa by hlavne zaujímalo prečo pani Albertová berie už tak málo pacientov a ako sa k nej dá vôbec dostať. Komu vlastne treba napísať aby mi dali termín? Telefóny neberú.