pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
HELUS ty ani nemusis chudnut lebo tvoj zdravotny stav ma take obmedzovanie v potravinach ze ty budes chuda ta celeakia to je dieta sama o sebe ale nezavidim ti stale mysliet co zjem a aby mi nebolo z toho zle no co uz budes jedavat to co mas osvedcene ja som si dala rano instantnu kasu do vody a nakrajala do toho pol jablka dufam ze z toho nebudem priberat jem to len na ranajky co ty na to napis nazor tak pa
aHOJ METRACEK,ja som po tych mafinach mala tazobu na zaludku,bolo mi zle tak som si dala do vody bistrinku,a za chvilu cely obsah zaludka skoncil tam,uz mi je doobre pijem caj,a veru ovocie do mojho zaludku najlepsie na rano.na obed bude rizoto+ uhorkovy salat.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.
ahojte,CAREY ta strava ze uplne super vyvazena a na ten nizky tlak si kup v lekarni sumive tabletky z obsahom kofeinu daj do vody v tychto teplach vhodne ako pitny rezim a este ti bude aj zdraviu prospesny napoj a uz dostresuj z tou pracou a sup na dovolenku a oddychuj s priatelom vidiet ze ti je velkou oporou,HELUS ty si mozes dovolit mafiny kedykolvek ty sa vzdy super stravujes ,ja som mala rano pol litra vody vyvencila psika a sup uz som piekla tie cukinovo zemiakove placky teraz uz mam vegac mam uvareneho pol litra caju a fuka na mna ventilator von nejdem az ked pojdem do prace tak doschudnutia musketierky
Ahoojte musketierky,ja som teraz dojedla 2 mafinky bezlepkove,co som piekla asi pred 6 tyzdnami,a boli v mrazaku.Ale som si pochutila,aj ked som mala nachystane hrozno.Vecer som vyberala maso z mrazaku,a objavila som ich,a vecer supla rozmrazit.Teraz boli dobre ku kavicke.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.
Ahojte, tak som vcera cely den lietala, vybavovacky, potom s priatelom trosku a vecer bum do postele. Dnes musim makat na tej praci, kedze v sobotu idem prec, mam z toho trosku stresy ze je to tak na poslednu chvilu, ale tak zivot nas skusa co a kolko vydrzime, tak sa nedam :D Ja som vcera nejedla uplne podla mojich predstav. R: pol litra vody na lačno, potom jablko, o hodinu 2 bio chlebíky s nátierkov a paprikou. O: kuracie masko s ryžou. Ol: zemiaky na paprike s uhorkou, ale iba trošku a večer mi priatel natrel chlebík s nátierkovým maslom a mladou cibuľkou zo záhradky. Teraz je mojim cielom opat obmedzovať to pečivo.
Helus, metracek - ale to nebolo tym ze by som nepila, ked mi prislo zle, ja pijem aj 3l denne., len tam bol cesnak a to znižuje tlak, ja mavam s tym problem, takže sa cesnaku budem vyhýbať a najmä teraz v tých horúčavách. To mi pripomenulo si dať kávičku :)
ahojte to je dnes dusno manzel vytiahol aj velky ventilator ked som bola v praci ze to sa uz neda vydrzat a vsak naco bol zlozeny pod postelou nech sluzi ked ma aspon je v obyvacke prijemne ,teraz vecer som si dala malu misku uhorkoveho salatu a rano zacnem hned poharom vody aby mi nebolo zle ,JESSICAL super vidis kilecka idu pomaly dole ale aj ked sa zastavia ty dalej pokracuj v tej zeleninke a zdravom stravovani to nas nase telo tak niekedy skusa ci sa nevratime k starym zvykom a jasne ze NIE ,HELUS si dobra to ja 4litre vody nedam ani v tychto horucavach do 3 maximum ale normalne sa snazim vypit 2 litre aj to so zaprenim ale vsetko sa da len clovek musi chciet,zajtra idem spravit cukinovo zemiakove placky a na piatok sa uz tesim leco z cerstvej zeleninky mnaaaam tak doschudnutia musketierky
ahoojte musketierky ja som teraz precitala vase prispevky,a dnes som poobede v praci melonovala,a potom stale wc ,ale je to pitny rezim.doschudnutia musketierky.
Stravujem sa takto tyzden a dole mam 1,1kg ale ja sa neponahlam. Pre mna je dolezite ze nemam pocit obmedzenia, jem pravidelne a odstranila som situacie, ze som bola schopna natlacit sa 200g cokolady na jeden sup :) radsej si dam obden nejaku linu, milu, ale moj frozen yoghurt a som ok.
Dnes som mala:
R: biely jogurt + 4 krokanove susienky
O: omacka so svieckovej s jednym knedlikom
Ol: ruska zmrzka a broskyna
V: krajec chleba razneho, sunka, syr, paradajka
+ 50min orbitrek, 20min brusaky
Ahojte musketierky.
Dnes rano bolo na vahe 95,8kg som so sebou celkom spokojna. Jem tak aby som nebola hladna a snazim sa jest pravidelne.Pridavam k jedlu viac zeleniny a trosku aj ovocie papam. Zatial sa citim fajn az na to priserne teplo.
Drzte sa... doschudnutia.
PIJEM PIJEM OOD VECERA DO RAANA :) a od rana do vecera hihih