pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Alica30 tvoje stravovanie vyzera dobre, ale ja by som sa tak stravovat nemohla. Chyba mi tam na obed ryza alebo zemiaky. Tuniaka tiez nemusim. Schudnut by si z toho mala len si nedavaj male porcie. Treba take akurat... ani nie malo ani nie moc. Vraj aj ten kto to prehana s malickym mnozstvom stravy pribera alebo nechudne a ma stale rovnaku vahu. Alicka ale kedze si toho tu precitala dost tak urcite vies ako na to. Drzim paste.
A este som zabudla 40min beh a 20min cviky na brucho :)
Ahojte baby, vy ma nepoznate zato ja Vas ano (z niekolkomesacneho zanieteneho citania Vasich prispevkov). Zacina Vas tubyt vela...tak nech nas tu je este viac :)
Moje parametre su...176 cm, 59kg a 23 rokov. Najvacsi problem su sladkosti a vecerne vyzierky, to urcite poznate alebo ste poznali :) preto budem rada ak sa pri Vas nieco priucim ako s tym efektivne bojovat! Moj ciel je do konca augusta dat dole 3kg kombinaciou zdrava strava a sport
moj dnesny plan:
R: biely jogurt, med, ovsene vlacky s hrozienkami
(neskoro som vstala, desiata nebude :D)
O: kuracie prsia s mrkovymi hranolkami
O: 2 lyzice mrazeneho jogurtu
V: celozrnne rizoto z mrvou a tuniakom
co poviete? :)
Vitaj majka1986. Drzim Ti paste a verim,ze sa Ti podari schudnut. Na tejto teme su fajn dievcata, ktore vedia podporit a poradit.
Ahoj majka vitam ta medzi nami,ani ja nedrzim 90dnovu,len sa zdravo stravujem.
Ahojte dievcata,
hladam nejake forum, kde by zeny podporovali a povzbudzovali jedna druhu pri chudnuti. snazim sa zhodit uz dolho, ale dnes som sa do toho pustila uz s odhodlanim, ze sa mi to podari. takze pevne verim, ze mi to vydrzi. nedrim tu 90-dnovu dietu, o ktorej tu pisete, len sa snazim upravit si trochu jedalnicek a pokial bude moznost, tak zapojit aj trochu pohybu. dufam, ze to pojde dole, nech mam konecne vysnivanu postavu :)
Vitam ta Dokazemto.ked na obed maso,tak aj na veceru maso.A ze si nemala bujon,nic sa nedeje,nabuduce ho budes mat.Hlavne je si nezamienat dni stravovacie.Doschudnutia musketierky.
Dokazemto vitaj a drzim Ti paste aby si co najskor dosiahla svoj ciel.
Ja 90 dnovu dietu nedrzim ale pomalicky idem dole s vahou. Uvidim co to spravi do vianocnych sviatkov.
Keby sa tak z tepla chudlo... to by bolo. Ja mam v praci saunu. Dnes 35 stupnov a tuk sa mi nejak nie a nie odtopit. Skoda.
Pekny tyzden prajem a do schudnutia musketierky.
Ahojte baby :)
Dlhšie vás tu čítam :)
tam som sa rozhodla dneska že vám napíšem a chcela som sa aj k vám pridať :)
Včera mi priateľ povedal že ideme na dovolenku :) takže šup šup niečo robiť :) niekto z vás tu drží 90 dnovú diétu?
Stiahla som si knihu, je to celkom pohode si myslím, čítala som aj diskusie. Tak som sa rozhodla že dneska začnem :)
Napísala som vam preto že aby som sa necítila v tom sama :/ a aby som sa mohla niekomu zveriť a vymieňať si nazory a poradiť sa :)
Tak a ešte som zabudla mam 20 rokov 162cm a 67 kg :/
Baby v tom 1 dni som si vybrala mäsko takže na večeru asi syr alebo vajíčka nemôžem čo ??? ...
á zabudla som si dať bujón po obede je to zle ? :/
ďakujem za všetky rady :)
S pozdravom Vall :)
ahojte musketierky moje,ja prave pijem kavicku+zelenny cajik,a na ranajky mam banan+jablka.A pojdem do obchodu nakupit nejaku zeleninku+melon,normalne sa mi ziada taky studeny.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.