pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
ahoojte musketierky.veru pitny rezim je veelmi dolezity,aj 4 litre treba pit v tychto horucavach,ja teraz pijem kavicku+zazvorovy cajik,a idem na tu sosovicovu polievku aby som stihala,od rana vybavovacky,ale,mam vsetko vybavene.MUSKETIERKY PEKNY DEN VAM PRAJEM A VEELA CISTEJ VODY PIT.
ahojte,JESSICAL strava na 1,MAJKA kolko mas rokov,vahu a vysku zda sa mi ze malo jedavas a nechci rychlo schudnut takto rychlo zhodene kila naberes rychlo naspat staci ti sa zopar raz normalne najest ,CAREY pozor tieto tepla su vycerpavajuce ja som dnes rano vstala o 8 a isla vyvencit psika a ked som prisla domov tak mi prislo zle akasi mdloba na mna isla hned som vypila 2 pohare vody a je mi lepsie asi by ten pitny rezim fakt clovek nemal podcenovat a tebe a mamine prajem nech sa vam v chudnuti dari nech sa k nam prida ,ALICA ty sa takto systamaticky ako dlho stravujes a mas vysledky ake myslim kg dole ,ozaj dievcata mna vcera prepadol taky hlad ked som prisla z poobednej a ze nic si nedam ziadny roztek ,ani chlebik ale potom ma napadlo ze mame uhorky tak som si 3 umyla no ale som bola najedena az sa mi zle zaspavalo ale to je aj tym teplom ,no idem dat piect plnenu cukinu a od vcera mam este struckovu polievku tak doschudnutia musketierky
Ahoojte musketierky moje,ja som teraz dojedla marhulovu domacu dren,ziadala sa mi,viem ze je neskoro,ale prisla som z prace o 22,50 osviezila ma,dnes som malo jedla,nebola na nic chut.Zajtra mam na plane polievku z cervennej sosovice.Uz mam umyte na rano asi 1kg sliviek.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.
R: ovsene vlocky, hrozienka, med, jogurt biely
O: grilovany tuniak, trochu zemiakov, zahradny salat s jogurtovym dressingom
Ol: Lina...nemala som 1000 rokov,mnam ako som si schmakla
V: polovicka cottage syru, pol rohlika grahamoveho, 15 eidamu,rajcina a paprika
V2: 150g melona
pohyb 1:10 beh :)
Jejda baby co sa mi dnes stalo, bola som si vecer sadnut s kamoskou na nieco dobreho a len tak pokecat na chvilu a po polievke mi doslo tak zle, najskor ma obliala horucava, potom sa mi tocila hlava, chcelo sa mi vracat a nakoniec mi strpli prsty na rukach, som myslela ze tam odpadnem na stol... potom som chvilu sedela, kamoska sa zlakla, lebo som cela zbledla a potom zozelenela, tak ze ideme na vzduch a teraz mi uz je lepsie ale mam take tlaky v hlave :( som sa normalne zlakla, mne sa taketo veci nestavaju. Idem si aj rovno lahnut a spat.
Maoam poslem zajtra, ja som to asi poslala na iny mail, lebo som ich tam mala viac.
Ahojte dievcata,
mne sa dnes podarilo dost si zaplavat na kupalisku tak hadam budu nejake kilecka dole.Voda bola fantasticka. Vobec to kupalisko Vincov les je pre nas ako stvorene. Je tam tolko zien s nadvahou, ze si pri pohlade na ne stale hovorim tak takato uz nechcem byt. To mi dava silu bojovat a zmensit tie moje pneumatiky. Okrem toho sa na tom kupalisku tak za seba nehanbim ako na inych kupaliskach co tam chodia vacsinou stile dievcata tak, ze mi to tam az tak velmi neublizuje a mozem si tam uzit pohodu.
Dnes som jedla celkom fajn. Rano tmave picivo s ramou a platkom syra. Na obed tortilu s kuracieho masa a zeleniny. Na veceru leco samotne bez chleba. Jedna zmrzlinka bola ale len mala medzi jedlami. Myslim, ze je vyplavana...:-)
Do schudnutia musketierky ...drzte sa.
a MAJKA straaasne maaalo papas = ja si skoro ku vsetkemu pridavam zeleninu = dnes som mala straasne chut na tresku v majoneze ,tak som si kuupila a nastruhala som si mrkvu k tomu list ladoveho salatu a nevladala som to dojest ,takze polka ostane v chladnicke = rodina to dopapa :) to sa vlastne clovek nasyti z tej zeleniny,co posobii ako BIO BANDAZ ZALUDKA ....
Carey - nic neprislo, preposli este raz, dakujem
MAJKA ja tiez mam radsej sukromie = myslim pri cviceni,strasne mi to vadi,ked na mna niekto cumi = musim a hlavne musi byt ,, POHODA a KLIIIDEK "
este som sa vam zabudla priznat, ze mam z toho celeho depku, ze sa snazim a akosi sa nedari :( mam sedave zamestnanie a pracujem velmi casto 12 hodin, potom, ak mam vobec cas a chut, chcem cvicit, ale kedze nemam dostatok sukromia(nepotrebujem, aby na mna niekto cumel, ako cvicim)... niekedy sa podari, ze som doma sama alebo len s priatelom (robime v zahranici a byvame s kolegami), tak aspon vtedy, no v poslednom case je to velmi malo. ak sa da, tak aspon zabehnut, ale v tych horucavach sa to jednoducho neda, uz som skusala.
akosi stracam motivaciu...snazimsa zhodit uz dlhsie obdobie a toto forum som nasla len pred tyzdnom, ci tyzdnom a pol, tak to skusam takto, ci to nebude lepsie a zabavnejsie chudnutie spolu s vami :)