Kamarátka na chudnutie

LIGHT 88

cavte baby = METRACEK si sa pytala ci cvicim tie dukanove cviky : nie stale ale teraz som si dala ,su to podobne kalanetike + pridavam s kalanetiky.,aspon kazdy druhy den,ked nie rano tak vecer.Tu plnenu papriku musim aj ja takto.. = super.HELUS no vidis s tym chlebikom = dobre ze si to vyskusala v tej pivarni.JESSICAL uzi si dovolenku... :)))) ALICA to je moje = na dovolenke si mame dovolit :)))) = to co som pribrala teraz na dovolenke uz mam dole,takze v pohode.(moja 90dnovka)JA dnes 3den 90tky = teraz voda s citronom + kavicka na ran.hrozno+marhulky..obed mam navarene tekvicovy privarok,kuraciu polievku tak neviem co si vyberiem...hihi alebo si urobim halusky s bryndzou..a idem upiect cucoriedkovy kolac s tvarohom a posypkou takze bude aj sladke a mozno si dam k tomu slahacku = zajtra len ovocie doobeda a na obed+vecera zelenina, bude aj varena z polievky posypem tekvicovymi semiackami .Tak doschudnutia musketierky PAAAAAAAAAA

metracek

ahojte to bol dnes hic,ALICA tak to mas v pohode len si teda pekne dolad postavu ved aj ja chcem dat dole na 68kg a potom udrziavat,HELUS budes chodit do tej pivarne na chleba ked ti z neho nic nie je ozaj vies ako mi teraz prisli vhod tie tvoje dozy co si mi dala na zahradke super vyuzite nosime v nich z domu jedlo ,ozaj dnes rano ked som varila tu plnenu papriku rozmyslala som ako by som ju zaradila do 90 dnovky tak papriku si ja naplnim bez masa len z ryzou a s omackou rajcinovou mozem v skrobovy den a na druhy den ked mi ostane omacka tak si ju dam s cestovinou uhlohydratovy den a vsetci budu spokojny manzel bude mat plnenu papriku s maskom a ryzou a k tomu knedlu a na 2 dni mam vystarane s varenim tak doschudnutia musketierky

Helus

Ahoojte musketierky.mna vcera priatel zobral na prechadzku,nasiel na nete v blizkosti nasho byvania Plzensku pivaren,a mal chut na tatarak hovedzi,ja som si dala vincu,a predstavte si zjedla som 1/2 chlebika natreteho,a niic mi nebolo,ziadne tazoby,ale to nie je jedlo pre mna.Dopijam kavicku a letim do prace dneska som od 10-22.Vam prajem pekny vikend a uzijte si ho a DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

Alica30

Tak update, po veceri som este zvladla tvarohovu strudlu ale bola taka skvela, ze po vycitkach ani chyru :) metracek ja nato moje chudnutie uz v zasade netlacim, rada by som dala este 2kg dole...nech mam plochsie brusko a vnutorne stehna to je moj kriz :D skor mi ide o fakt, ze v minulosti som prehnanym sportoanim docielila vahu 50kg (ano viem, malo) ale ako starsia koza som sa spamatala a vypapala na 63kg, to som rok zhadzovala na 59kg a teraz to lendoladit a zistit nejaky ten jing-jang medzi postavou ktorou si viem udrzat, bez 5 hodin denne stravenych v aerobnom pasme, chutnou a pestrou stravou a vnutornou pohodou :)
co sa tyka pitneho rezimu, som vzorna...hlavne cista voda, voda s citronom, cajiky - to je moje, sem tam mineralka, riedena pomarancova stava a i.

Pekny vikend a dovolenky baby, a pamatat!...dovolenka je odvodena od slova DOVOLIT si, tak si dovolte a doprajte :)

metracek

LAIGHT cvicis este tie 4 cviky od dukana ,ALICA 30 pozrela som si prispevky ved ty si taka vysoka ako ja akurat ze ty si mladucka rozmyslala som kolko som mala kg v tvojom veku mozno aj 59 kg podla mna si chuda ja mam teraz 71,5kg takze v tvojom veku si mi zdaju kg primerane ci sa mylim a pitny rezim mas aky a cvicis chodis niekde alebo len zo psikom potrebujes zhodit na kg alebo chces upravit dake partie dufam ze som neni moc zvedava tak doschudnutia musketierky

metracek

ahojte dievcata to bol dnes upek ten bazen je nenahraditelny v tychto horkach zajtra rano uvarime plnenu papriku a knedlu kupime nechce sa mi ju teraz robit a na zahradke navarim zeleninovu polievku z mojich bio surovin a kupime melon lebo ten bude najlepsi z ovocia dnes som dodrzala aj pitny rezim smadilo ma len cistu vodu som pila a no pohar cerveneho vinka na krvinky hi hi ALICA30 ja keby som jedla takto ako si ty napisala ja by som nemala ani z coho chudnut pozrela som si tvoj dnesny jsdalnicek okrem broskyne a olovrantu dobre ovocie sa nema jest uz poobede a to nemam len z 90 dnovky ale citala som to ze cukry z ovocia uz telo nedokaze spalit do vecera ,HELUS dobre ze si si zobrala od dcerky tu pekarnicku budes doma skusat ten chlebik piect prajem vela uspechov tebe sa to podari ja ti verim to budes davat na nete recept,laight len vydrz a drz sa nad malym prehreskom privrem oci hihi ,JESSICAL prajem ti uzi si dcerku a dovolenku ,tak musketierky uzime si teply vikend a nepriberme myslite na to doschudnutia dievcata

JessicaI

Ahojte dievcata... takze uz ma caka tyzden volna z prace. Teraz vypekam a pripravujem na zajtra. Rano ideme po dceru na letisko. Aspon na dva a pol tyzdna budeme mat nasu radostku doma.
Som zvedava ci tam schudla a kolko. Mala ciel schudnut tam aspon nieco. Aj ked podla mna nepotrebuje nejak vela chudnut. Je mlada a kedze nechcem aby niekedy dopadla ako ja tak by som bola rada keby diety nedrzala a stravovala sa zdravo bez sladkzch malinoviek a menej sladkosti a vysmazaneho jedla.
Prajem vsetkym musketierkam pekny vikend.

Alica30

Alica dnes zrutila:
R: ovsene vlocky 2PL, hrozienka, skorica a biely jogurt, med
D: 70g jahody
O: mala porcia syrovych cestovin s nizkotuc.syrom + salat, paradajka
dezert: broskyna
Ol: mrazeny jogurt
V: polka celozr. zemle + cottage + stvrt uhorky
+ vecer, hodina aktivnej chodze s chlpacom

A ide to :)

Helus

Ahoojte kocky,metracek asi sa aj ja k vam pripojim do 90 dnovky.inac som si dnes doniesla od dcery pekarnicku,tak zacnem skusat piect v nej moje bezlepkace.Vikend mam pracovny doschudnutia musketierky moje.