Kamarátka na chudnutie

JessicaI

Alica30 tvoje stravovanie vyzera dobre, ale ja by som sa tak stravovat nemohla. Chyba mi tam na obed ryza alebo zemiaky. Tuniaka tiez nemusim. Schudnut by si z toho mala len si nedavaj male porcie. Treba take akurat... ani nie malo ani nie moc. Vraj aj ten kto to prehana s malickym mnozstvom stravy pribera alebo nechudne a ma stale rovnaku vahu. Alicka ale kedze si toho tu precitala dost tak urcite vies ako na to. Drzim paste.

Alica30

Ahojte baby, vy ma nepoznate zato ja Vas ano (z niekolkomesacneho zanieteneho citania Vasich prispevkov). Zacina Vas tubyt vela...tak nech nas tu je este viac :)
Moje parametre su...176 cm, 59kg a 23 rokov. Najvacsi problem su sladkosti a vecerne vyzierky, to urcite poznate alebo ste poznali :) preto budem rada ak sa pri Vas nieco priucim ako s tym efektivne bojovat! Moj ciel je do konca augusta dat dole 3kg kombinaciou zdrava strava a sport
moj dnesny plan:
R: biely jogurt, med, ovsene vlacky s hrozienkami
(neskoro som vstala, desiata nebude :D)
O: kuracie prsia s mrkovymi hranolkami
O: 2 lyzice mrazeneho jogurtu
V: celozrnne rizoto z mrvou a tuniakom

co poviete? :)

JessicaI

Vitaj majka1986. Drzim Ti paste a verim,ze sa Ti podari schudnut. Na tejto teme su fajn dievcata, ktore vedia podporit a poradit.

majka1986

Ahojte dievcata,
hladam nejake forum, kde by zeny podporovali a povzbudzovali jedna druhu pri chudnuti. snazim sa zhodit uz dolho, ale dnes som sa do toho pustila uz s odhodlanim, ze sa mi to podari. takze pevne verim, ze mi to vydrzi. nedrim tu 90-dnovu dietu, o ktorej tu pisete, len sa snazim upravit si trochu jedalnicek a pokial bude moznost, tak zapojit aj trochu pohybu. dufam, ze to pojde dole, nech mam konecne vysnivanu postavu :)

Helus

Vitam ta Dokazemto.ked na obed maso,tak aj na veceru maso.A ze si nemala bujon,nic sa nedeje,nabuduce ho budes mat.Hlavne je si nezamienat dni stravovacie.Doschudnutia musketierky.

JessicaI

Dokazemto vitaj a drzim Ti paste aby si co najskor dosiahla svoj ciel.

Ja 90 dnovu dietu nedrzim ale pomalicky idem dole s vahou. Uvidim co to spravi do vianocnych sviatkov.

Keby sa tak z tepla chudlo... to by bolo. Ja mam v praci saunu. Dnes 35 stupnov a tuk sa mi nejak nie a nie odtopit. Skoda.

Pekny tyzden prajem a do schudnutia musketierky.

dokazemto

Ahojte baby :)
Dlhšie vás tu čítam :)
tam som sa rozhodla dneska že vám napíšem a chcela som sa aj k vám pridať :)
Včera mi priateľ povedal že ideme na dovolenku :) takže šup šup niečo robiť :) niekto z vás tu drží 90 dnovú diétu?
Stiahla som si knihu, je to celkom pohode si myslím, čítala som aj diskusie. Tak som sa rozhodla že dneska začnem :)
Napísala som vam preto že aby som sa necítila v tom sama :/ a aby som sa mohla niekomu zveriť a vymieňať si nazory a poradiť sa :)
Tak a ešte som zabudla mam 20 rokov 162cm a 67 kg :/
Baby v tom 1 dni som si vybrala mäsko takže na večeru asi syr alebo vajíčka nemôžem čo ??? ...
á zabudla som si dať bujón po obede je to zle ? :/
ďakujem za všetky rady :)
S pozdravom Vall :)

Helus

ahojte musketierky moje,ja prave pijem kavicku+zelenny cajik,a na ranajky mam banan+jablka.A pojdem do obchodu nakupit nejaku zeleninku+melon,normalne sa mi ziada taky studeny.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.