Kamarátka na chudnutie

Helus

ahojte musketierky,ja pijem kavicku+ zeleny cajik.
LIght88 ja sa takto stravujem,uz kvoli celiakii,ale aj predtym som sa zdravo stravovala,len s tym,ze som jedavala spaldove rohliky+grahamove.
Inac dukanovu dietu drzala moja dcera,a bola spokojna,len potom nabrala vsetko naspet.Ja som sa na tento styl diety pytala znamej internistky,a ta povedala,ze nie je to zdrave,strasne to zatazuje oblicky,a vela bielkovin strasne skodi organizmu.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

LIGHT 88

ahojte vcera som to zvladla k mojej spokojnosti....dnes mam na ranajky melon na obed a na veceru ryzu s mrkvou a medzi tym samozrejme kavicky cajicky aj dajaky jogurt ale len trochenn ked bude hlad. HELUS ty stale takto papas dietne...ze uz musis si davat pozor kvoli tej celiakii? No z toho DUKANA som trosku zmetena tak to urcite nebudem drzat ani v buducnosti,ale na tie bielkovinove dni daco vyeriem....niktore recepty su tam dobre .....toto sa hodi skor pre takych co maju len par kileciek nadvahy. DRZME SA BOJOVNICKY PA.

Helus

Ahojte kocky,vidim,ze sa vam dari dobre ste vsetky nastartovane.ja uz zajtra rano mam vymyslene na ranajky slivky,a ked bude hlad,tak nejaky pomaranc,a obed bude grilovana zeleninka so sampionmi+zemiakmi.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

lu

ahojte kocky...
Petulla,fu obdiv....ja som mala este vo february 86kg, teraz mam dakych 71kg a chcem dat este dole, meriam ako ty dakych 166, 167 cm, takze vaha musi ist este dole a zatial sa mi to v pohode dari....v zivote som nemala 86 kg, ale nemala som pracu 4 mesiace a nastal jojo efekt, stresy atd...uz pracujem dlhsie, takze dost mi robi aj to a samozrejme strava....babky, drzim palce!!!!!drzte sa....

Light88

Ahojte kočky.
Tak vam všetkym držim palce :-)
Ja dnes začinam 90dňovku druhu fazu.Na raňajky som najprv citronovu vodu,potom som si dala kavičku, par marhuľ,na desiatu nizkotučny ananasovi jogurt a mam narobeny 1 liter čaju...na obed tofu a kuraci vyvar a to iste na večeru.Včera som prešla tak asi 15km = 1kg dole,to je dôkaz že pohyb pomaha jednoznačne.Takže som naštartovana.PA

JessicaI

Dakujem Petulla.
Pokusim sa aj ja co najviac obmedzit mucne jedla. Aj sladkosti obmedzim na minimum a uvidim kolko pojde dole.

petulla

ahojte,

JessicaI,

..v skratne nic zazracne ti nenapisem, ziadny navod ani recept, pretoze na kazdeho zabera nieco ine.. uplne zasadna zmena bolo, ze som vynechala pecivo - akekolvek.. a vlastne nepapam nic kysnute, nic z muky /sem tam, ak je chut nepotlacitelna, si dam.. ale fakt len velmi zbezne/, obmedzila som sladkosti.. a ked uz tak fakt len nejake tie ,,zdravsie,, zaradila ovocie, zeleninu.. to sa snazim kazdy den.. vynechat uplne sladke vody.. u mna nahrada cista/citronova voda.. + pridala som pohyb, cim dlhsie som bola v stadiu premeny, tym som ho pridavala viac.. momentalne a teda uz par mes. cvicim cca 2h cardio /1h bicykel, 20 min. eliptical, 20 min. stepper + na zaver 20 spevnujuce cvicenie na nohy, ruky brucho.. zdvihy, drepy, cinky/ ..nie som ziadny odbornik aby som niekomu radila.. takze pisem ti, ako to bolo u mna, nieco si z toho mozno zoberies :)

Maoam,

mam 25, cochvila 26, pre info vyska cca 166 cm.. telo je este v tomto veku relativne formovatelnejsie.. ale ano, chcelo to komplexnu zmenu, vo vsetkom.. ale hlavne cas a vytrvanie.. :)

Maoam

Petulla: ale veru je co obdivovat, dat dole 40kg, zo stovky na 56 kg......no tak to nedokaze kazdy, mas absolutne zasluzeny obdiv za to, je jasne, ze to slo jedine totalnou zmenou komplexne vsetkych oblasti zivotneho stylu, inak sa to ani neda dosiahnut a hlavne - UDRZAT

takze este raz, klobuk dolu, kolko mas vlastne rokov? si super, priklad pre ostatnych :D

Helus

Ahojte kocky ja som sem nakukla,pred pracou,dnes idem trochu neskor do prace.
Petula gratulujem ti,velmi dobre si na teba pametam.
LIght88 pekny zaciatok 90 dnovky ti prajem.
Metracek veru cvicenie pravidelne nam prinesie ovocie.Ja som spokojna,stale sa zdravo stravujem,sladkosti ako napolitanky nemozem,kvoli celiakii,ani mi nechybaju,a to priatelovi kupujem domov veterniky karamelove,aj vcera mal,a ja kludne pozeram,ako ho papa,a nic to so mnou nerobi.Musketierky jka idem do prace pekny vikend vam prajem,a este som chcela Carey skonci skola a ver bude to dobre,stresy odidu,a zacnes pracovat na sebe,a veru aj kila odplavaju z teba,majte sa paaaa.