Kamarátka na chudnutie

Helus

ahoojte dievcata,ja som dnes mala trochu vybavovaciek,zajtra na kontrolu k reumatologicke doobeda som objednana.dnes mam volno,a potom do piatku poobede,takze doobeda budem cvicit.A dnes sa chystam na turu do lesa,priatel ide do prace.Povodne som mala ist s vnuckou,ale od vcera ma vysoke teploty+ vracia.Takze dnes bude pohyb riadny,flasu vody do ruksaku,a jedes Heluc.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

metracek

AHOJTE ,JESSIVAL mna si nepresvedcila vetou ze ked sa neobmedzujes tak chudnes ja mam dojem ze ked sa obmedzujes tak vysledok nevidis hned a pride vtedy zrovna ked sa v dany den prejedas a neuraz sa ale chces radikalne schudnut a ked tak kolko kil lebo ja ked som chudla tak ozaj na ostro ziadne prehresky ano je to tazke ale vysledok sa dostavy za tych 90 dni som bola spokojna jediny prehresok vtedy bolo moje vazenie a to malo byt raz do mesiaca ale to som nevydrzla ale jedlom som nezhresila preto tie vysledky teraz jem normalne a keby som si na dovolenke nenabrala 4kg tak som v norme ale na to ze sa neobmedzujem som velmi spokojna a tie 4kg si dam dole len cakam na dceru kedy pride z dovolenky tebe by pomohlo keby si sa stravovala ako ALICA na moj vkus sa JESSICAL dost prejedas viem ty ziadne diety nechces ale mi co sme drzali tu 90 dnovku to neni dieta to je iba pomocka ako sa zdravo ma clovek stravovat aj ked to mame teoreticky zvladnute prax je v konecnom dosledku ina a o tom to je treba sa zapret a schudnut mne tiez doma neverili ze vydrzim 90 dni a tym ma vlastne nastartovali ale oni len vychadzali z toho ze som vela krat sa nastartovala na chudnutie a vzdy po kratkom case som zlyhala je to chudnutie na dlhsi cas ver mi a skus to najdi si obdobie kedy ti to bude vyhovovat mne to islo najlepsie po vianociach ale teraz to pre seba spravim zas lebo do vianoc si dam tie 4kg dole to budem spokojna ja ked mam 68kg sa citim vyborne viac dole nechcem ani nemozem dat potom sa uz necitim dobre tak drzim palce doschudnutia musketierky

JessicaI

Ahojte dievcata.
Dnes som bola milo prekvapena z mojej vahy 96,7kg.
V sobotu a nedelu som jedla zemiakovy majonezovy salat s kuracim reznom. Plnenu listkovu strudlu na sposob pizze. Zakusok s pusingom a BB keksom na vrchu rumova cokolada. Vcera v meste neodolala zmrzline a ked uz zhresit tak poriadne a dala som si stvoritu az som citila,ze som si dala prillis vela.
Prehnala som to. Vecer mali este moji blizky bombonieru a cokoladove keksiky ale ja som si zobrala z kazdeho dva a schovala, ze zajtra doobeda zjem.
Dnes ked som zistila ako som isla s vahou dole tak som to odlozila dcere do skrinky, ze to uz jest nebudem ked som tak pekne dala kila dole.
Je to zvlastne ked sa tolko neobmedzujem idu kila viac dole ako ked odmietam jedla a snazim sa jest najmenej.
Carey vitaj spat z dovolenky a vela stastia Ti prajem pri obhajobe diplomovky.
Dievcata majte sa pekne a chudneme, chudneme.

metracek

Ahojte,CAREY a v akom state si bola na dovolenke velke vlny to mi pripomenulo bulharsko ale tam sa cestuje viac ako 12 hodin ,HELUS ved ten chlebik si mohla len sem tam okostovat z tej pivarne mozno ze ti fakt sadne ale uvidis co upecies v pekarnicke ,ALICA jedlo v pohode a to sladke by si uz nemusela a mas pravdu ja by som v tomto teple zakazala vobec pracovat ale su profesie ktore su dolezite tak este vydrzme to teplo ja som si dala na vecer zmrzlinu a idem si dat vodu s citronom doschudnutia musketierky

