pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Caute dievcence, Alica30 hlasi -1kg, aj ked mi je jasne, ze to je iba voda, kedze som predtym zrala sladke na kila a cukor sposobuje rovnako ako prehnane solenie zadrziavane vody v tele.
R: ovsene vlocky, hrozienka, med, skorica
D: mala miska cerveneho melonu
O: celozrnne cestoviny s 1 vajickom, paradajka
O: maly mrazeny jogurt s toppingom
V: polovica cerealnej zemle so gervé a morcacou sunkou, paradajka, paprika
pohyb - po vcerajsom hodinovom behu dnes len prechadzka so psikom :)
pekny den, drzte sa baby
ahojte musketierky moje konecne som na internete ale ste mi chybali ,citam ze HELUS ako vzdy skusa chlebik piect a v strave jedava na jednicku ja mat jej volu sa tak stale stravovat to bolo len v 90 dnovke pri svagrinach opekacky ,vinko kolace dnes som sa bala aj postavit aj na vahu ale v uvodzvkach som spokojna len 1kg naviac pri tom obzerstve teraz si dam take este normalne stravovanie a ked pride dcera po 12 dnoch z dovolenky tak idem s nou na 90 dnovku a od septembra pridavam aj cvicenie v lete som akosi leniva a to som si myslela ze kilecka pojdu dole ,JESSICAL mas pravdu ja tiez sledujem teraz obeznych ludi a tiez by som im povedala neprezierajte sa a zacnite sa zdravo stravovat,dievcata ja neviem preco ale malo som zas zacala pit a to je leto v praci pijem vodu viac a rozmyslam ze zacnem rychlou chodzou poradil mi to jeden chalan co studuje telovychovu aj schody su vyborne a rotana a brusaky no uz len zacat mi treba musim sa donutit PRAVIDELNE CVICIT ja si zacnem davat asi cierne body ked nebudem lebo sa inac nedonutim ,LAIGHT drz sa v 90 dnovke urcite sa s dcerou k tebe pripojime ,doschudnutia musketierky a zabudla som vitam nove musketierky cim nas je viac tym dame kilou dole viac tak ideme spolocne do toho
Ahojte dievcata... tak ja dnes stale 97.6kg a strasna chut prejedat sa. Mam stres, vela roboty a vtedy by som zjedla vsetko co mi pride pod ruku.
Necvicim ale pokracujem v chodeni po schodoch namiesto vytahu a kazdy druhy tyzden idem asi 20 minut pesi do prace a z prace.
Dnes pojdem pokopat zahradku takze myslim, ze pohybu bude dost.
Majka poobede treba tiez jest asi kazde 3hodiny... podla mna jes malo a to tiez nieje dobre.Poobede len kava a jogurt nestaci a platok sunky to tiez nieje dobre stravovanie.
Telo potrebuje viac a bude s Tebou bojovat.
Ja viem, ze ja niesom ziaden expert na chudnutie ale moji najblizsi mi hovoria,ze teoriu chudnutia ovladam vyborne len prax je to co neovladam.
Prajem vam MUSKETIERKY vela spokojnosti s chudnutim.
Zvladneme to...sme krasne a budeme este krajsie.:-)
Ahoojte musketierky,ja som mala dneska k veceru nanuk,poo dlhych mesiacoch,a som zuvedava,ako moje telo zareaguje.
Light88 ty uz vobec nejedavas chlieb,alebo pecivo?JA SI IDEM na zajtra do prace ocistit grep+pomarance.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.
Ahojte dievcata,
tak treti den je takmer za mnou, ale verim, ze uz si nic nedam. popijam akurat cajik. moj najblizsi ciel je zhodit 5 kg, a potom ak sa podari, tak by som chcela chudnut dalej, len si nechcem davat hned na zaciatok nejake sialene mety. v piatok sa chcem vazim (nechcem sa zbytocne stresovat kazdy den :P) a uvidim, ci slo aspon nieco dole, ale predpokladam, ze hej,nakolko tento tyzden sa naozaj neprejedam a poobede si dam akurat kavu a jogurt, pripadne ked pridem domov, tak okolo tej siedmej este dva platky sunky alebo tak. chcela by som teraz takto vydrzat do konca tyzdna, a potompostupne sem tam nieco, aby si telo nezvyklo nato, ze dostava iba malo kaloricke jedla, a potom nasledne sa objavi jo-jo efekt. takze asi tak. s cvicenim alebo nejakym pohybom som sa zatial nepohla dalej. a co vy? aj cvicite popri tej upravenej strave? ako vam to ide? akemu sportu alebo pohybovej aktivite sa venujete? drzte sa :)
AHOJTEEEEE SPOLUCHUDNUCEEE KAMOSKY :)) VIIITAJTE NOVEEE !!! Som rada ,ze sa tu pridavate a hlavne ,ze to sledujete uz od X.X. datumu ,ja som to tu tiez najprv prespehovala a ked som videla ake su tuuu SUPEEER kamosky tak som sa odhodlala pridat za co im velmi VDACIIIM ,lebo sa tu stale podporujeme.....No ja drzim 90dnovu dietu = vlastne to neni dieta ,ale zmena stravovania.Drzim druhu fazu 90tky = mala som pauzu 2 tyzdne,teraz pokracujem znovu.Dnes mam napr.treti den 90tky = rano ovocie na obed zemlovku tvarohovu a vecer si dam ovocny salat s medom a citronom = na kusky pokrajane nektarinky jabka hrozno banan.Zajtra ovocie doobeda a zelenina poobede = to je stvrty den vitaminovy.Ja som schudla od zaciatku uz skoro 15 kg a to drzim od 13 aprila 2013.Niekedy mi vaha stoji ale som prisla na to ze musim zvacsit porcie ako pise JESSICAL.... Klobasy , slanina ,mastne veci ,knedle ,cerstve chleby a peciva ,zahustene omacky omacky su pre mna minulostou :))) A uz som si jednoducho prisposobila stravu = na zdrave stravovanie,Dam si niekedy nejaku maskrtu ale v ramci normy ,ale potom idem dalej,ked som mala pauzu tak som jedla piate cez deviate hihi,ale ked mam tu 90tku tak sa drzim.Majte sa krasne nove kamosky aj MUSKETIERKY :)))
Ahoojte kocky,ja uz som doma z prace,a pijem kavicku+ zelenny cajik.A pojdem varit na zajtra sosovicovu polievku z cervenej sosovicky.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.
Dievcata, dakujem za privitanie, ste velmi mile :) citam si prispevky a som rada, ze sa tu podporujete. Zatial sa drzim druhy den bez sladkeho (inac som "chora" na sladke, jedla by som stale)a bez zemiakov, ryze ci peciva. jem vela zeleniny k mäsku a tak. snad mi to vydrzi :P este trosku pohybu, len mam strasne malo casu, tak dufam, ze sa nejako dopracujem aj k tomu. Fandim vsetkym dievcatam, ktore sa snazia dari sa im, lebo je za tym vela namahy. drzte sa :)
Ahooj vitam ta medzi nami chudnucimi.Ja som teraz prisla z prace a pijem kavu+ zelenny cajik.Mala som dnes slivkovy den,a vecera budu lusky+postruhane vajicko,a idem varit priatelovi paradajkovu polievku,tak si mozno z nej dam,podla hladu.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.
ahoj MIR0SLAVA a s kadial si ??