Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

LIGHT 88

Peknu nedelu prajem VSETKYYM NA TOMTO FOORE :)))) Kcem len aby ste si nemysleli ,ze sa musite velmi obmedzovat,ak chcete schudnut = treba si nastavit svoju mysel= preco to potrebujem.Ja som bola po lahsom uraze a az vtedy som zistila ako mi je tazke chodit o barlach...urobit si potrebnu hygienu atd.Zacala som nieco hladat tu na nete a na tomto fore..ked som videla ake maju baby vysledky tu na tomto fore, tak som sa pridala ,ale som si aj daco nastudovala o stravovani...pre chudnutie.Zacinala som po krociku..myslela som si ze neprezijem ked si nedam majonezovy salat s reznom...hranolky...sladke napoje..cerstve pecivka ...kremese...A POVIEM VAM ZE TIETO VECI UZ NEJEM !!! sa mi to zhnusilo ,lebo viem ze to vsetko zapricinilo moju SUPEEER NADVAHU 102kg!!!!! Zaatial paaa CAVTE MUSKETIERKY :))))

Helus

ahoojte kocky.
Metracek ale si nasrata na neho,vidim to z prispevku.Ja som dnes piekla chlebik v pekarni,a hruza des,ten co som piekla v trube bola super tento pekne nakysol,a ked sa isiel piect,tak sa prepadol,po okrajoch bolo cesto,a chlieb prepadnuty.SERIEM NA CELY CHLEBA,BURIZONY TO ISTIA,ASPON NACAS KYM MA TO PREJDE.Hned som bola dcere vratit pekaren,ked NIEKEDY budem piest,tak len v trube,v hrnci,ten bol ako tak jedly.Idem chystat veci na zajra,rano idem do prace do vecera.Musketiery doschudnutia.

metracek

ahojte,tak uz mam sichtu za sebou aj poprane v rukach este z pracky povesat a uz oddych a mala som na obed halusky s kyslou kapustou a slaninkou a dcera na mna spustila ze sa prejedam ze to naberem naspat ze no hruza ma riadne sprdla a ja ze nechudnem a ona ze ale ani normalne nejem a ona zjedla tiez to iste a manzel sa este pridal ze zas priberiem a co tie nove veci tak sme dali rec ved ked som mala 68kg tak mi hovoril uz prestan s chudnutim teraz zas nejedz a nakonec mu je to jedno ako vypadam ze mam pribrat 20kg skoda reci ukoncila som debatu a nemienim sa doma s nimi na temu moja vaha bavit ale ma vytocili a uz mam pochuti zajtra bude knedla domaca a segedinsky gulas a knedlu nech si sami jedia mne staci aj segedin ach moja LIGHT ved teba som chcela pochvalit SUPEEEEER ide ti to bajecne len tak dalej uzasny vysledok a bude este lepsi len treba vydrzat uz aby som sa k tebe pripojila a bude doma klid len nech mi povie co tak chudnem a idem chodit na cvicenie stratim sa z domu na 2 hodiny a budem mat pokoj tak doschudnutia musketierky

JessicaI

LIGHT 88 gratuljem. Dufam, ze aj ja to dam aspon do vianoc. Keby som si sem tam nedopriala uz by som na tom bola ako ty. Problem je v tom, ze ja sa nechcem velmi obmedzovat. To by nebol pre mna zivot aky by som chcela zit. Chcem strednu cesticku a tak si musim na taku vahu este pockat.
Drzim paste do dalsieho chudnutia.

Helus

Light gratulujem ti si super len tak dalej,meter sa ti urcite nenatiahol,to je tvoja zmena stravy.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

LIGHT 88

SAMOCHVALA....hihi = ked som zacinala tak vaha 102kg mieri: pas = 115cm boky 137cm DNES RANO = vaha 88kg ,pas 105cm,- boky 122cm = tak neviem ,dufam ze sa mi nenatiahol meter...hihi.PA

Helus

Caute kamosky,ja som sa dnes zobudila s velkymi bolestami krizov,vcera vecer som zmokla,ked som isla z prace,ale hned som isla do vane,ale uz som si dala tabletku,zajtra robim cely den,tak sa musim spojazdnit,a to som chcela okna umyvat.Na ranajky mam jablka so skoricou pomixovane+melonik vodovy.A obed bude karelabovo cuketova polievka,a este uvidim.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

LIGHT 88

krasne rano prajem musketierky = vaha mi stoji,ale jem nanuky a zmrzky = musim lebo niekdy mi je az do odpadnutia,ale neprejedam sa...dnes robim halusky s bryndzou k tomu acidko a dam aj trochu skvarky = taaaak mi idu na chut :) do halusiek pridavam grahamovu muku asi 1/3.Teraz kavicka s mlieckom a pit budem citronadu cely den,a doobeda si dam jablkove pire so skoricou = pekny vikend prajem