pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahoj swistica,
necvicim pretoze mam dojem ze z toho priberam este viac. Ked zacnem cvicit ide vaha hore a aj nohavice su coraz tesnejsie. Pokusam sa schudnut len obmedzenim stravy a vacsim pohybom. Snazim sa stale nieco robit a nechodim vytahom v praci ale po schodoch.
Baby ahojte, tak ja uz od pol 7 hore, co zacali vrtat, clovek ani v sobotu nemoze spat, a tak som vstala a pisem, pomaly to ubuda, dufam ze zajtra uz dopisem zaver a ende :D Inak hej ja neviem chudnut ked mam stres, lenze stres bude stale, ked nie skola tak robota a co potom? Musim sa naucit s tym vysporiadat, ale neviem ako. Priserne ma boli krk :/
Metracek brydzaky mnaaam si mi spravila chut, ja este neviem co budem jest.
ahojte tak mi este rano zavarame uhorky a strucky potom daco nakupit a sup na chatku budem varit bryndzove halusky pre rodinu ale dam si a vecer grilujeme ryby to uz bude dietne rano som mala 71kg no je to v norme este zajtra grilujeme masko ,CAREY ty neries vahu sustred sa na svoju pracu co pises 2 veci naraz sa nedaju robit a ked to vsetko budes mat hotove das sa na chudnutie ,HELUS take pekne pocasie a ty v praci no nezavidim ti ,inac dievcata ja si myslim ze to stravovanie nie je ani tak o krvnych skupinach ale o kazdom organizme zvlast urcite by ste nasli cloveka co ma krvnu skupinu ako vy a moze zjest vsetko treba aby si clovek z potravin vyberal len tie co mu lahodia ak mi je z niecoho zle tak to nejem tak pekny vikend doschudnutia musketierky
HELUS pojdem pozriet na tie knihy a tuto by sami asi oplatilo...no len ci budu mat,alebo daco podobne o tych krvnych skupinach ide o to ze fakt niektore potraviny nemozem a leco tak isto mi nerobi dobre a kolkokrat som si dala ciste a tiez mi bolo zle a som sa cudovala ze sak zelenina,a pripisovala som to ktomu ze nemam zlcnik.PAAAAAAAAAAA
CAREY TY si kludne dorob tu pracu a nemysli na diety na dovolenke naberies silu a elan a az potom chudni ked budes v svojom kolobehuPAAAAAAAAAAA
METRACEK to je super ze mas to pod kontrolou = myslim tu vahu.Hlavne ked mas voju vlastnu urodu tak by bol hriech nepapat,mne sa zda ze ja asi mam v lete problem chudnut pre tie vselijake lakadla.PAAAAAAAAAAAAA
ahojte dievcata prepacte ze som tu dlhsie nebola stale praca zahrada zavaranie ale chybate mi ,MOAM presne tak mi si chudneme a chudneme potom mame vysledky sme z toho hapy a potom pridu stare chutky na nas a sem tam alebo skoro stale si nieco dame ved sme predsa schudli a potom sa zas spamatame a znova sa musime vratit k staremu stravovaniu to je taky kolobeh no keby mi nechutilo jest asi by som nemala problemy ale mne chuti vsetko a hlavne piate cez deviate za sladkym masko potom slane a tak dookola takze si uzijem leto kopu ovocia marhule mi uz kysnu v bruchu ha ha hi hi a dnes ten nanuk no mnaaam a pride september a pekne sa vratim k 90 dnovke na 3 mesiace a na tvrdo si schudnem a zas budem hapy dolezite je ze sa viem spamatat v pravy cas nemam teraz viac ako 72 kg mne to chudnutie v lete nejde ale v jeseni a v januari sa zas do toho pustim ozaj ja som o krvna skupina asi preto som taky vsezravec hi hi tak pokracujeme dalej dievcata nasa stranka nikdy nevymrie mame z nasho chudnutia telenovelu tak doschudnutia musketierky
MAOAM ja som skoncila 90tku a teraz mam pauzu = musi byt pauza = na vahe stojim,ale zase zacnem 90tku planovala som od 1septembra ale asi zacnem uz v auguste....HELUS ja tiez vylucim tie potraviny co mi nerobia dobre podla krvnej skupiny...PRAJEM VAM KAMOSKY KRASNY VIKEND
caute baby, vidim, ze tu mate nejake problemy...neberte to v zlom, ale takto nikdy nic z toho nebude, nechcem sa vas nijako dotknut, ale ked nieco nefunguje a viete dovod, tak na tom dovode skuste popracovat, lebo ten vas vecne hadze spät a vy vzdy musite zacat odznova a dokolecka dokola znova a znova - len dokedy? navzdy?
Light90 trosku mi pripominas mna, lebo ja tiez teraz jem piate cez deviate a som nafuknuta ako balon, uz musim zo sebou nieco robit. O tyzden dovolenka, uz sa neviem dockat, len skoda ze zas mam kila navyse ako minuly rok.
Idem este spisovat literaturu a dnes dufam skor spat, lebo uz sa teraz sa mi oci zatvaraju