pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
ahojte dievcata, no vidim, ze to tu skutocne funguje tak, ze ak niekto "zhresi", tak ho nato upozornite a "pokricite" trochu :)
to je fajn na uvedomenie si
ja som minuly tyzden dala dole 1,7 kg, tak som bola strasne rada, tento tyzden nedodrziavam stravu tak striktne ako minuly (to som jedla strasne strasne malo), ale teraz zjem nieco aj poobede, snazim sa nizkotucne jedla, malo kaloricke,,,,aj ked, priznam sa, dala som si vcera doobedu jeden maslovy keksik a cez vikend tiez cosi. po piatej uz nejem. mäsko stale so zeleninkou, ziadne zemiacky k tomu ci ryzu. dufam, ze aj tento tyzden nieco zhodim, aj ked nejako necitim, zeby to slo dole :(
drzte sa dievcata, doschudnutia :)
CAUTE no veru nanuky na lekarsky predpis :))))
metracek pisem ti a naraz sa mi to cele vymazalo... jasne udrziavacka je najtahsia, lebo to je na cely zivot. Moja mama ked som jej nakazovala co ma jest a kedy tak schudla z 86kg na 81 a teraz ma zas 86kg na 165 cm, co je strasne moc. Teraz zas sa vylakala tak ide chudnut, tak sme v tom spolu
no CAREY nedakuj vies clovek sa vie ZAPRIET a schudnut ale mne propada to udrziavanie tazsie lebo clovek si da aj tie prehresky to by ani tak nevadilo len nesmie sklznut k staremu stravovaniu to potom pride JOJO dcera mi kupila novu suknu lebo su mi vsetky velke joj tak sa z nej vytesujem a teraz postupne podla financii si musim vybudovat novy satnik zatial mam 2 nohavic 1 tristvrtaky 1 suknu a 3 saty a bluzky a tricka su mi dobre ale uz som aj bluzku od druhej dcery dostala jaj fajn pocit mam a dala som tie brusaky jaj to bol pocit lezat na zemi a cvicit no musim si najst kazdy den na to cas aj ked len 10 minut treba pravidelnost vysledok sa dostavy neskorsie tak doschudnutia musketierky
metracek tak dakujem za vyhodnotenie hihi, len keby som sa tak stravovala stale a nie na striedačku, potom vzdy nastane pan Jojo :/
ahojte,CAREY no jedalnicek na 1,ja dnes rano milacik,pobede struckova polievka a dusene strucky na cibulke s prazenicou a zabudla som rano chlebik z maslom a trouh.syrokrem v praci budem mat 2 kolaciky manzel mi nechal z obeda no je toho dost co pojem ale vaha zatial nemenna tak do 72 kg nemam digitalnu tak sa stale udrziavam ale dam dnes par brusakov potocim na rotane a idem si spravit pol litrovy pohar s citronom v tomto teple dobre padne ta sa drzme musketierky
Maomka napisala som ti mail
Ahoojte kocky.vcerajsok supeer,a chlebik uz sa podoba jedlemu,ale este musim nejake detaily vymysliet.vcerajsie volno,tak ubehlo,a hura poobede do prace.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY,VECER SI VAS PRECITAM.
Carey, cau, tak ako bolo na dovolenke? :-) a ako sa ti dari inak, obhajobu mas kedy? a dieta co, uz davas poctivo dolu? ozvi sa, papa
Napisem vam aj ja jedalnicek zo vcera teda :)
R: ovsená placka zo 40g vločiek
D: jablko + kúsok melóna
O: špaldová tarhoňa s paprikou červenou, špenátom a tofu
Ol: jeden kaleráb
V: rajčinová polievka
V2: mocarella light