pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
PETULLA MA NASTARTOVALA = OD ZAJTRA IDEM DRUHU FAAAZU 90TKY !!!!!!! musiiim lebo neviem sa kontrolovat....5 cez 9 hihi ZAJTRA BIELKOVINOVYYY DEN :) jak sa tesiiiim,a pre dnesok konciim uz iba pit.PAAAAAAAAAAAA MUSKETIERKY
PROSIM TA PETULLA KOLKO MAS ROKOV ?
PETULLA VITAJ = NENORMALNY VEEELKY OBDIV !!!!
Petulla vitaj a gratulujem k perfektnemu vysledku.
Ja budem mat v septembri tiez rok co som sa dala na chudnutie a som na tom len o malicko lepsie ako pred rokom. Dnes mam o 8,5kg menej.
Co je to oproti tvojim 44kg. Velke nic.:-(
Napis prosim ako si to dokazala.
Hlavne ako si sa stravovala a kolko si cvicila. Dakujem za popis tvojho chudnutia.
Maoam,
dakujem, ale fakt nie je co zavidiet.. :) ..akurat tak tu moju pevnu volu, ktora ma hnala stale dalej a dalej.. + to ze som zacala byt zavisla na pohybe a ked ho nemam chyba mi.. :) ..je za tym kopec driny a kopec svaloviek.. a samozrejme v prvom rade ,,zdrave stravovanie,, ..dnes fakt nechapem ako som sa postupne dostala do stadia v ktorom som bola, ale hlavne je.. ze je to uz daaavno prec a nikdy sa tam uz nechcem vratit.. :) ..toto je moje stare ja, ktore mam rada ;)
Petulla: SRDECNE GRATULUJEM a klobuk dole pred tvojim vykonom, wow. Ludi ako ty, ktori dokazali so sebou fakt nieco urobit, mozno len obdivovat. Dotiahla si to zdravou formou do uspesneho konca. Super.
Ahojte spoluchudnuce ;)
..po 100 rokoch som sem k Vam nakukla a mozno si ma niekto z Vas bude este pamatat.. takze u mna 13.07. ubehol rok, co som zacala so sebou nieco robit.. mala som ciel 57 kg, co sa mi podarilo splnit este pred tymto datumom.. v tomto case som bola na dovolenke, takze vaha sla tak trosku bokom a mala som mierne obavy, ze teda ake bude cislo na vahe ked sa vratim spat.. snazila som sa aj pri mori dodrziavat stravu, ale chybal mi pohyb, kedze som bola zvyknuta na moje kazdodenne cca 2h kardio.. tak som bola zvedava co to so mnou spravi, ked sa vratim.. takze po 2 tyzdnoch robenia velkeho NIC na dovolenke, som sa v den navratu postavila na vahu.. vaha ukazovala 57 kg, teda tolko ako ked som odchadzala.. :) dnes rano aktualne 56 kg.. tento rok mi ubehol ani neviem ako.. dodrziavanie stravy a pohyb je zaklad vsetkeho.. ten kto tvrdi, ze nie.. klame sam seba.. za mna mozem povedat, ze jedno bez druheho nejde.. s vahou som uz spokojna, uz mi o cislo ktore rucicka ukazuje ani tak nejde, ak sa podari este 1-2 kg budem rada, ak nie.. nie.. svoje som si splnila, mam dole skoro 44 kg.. a verte je to neskutocny pocit.. fyzicky sa citim skvele, psychicky tiez.. u mna najblizsi ciel je do konca roka spevnit este stehna a vyformovat zadok.. a udrzat si aktualnu vahu.. takze babule, tie co mate aktualne ,,krizu,, ako vas tu citam.. hlavu hore.. vsetko sa da, ked clovek ide to toho naplno a chce.. :) ..treba sa len nakopnut, u mna to nakopnutie trvalo skoro 5r, az jeden den prisiel ten den D, tak verim, ze kazda z Vas si splni co chce.. a dosiahne co chce.. usmev dievcata :)
Ahojte baby, mne sa včera nedarilo, hoci je v lete dosť práce doma, takže pohybu je dosť, ale potom z toho tak vyhladnem, že sa zasa najem.A poviem si to otrepané OD Zajtra Začínam. Neviem sa naštartovať na ten začiatok.
JESSICAL ja cvicit budem ale az od oktobra teraz ked sa chodi na zahradu a je dlho pekne tak mam pohybu dost ale potom mam este par vstupov do posilovne tak zacnem chodit cvicenim sa da schudnut len to treba robit STALE a PRAVIDELNE nie len sem tam kombinacia cvicenia a uprava strava to su riadne dobre vysledky to mi verte
CAREY ked budes mat spravenu tu pracu a budes chodit do prace alebo budes doma uz ziadne vyhovorky neprijimam musis sa dat potom na chudnutie lebo inac s kilami nezatocis ja som tiez musela vydrzat 90 dni a na tvrdo a len potom ma clovek vysledky a je spokojny a moze ako ja teraz mat aj prehresky ale urcite po lete idem na to a pod 70kg sa dostanem budem sa stravovat len zdravo bez AKYCHKOLVEK PREHRESKOV a o tom to je