Alica30

Takze, vcera:
R: ovsaky, hrozienka, med a jogurt
O: nivove cestoviny s kur.prsiami + paradajky
O: mrazeny jogurt s cokoladovu (obsesia)
V: štvrtka dalamanky + treska fit 100g (120kcal)

beh 1h + cviky na brucho
V2: proteinova tycinka

Dneska:
Ranajky: jogurt, vlocky, med a ananas (vystipalo ma to kvalitne :))
D: kakaove bebe
O: svieckova na smotane (mala porcia, 1 knedla)
Dezert: broskyna
Ol: klasika, mrazeny jogurt, vymyslimm si iný topping :)
V: hmmmm, neviem..mam chut na sladke tak to vidim na nejaky jogurt s keksikmi (2ks) alebo, ked si dohovorim, dam si krajec chleba celozrnneho so sunkou a uhorku, to je vo hviezdach :D

Je mi teplooo, zehlenie a varenie by mali v teplotách nad 30C celostatne zakazat!!! :))

carey

Ahojte zienky a nove spoluchudnúce, tak dnes sme sa vratili z dovolenky, bolo dobre, strasne teplo ale zda sa mi ze tu je este horsie, asi tym ze tam sme mali klimu. Tak strava bola taka hm ako kedy, aj dobre aj horsie, ale neprejedala som sa. Teraz som tyzden doma, musim sa pripravit na obhajobu diplomovky a potom este idem na tyzden prec...pozerala som si fotky prave a treba uz trosku chudnut, takze idem do toho naplno aj s cvicenim. Aky mate nazor na makraly v konzerve? Je to vobec zdrave? Inak a cesta domov 12 hodin v buse ako v pohode, ale pokaila sa klíma, som myslela ze tam odpadnem, nastastie to opravili... more bolo krásne ale aj studené, prvých pár dní bola voda fain, ale prisla bura a taky vietor ze metrové vlny...ale mám veľa zážitkov, bola som aj na raftingu, odporúčam každému, nemalo to chybu :)))

Helus

ahooj metracek,tak tie kase poznam.,kupovala som si ich do prace aj v lidli ich maju,pokial som nemala celiakiu,tak na ranajky v praci len som zaliala vodou,a aj jablko som si tam zvykla nakrajat.V tej pivarni,to bol obycajny rascovy chlebik,ale nemozem pokusat .teraz sa mi pecie doma v pekarni chlebik,skusam ked mam to volno.Ja chlebika moc nejem,ale sem tam sa zaziada,k takej sosovicovej polievke,je dobre nakysnuty,uz pojde pecenie,sama som zvedava,ale 1 dojem cez okienko dobry.ved potom napisem.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

metracek

horuce dobre rano,tak ja na rano 1 parok a maly chlebik a kavicku potom si dam 2dcl vody chystame sa na zahradu ale dcera este dospava tak mame cas v tom horku a navarena je plnena paprika treba ist len knedlu kupit poslem manzela aj tak sa nudi mam polovicu este melona takze na dnes jedla dost chcela som varit aj zeleninovu polievku ale v tomto teple nikdo nechce ,LAIGHT aj ja som mala u svagrinej vyborny cucoriedkovy kolac z posypkou ale slahacka ta mi tam uz nesedi ,HELUS spytaj sa v pivarni co to bol za chlebik a odkial ho maju popripade si ho od nich budes kupovat,ja som sa na zahradke krutila na rotane ale budem mat pobednu tak sa chystam cely tyzden cvicit nikto nebude doma tak budem mat kopu casu a obmedzim stravu inac kupila som si v kauflande ovsene kase rozne prichute take 65g male sacky zalieva sa to 1,5dcl vody horucej pomiesa a ja si tam este prihodim ovocie cerstve alebo hrozienka co myslite mozem to na ranajky je to rychle a dobre doschudnutia musketierky

Helus

ahojte kocky,vcera som tu vecer ani nebola,taka som bola unavena,ze som ani komp nezapla.Ja som vcera vymenila na ranajky ovocie za cerealie bezlepkove zaliate pohankovym mliekom,a viete,ako tazko mi bolo po ceste do prace?No ostavam ja pri svojom ovoci,z toho mi je fajn,a ziadna tazoba.
Metracek neboj sa,ako som trpla,ci mi po tom chlebiku nebude zle,ale nesmiem psenicne+spaldove muky mi poskodzuju crevo,tak nesmiem ani skusat,ale to bola len vynimka.Na dnes mam uz nachystany melon.A dnes nepracujem,mam volno,ale buduci tyzden si to odrobim,su dovolenky,tak sme trosku prehadzani,aby sa to pokrylo.Budem varit+upratovat,a BUDEM CVICIT NA ROTOPEDE+BRUSAKY.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.