pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
CAUTEEEE BABY = zas tu mame noveee = VIIITAJTE. No veru horucava brutalna , ten bazen Ti zaavidim METRACEK...No ja sa drziiim,ale sem tam zhresim v ramci normy hihi = ja si to myslim,ale lepsie je takto ako ked striktne drzat dietu a potom jojo..Mne je lepsie = pomaly ale isto ! Dnes na ranajky ovocie ,dala som si na desiatu polku rohlika grahamoveho,HELUS si sa pytala ci nejem chleby a peciva = cerstve mekucke chrumkave vonavee biele = NEJEM ! Dcera ma pekarnicku tak vypeka zo spaldovej ..celozrnej ..ap.chleby mne to chuti ,to ma recepty co su k pekarnicke len muku takuto.Ja si necham aj zmrazit ale teple nejem jedine ak kromku.Potom si kupujem tie tvrde chlebiky slnecnicovo razne v takej kocke uz nakrajane a drzim to v chladnicke = pokvapkam panvicu s ol. olejom a opecem ,ale aj priamo z chladniky mi chutia,som si zvykla....Na obed som mala morcacie medajlonky so salatom aj domov som si dala zabalit na veceru a teraz kavicka a este si dam jabko na olovrant.Zajtra mam DRUHYyy den 90tky = asi budem robit ryzu ,len tak so salatikom... v nedelu mam na plane BRYNDZOVEEE HALUSKY.Tak musketierky bojujme spolocne = KRAAASNY VIIIKEND PAAAA
JESSICAL ,ja teraz v zahradke relaxujem zavarame uhorky vecer popolievame a cez den sa kupeme v bazene este ze sme ho kupili toto leto je fakt horuce stal bazen 75 eur velky 3,66m neviem ako si zas zvyknem v praci volno dlhsie a oddych bude zas az na vianoce lutujem ze som neni ucitelka tie maju volna kopec,v lete mame kopu pohybu a tie kila akosi nejdu dole cim to bude co myslite dievcata aj zeleniny jeme vela a ovocia zo zahradky no mne sa chudne v zime lepsie ,LAIGHT dufam ze sa drzis za 2 tyzdne naskocime s dcerou do tvojho rozbehnuteho vlaku uvidis tie vysledky nase my s tymi kilami zatocime ved 90 dni je malina v nasom zivote doschudnutia musketierky
kocky pekne pisete tie ktore idete na dovolenku,tak si ju uzijte,a ostatni ideme spat,rano vstavame,doschudnutia musketierky.
ahojte,HELUS a keby si vedela ako ste mi vy chybali uz som sa tesila kedy si zapnem net a vidim ze tu mame nove dievcata nevadi ze su mladsie aspon omladneme a posunieme si rady navzajom ten chlebik bud mas nanic recept alebo to je v trube ale ked uz inac nepojde k najblizsiemu sviatku si zelaj pekarnicku alebo pozeraj nejake akcie alebo si upec u dcery obcas alebo nech ti ona pecie a donesie a ten chlebik za 5 eur vyskusaj aspon raz ved nepijes a nefajcis no co treba si obcas dopriat ,EN na dovolenke si dopraj jedlo lebo prides vystresovana a neoddychnuta mna tiez dovolenka stala plus 4kg ale prezijem to co schudnem ich uz sa na tie kila tesim ako ich budem zhadzovat ale musim pockat na dceru ta je na dovolenke no som zvedava ak priberie tak kolko a budeme na to dve a s vami to zvladnem sme tu skvela particka doschudnutia musketierky
Vitaj EN.
Ja sa na dovolenke nikdy neobmedzujem. Ved ani casto na dovolenky nechodim takze mi nemozu ublizit. Dovolenka je dovolenka... uzi si ju najlepsie ako sa da a k tomu patri aj dobre jedlo. Chudnut mozes mimo dovolenky ved je na to pocas celeho roku tolko casu.
Ja som dnes uplne hotova... v praci vela prace a potom praca v zahradke... to ma uz uplne skolilo. Ledva sa hybem. Som unavena a tesim sa, ze mam na buduci tyzden dovolenku.
Idem si pospat...este zajtra musim vstat o 4,15hodine.
Doschudnutia dievcata.
rada by som sa pripojila už roky sa snažím schudnúť mmentálne sa snažím pravidelne stravovať a každy den aspon 15 minut cvicím zajtra ideme na dovolenku tam to bude ťažké odolať dobrotám
Ahojte kocky,
Jessical, dakujem za rady, mas pravdu, to co jem, je malo, citim uz unavu a bude to zrejme z toho, lebo som viac unavena ako inokedy. no este zajtra by som chcela takto vydrzat a od soboty uz budem jest aj normalne poobede, s tym, ze samozrejme take lahsie jedla a musim sa aj pohybovat, ale na to momentalne nemam energiu, nakolko som 12 hodin kazdy den v praci, tak je to dost zabijak. no musim to nejako skombinovat a zapojit do chudnutia aj pohyb. pred 2 mesiacmi sa mi to darilo, aj popri praci som cvicila trikrat do tyzdna, a potom (po 5 tyzdnoch) som to akosi vzdala, lebo som nevidela vysledky, co bolo zrejme kvoli tomu, ze som neupravila stravu. takze este zajtra by som chcela vydrzat takto a slubujem, ze od soboty jem 5-krat denne :) radsej takto, mensie porciea to bude najlepsie :) viem, ze moj momentalny sposob nie je nejvhodnejsi, ale robim to tak na zaciatok, snad pre nejaku motivaciu. zajtra rano sa chcem vazit, tak som zvedava, co sa ukaze :P
drzte sa dievcata a vdaka za rady :)
Noo Metracek jedine ho spravit vo vajicku,inac korka tvrda,a chlieb nechutny,ale este ho vyskusam u dcery v pekarni upiect.Inac u nas v jednom obchode beru objednavky na bezlepkovy chlebik a stoji 5 euri,a je taky ako forma na biskupsky chlebik,len mensi,ale to je strasne vela,ale hadam raz si ho objednam na posudenie,ako vobec chuti.
Ahoojte kocky moje.
Metracek ahooj naspet z vyletu,uz si mi tu veeelmi chybala.A mas pravdu,zase skusam piect chlebik,aj teraz peciem,a veru bude problem v trube,lebo ten co mi dcera piekla,bol mnam,a teraz peciem v trube,a uz teraz je to betonaz,ale otcove sliepky zjedia,este ze to mam kde dat.Alebo necham ususit na struhanku.Veru ked piect,tak asi v pekarnicke.DOSCHUDNUTIA KOCKY.
Ahojte baby, viem Vám poradiť aj z celulitídou, no keď chceťe schudnúť viac ako 6kg, nedá sa to zo dňa na deň (pietro113@gmail.com) ale len trpezlivosť, tak držím palčeky.