Kamarátka na chudnutie

metracek

ahojte,to je umorne teplo dufam ze nepride daka velka burka ale nech len dobre poprsi a ochladi sa ,CAREY pekny vikend uzi si to,ja tu kasu zjem len rano pred 5 ked idem do prace zda sa mi to jednoduche a ked si do toho dam trocha cerstveho ovocia teraz mam cierne maliny tak ma to zasyti a vydrzim do 11 ked mam obed jedavam tak zdravo a polievku si beriem domov a az doma ju jem teraz necvicim bolela ma ladvina ale uz som v poriadku ,ALICA vies co ked som mala 90 dnovku tak som jedla naozaj na rano len 2 ks ovocia a nepocitovala som hlad potom obed a vecera a bola som napapana dosytosti a nemala som chut na sladke dam sa na to hned ked pride dcera musim tie 4kg dat dole ,idem si uvarit cajik a budem oddychovat zajtra do prace tak doschudntia musketierky

carey

Cavte, tak ja opat balim kufor, ale tentokrat na hory, tak beriem aj viac oblecenia keby bolo chladnejsie, strasne sa tesim, prechadzky, nejaka ta tura, kupalisko, snad aj nieco pojde dolu. Tesim sa, ale beriem si tam aj veci do skoly. Este kopu veci treba zbalit, lebo nevieme ako bude chata vybavena, tak idem pokracovat. Drzte sa, potom sa ozvem :)

Helus

Ahojte musketierky ja som mala zatial len jablcka,a bola som v lidli,a mali krasne hrozno,tak hned som 1 kilo kupila,a este pred obedom si dam z neho,teraz pijem kavicku+zazvorovy cajik,a poobede hajde do prace,a obed bude ryzoto+ uhorka.

Helus

Ahoojte musketierky,ja uz mam na zajtra na ranajky nachystane a nakrajane jablka+melon vodovy na kocky v doze nachystany.
Metracek moj nazor na tie kase je,ze sice obsahuju cukor,ale na ranajky bol pre mna v praci vyborny tip,a doma som si pripravila ovocie,a v praci rozstrihla sacok,nasypala do hrnceka vecsieho,zaliala vodou,a neskor primiesala ovocie,a pojedala.Ale dobry napad s tymi vlockami,zasytia na ranajky.Ja mam doma kukuricne lupienky,a niekedy si ich zvyknem zalievat pohankovym napojom+trochu skoricoveho cukru do toho,ale malo kedy si to robin,to je nudzovka.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

carey

Alica30 vieš čo aj ja som prekvapená, že nie som hladná tak rýchlo po tom ovocí, dakedy dávnejšie som bola po hodine hladná, možno to je tými tekutinami. Ja akurát dzobkám mrkvičku a kaleráb :) ale mala som dnes aj pagáč a croisant, chvíľu som bola na nervy a už je to tu. Ale zajtra bude lepšie

Alica30

Dnes som to mala chutne :)

R: 2 PL vlocky, med, jogurt a stvrt bananu
D: 150g vodny melon
O: omacka so svieckovej (konecne som po 5 dnoch dojedla hrniec :D) s polovickou celozrnneho rozka, par cherry paradajok
neskor jablko
Ol: biely jogurt s makom a nutelou, mnaaaam
V: bude polovica cottage syra, 20g eidamu, druha polka rohlika a paradajka a paprika

LIGHT 88

Caute baby = hlavne doobeda papame sacharidy a poobede a vecer zeleninku+ bielkoviny,daco som pocula v tv.relacii pred chvilou a 2hodky pred spanim mozme papat = stravu rozlozit na cely den 5 az 7krat v nizsich davkach = JEDNODUCHE :))) a pit a pit = VODICKU ,najlepsie s citronom.PAAAA

carey

Metracek ja by som zareagovala na tu instantnu kasu, to mas asi taku tu klasicku, tie obsahuju velmi vela cukru a podla mna zbytocneho ako keby si si spravila normalnu kasu z vločiek, nevravim na ranajky je to ešte v pohode. Mozno keby si si dala len polku toho sacku + este 2 lyzice normalnych vločiek, to by bolo asi lepsie podla mna.
Helus - inak aj mne sa osvedcuje to ovocie na ranajky, sak prirodny cukor a telo ho spracuje