pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Baby, tak vcera to bola z nudze cnost ale...
R: tvarohovy kolacik (malo cesta)
O: asi 100g bryndzovych halusiek so zeleninovym salato, ano aj slaninka bola :D
Ol: polovicka pudingovej satocky a broskyna
V: 1 moskovsky chlieb s morcacou sunkou, syrom a paprikou, rajcina
V2: ehm...2 lyzice jogurtu :D
toto nebolo dobre, sypem si popol na hlavu ale tak, z casu nacas...dnes pojdem vecer behat ked neumriem z toho tepla damsi svojich 8 km :)
uz si chystam ranajky, ovsene vlocky s medom a jogurtom :)
pekny den, do vypotenia!
ahoj LAIGHT cislovku uz ani nepisem az ked bude zacinat cislom 7 napisem a to ver ty to das casu dost skoro som zabudla na teba nanuk mozme v tomto teple to mame teraz predpisane od lekara v tychto teplach hi hi
ahojte kamosky,JESSICAL ked som ti pisala ze sa zle stravujes aj som sa bala ci sa nenastves ale dobra kamaratka je na to aby povedala aj negativa je to lepsie ako sa smiat niekomu poza chrbat a my sme tu super kamosky a vies ze tie vodne dni ked sme mali tak sme sa podporovali ze sme to vsetky zvladli a o tom to je,ten zemiakovy salat skus robit z bielym jogurtom ja som si tiez nevedela to predstavit bez majonezy ale raz ho takto pripravovala svagrina a chutil mi a uz to takto bez majonezy robim roky ale rodine daj majonezu ale ver mi ked im o tom nepovies ani na to nepridu alebo daj pol majonezy a pol biel.jogurtu ten kuraci rezen v pohode ta strudla mohla byt na veceru a ten kolac z bb keksikami a rumovou cokolad.polevou uz nie a tu zmzlinku v tychto horkach mozes ale 2 kopceky a dost skus viac zeleninky masko mozes a skus namiesto sladkosti mrkvu s jablckom ja som kedysi takto vyjedala po veceroch namiesto chipsov ,PETULA dobre ze nas povzbudzujes aj ked tolko ja kg nemozem mat to kazdy podla svojej vysky ale dobre sa to cita si nasa inspiracia ze sa to da ,CAREY ten tip na cajik super ,HELUS ako chlebik a tura sa ti vydarila duschudnutia musketierky
Jessical tak no, museli sme reagovat, lebo takato strava je velmi nezdrava.
Inak baby bola som dnes na nakupe cajikov sypanych a kupili sme ladovy caj, to je ako normalny ale ked sa prelieva tak sa tam daju kocky ladu a je to super osviezenie, kupili sme zeleny mango a cierny brusnicu, tak keby ste niekedy mali chut na zmenu tak skuste. Inak dnes cely den pekne zdrava strava strava, sme s mamkou trosku po obchodoch behali, ale vela veci mi je uzkych, lebo ked priberiem vzdy hlavne do bokov a to je strasny problem pri nohaviciach ci sukniach a povedala som si ze takto o rok vyzerat nechcem, pneumatika na bruchu musi ist prec.
Dievcata tolko som vam toho tu napisala a vsetko sa mi to nenavratne stratilo.
Tak aspon nieco z toho co som chcela napisat pisem este raz.
Diecata ale ste mi dali... ale tak mi treba.
Nehnevam sa na vas za to, ze ste mi tu vypucovali zaludok.
Ste ma pokarhali ako male dieta a to si aj zasluzim. Beriem to tak, ze mi chcete dobre a chcete mi pomoct v mojom usili schudnut.
Chcem vam vsak napisat, ze som sa najedla niecoho co nemam jest len vynimocne. Davam si dost pozor na stravu. Ked to tak zoberiem oproti minulosti... jedam asi 1/10 sladkosti a skoro vobec nepijem sladene napoje. Len vynimocne asi 2-3krat do roka mozno tak do 0,5litra. Vyprazane som kedysi jedla tiez velmi casto a teraz len zriedka.
