pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
baby ja si robim poriadok v notebooku, lebo plnu plochu som uz mala co sama diplomovka vsade a knihy, a zajtra pozriem co beriem na dovolenku co treba poprat a tak.
Ahoojte dievcata ja som si dnes pospala do 8,30 no a zajtra som uz na 8.00 objednana ku kadernicke na strihanie.Na obed budem mat grilovanu zeleninu+nejaky uhorkovy salat mam na neho chut.Light88 drzim palceky,ty si sikulka.
Metracek ale aj ty vyborne vyzeras,skoda ze nebyvame v jednom meste,to by bolo posedenie pri kavicke,a kopec rehotu.
Ahojte, dakujem vam, ale koniec este nie je, ten bude az po obhajobe. No vcera som si oddychla, dnes vyspala, pojdem do obchodov, potrebujem este nejake veci dokupit a s kamoskami sa stretnut. Neviem ale stale som taka nijaka, este mi to asi neprislo cele.
Carey som rada, ze to mas uz v skole ukoncene. Gratulujem. Neboj aj to chudnutie das... si sikulka.
a zajtra mam ovocno zeleninovy den = musim si urobit zasoby a na obed asi budem robit cuketu len tak na vode a bylinkach = gratinovane a par kvapiek olivovy olej ,aj na cestoviny dam olej.Drzte mi paste = dakujeeeem hihi CAVES
ahojte ja dnes cestoviny na obed a sladkost na veceru mozem,ked to mam urcene v 90tke tak sa aj drzim ,ma to nelaka vcera som sa pozerala na sladke a nic.Drzme si paste musketierky a nepolavit.PA
ahojte dievcata,az teraz som si precitala vase prispevky bola som na chate,ale vas PETULA nastartovala a to je fajn aspon vidime ze sa to da a ma uplnu pravdu pohyb pozvolny a potom intenzivny a ta strava k tomu to su riadne zazraky ja som az na stovku nepribrala spamatala som sa skor a tiez som pochudla a presne viem ako sa teraz citi gratulujem ti PETULA si velka motivacia pre vsetky zeny proste sa to da len musi clovek chciet ,CAREY super ze pracu mas napisanu a uzi si dovolenku a potom sup na chudnutie JA sa musim odvazit rano ale myslim si ze sa udrzujem ale od septembra chcem na sebe zapracovat aby som nezaspala na vavrinoch,HELUS nasa ta ma stravovanie v malicku a ved aj dobre vypada vesela zienka to je tak ideme dalej musketierky doschudnutia
ahojte kocky Carey super gratulujem,ja som hned vravela,ze to spravis,a potom budes inym clovekom,bez stresu,aj kila ti pojdu dole.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.
CAREY SUPEEEER ze to uz maaaas :)))) Tak teraz poriadnyyy relax a prajem kraaasnu dovolenku.
Ahojte, tak ja len ze praca napisana, vytlacena, a dneskom aj odovzdana :))))))))))))))))))))), idem von s frajerom konecne a o par dni more takze supis. Ale spat sa mi chce, lebo v noci som sa nervovala, nesla mi totiz praca nahrat do systemu, ale dnes sa to vyriesilo nastastie.