Kamarátka na chudnutie

Alica30

Vazenie v pondelok 57,6kg :) pomalinky ale isto... 1,5kg od zaciatku augusta, som happy, takze pokracuje v "jedeni s rozumom"
R: vlocky, jogurt, med
O: 2 zemiaky male, hovadzie na stave, nektarinka
Ehm...2 keksiky
(2 hodiny so psom)
Ol: puding z nizkotucneho mlieka 200g
V: taky tenky, baleny celozrnny chlieb 50g+sunka, syr, flora, paradajka paprika

+ 1h beh, 20min brusaky

Drzte sa :)

Helus

ahojte kocky ja sa stale udrziavam,ale chce to nastartovat hlavne cvicenim,mna bolia krize+ koleno,tak som dnes necvicila,ale strasne vela chodim rychlo.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

EN

ahojte kočeny, dnes som už konečne cvičila tak sa mi nechcelo ale spravila som brušáky, potom s cinkou na ruky a ešte na nohy mam taký vé pristroj to sa dá medzi nohy ,,stehna,, v polohe sedmo skoro ležmo sa nohy stlacaju je to dobre na nohy metracek tuto 90 dnovu dietu poznam ja som toho vela poskušala už radšej žiadna dieta ja sa budem normalne stravovať menej tukove jedla vela zeleniny

metracek

prepac LIGHT jasne ze aj ty no ako som mohla zabudnut ale dcera mi uprostred pisania telefonovala no co uz tak ete raz prepac EN pacilo sa mi ako si napisala ze nase kilecka to je len cislovka ktora sa da zmenit je to presne a vystizne este doplnim v nasom pripade nadol

metracek

ahoj EN nevadi na dovolenke sa ma dovolit vsetko ja som sa tam tiez neobmedzovala to by uz bolo co za zivot ale ked zmenim stravovanie tak natvrdo a potom pridu vysledky,my sme tu chudli pOdla knizky 90 dnova rozlisovacia dieta boli sme tu taka skupinka JA ,HELUS,AJULKA,WALERI a uz si nespomeniem a JESSICA LA SILVIAG tie vtedy mali delenu stravu a tak sa nam vsetkym podarilo schudnut bolo to tu super ako sme sa podporovali a vymienali receptiky a odvtedy som zostala tejto stranke verna ale zase sa dam na moju 90 dnovku a uvidim ci pojdu kilecka dole ale teraz uz vela nepotrebujem tak doschudnutia

metracek

ahojte,HELUS jaj cvicenie sa mi akosi nechce ale musim sa natartovat ale to chce kompletne aj so stravou a pravidelne ,dnes som len oddychovala to asi ta prudka zmena pocasia ja sa stale udrzujem zatial jem vsetko ale uz zadlho nebudem knedlam dam zbohom tak doschudnutia

EN

ahojte kočeny, dnes som sa odvážila po dovolenke a pribrala som 4kg hrozne, nevadi ved je to len cislo ktoré sa dá zmeniť,takže mam 83,6 kg dnes som si povedala že budem jest zeleninu a ovocie ale sa mi to nepodarilo celý den som bola v nitre a na obed som bola taka hladná že by som aj klince zjedla tak sme si s mojou polovičkou kupili v tecsu take dobre pecivo a vecer ked sme prisli domov som si dala chudulinke masko s kapustou a teraz si ešte dávam melon mala by som cicit ale som taka uchodená prešli sme všetky bazare nitre moj syn si siel kupit auto našťastie si vybral metraček ako sa ti podarilo schudnuť tolko kg čo si robila ako si sa stravovala zajtra po dvoch týdnoch idem do práce tak sa mi nechce tak sa majte doschudnutia