Drzim sa nebojte...ja to zvladnem. Doschudnutia musketietky.
Ahojte spoluchudnuce,
vidim, ze stale je debatka v plnom prude.. sice ja uz som viacmenej v udrziavacej faze, nie v chudnucej, prisla som vas podporit trosku.. aktualna moja vaha dnes rano 55kg, konecne sa to trosku pohlo, tak ostava posledne kilecko ak pojde :) ..makam na sebe, nie preto ze MUSIM, ale preto, ze CHCEM a BAVI MA TO.. cvicenie je fajn vec, hlavne pocit po.. ZDRAVO papam, sem tam su nejake male prehresky.. ale to uz vobec neriesim.. kedze u mna ten pohyb je pravidelny ;)
..drzim Vam prsty, nech sa Vam dari a nech to dotiahne kazda z Vas presne tam kde chce.. skor, ci neskor :)
JessicaI,
neda sa mi zareagovat na tvoj posledny prispevok.. toto fakt NIEEEE..!!! ..kopec tukov, cukrov za 2 dni.. takto sa fakt chudnut neda a je to na mile vzdialene zdravemu sposobu zivota.. prehresky ANO, ale toto je MOC.. pouvazuj nad tym.. co je pre teba dobre.. musis na to prijst hlavne sama.. ze toto narazove ,,obzieranie sa,, urcite nie je sposob ako sa dostat tam kam chces.. a neber ma v zlom.. len toto co robis fakt nikam nevedie.. prepac, musela som reagovat :)
caute = horuuuco = NANUKY ..NANUKY hihi
Metracek no po tejto dovolenke sme si povedali ze uz Chorvatsko nikdy viac a uz len letecky, mna laka Spanielsko a Turecko asi tak najviac, ale uvidime co sa podari buduci rok. Hej ta polpenzia nie je moc vyhra, ale da sa. A ti chorvati no nemusim ich, viac krat ma tam nastvali, ta ich mentalita, ale tak vstupom do EU im klepnu po prstoch a uvidia potom a s tym spojene tie ceny, nic sa tam neoplati kupovat a teraz tam uz bude aj pokles turistov. Idem si dat melonik a musim si ist kupit saty na obhajoby tak pojdem nieco pozriet.
ahojte,HELUS ti zavidim tu turu ja idem po dovolenke do prace jaaaj este ze mame klimu,CAREY na CHorvatsko som myslela tych 12 hodin cesty tomu zodpoveda nikdy som tam nebola neviem ale odradza ma kamienkova plaz a polpenzia ma nelaka ja potrebujem letecky kvoli manzelovi a incluziv a hlavne dobru cenu CHorvatsko sa mi zda pridrahe bola som na skype s dcerou je v Tunise na 11 dni a super je velmi spokojna ,tie negativne spravy som sa bala o nu ale aj nas strasili ked sme boli pred 2 rokmi v Egypte a bol tam klud a fantasticky porovnatelne s tureckom az na to ze v Turecku hnacky nehrozia a v Egypte nas faraonova pomsta neminula ale 12 dni bolo nezabudnutelnych dcere tam bolo velmi zle bola na infuskach tej Egypt nemozeme ani spomenut idem si zacvicit brusaky a hned sa naobedujem vyvencim psika a hajde do prace tak doschudnutia musketierky
Ahojte, tak ja dnes si davam taky odlahceny den, viac zeleninky, ovocia, mojej mame napuchli nohy tak je vylakana ci to nie je z vody co sme tam pili, ja som nastastie pila z vodovodu... metracek Chorvatsku sme boli v Omiši konkrétne, ale tie vlny boli iba ked prisla ta búrka a potom sa to 2 dni držalo aj vietor bol silný.
Jessical ja takto papat, tak mam uz 70kg, tiez si myslim ze vela papkas na to ze chces schudnut.
Helus jeeej tura, mna toto caka o tyzden, uz sa neviem dockat, prajem krasny dnik.