Kamarátka na chudnutie

metracek

ahojte,SWISTICA ma pravdu ze az po 20 aj viac miinutach sa spaluju tuky ale ja sa priklanam k JESSICAL ja si myslim ze tych 15 minut ti staci hlavne ze si rozhybala telo pravidelne ja doma tiez tak maximalne 20 minut cvicenia hodinu a viac vydrzim iba v posilovni co mam zaplatene alebo v telocvicni kde predcvicuje cvicitelka doma sa zle samemu cvici takze JESSICAL drz si tych 15 minut na zaciatok je to super ,rano som mala tych 72 kg ale uz vam poviem uz sa dobre necitim zda sa mi samej ze sa prejedam piate cez deviate a tak uz dcera prisla a cez vikend sa dohodneme ale od pondelka by som chcela zacat chudnut ,musim sa pochvalit kupila som si novu suknu a 4 tricka jednofarebne a uz dost pochudnem a kupim si zas nove rifle boze este mam aj nove nohavice v skrini ani som ich nemala su sice letne ale dlhe a v tychto teplach radsej sukna a saty malo pijem chyba mi aktivita zas dam tak 1,5l vody no nic moc ale polepsim sa minimalne 2litre ved od pondelka sa pustim do toho a budem sa vazit raz za tyzden ze sa to tak ma pisu hi hi tak krasny a slecny vikend prajem ja zajtra do prace ale potom sup na zahradku budeme grilovat este si doprajem hi hi tak doschudnutia musketierky

Helus

ahoojte kocky ja sa neviem donutit cvicit,vecer padam na hubu do postele,taka som unavena.cely den beham okolo pultu v robote,doma tiez beham,a vecer som vypluta,ale dnes si dam aspon nejake minuty cvicenia.Idem na melir,a potom varit madarsky gulas priatelovi,vikend mam pracovny,a ja budem mat ryzoto zeleninove+ cviklu.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

swistica

Jessica: 15 minut cvicenia urcite nestaci, aby cvicenie malo efekt musi to byt viac ako 20 minut, az po 20 minute zacina proces chudnutia

Silviag

Ahojte ste zlaté, ďakujem za povzbudenie.Konečne sme celá rodinka strávili spolu večer.Mladšia dcérka sa sa nevedela odlepiť od ocina.
Pobede som obrala broskyne a dnes ich idem zavariť.Takže pohyb bol....
Ráno som si v robote spravila kávičky posypala som si ju škoricou a nakrájalá melonček.Strašne ho mám rada. Ja by som ho jedla stále, ale potom stále chodím na WC. Dnes končím v práci o 12,30 takže stihnem spraviť rodinke žemlovku s broskyňami a tvarohom.Ja sladké neľúbim tak si asi spravím zemiaky s maslom,razcou a peržlenovou vňaťkou. Už sa teraz teším.
Dnes idem na oslavu ku švagrovi, tak trošku poruším delenú.
Pekný víkend vám prajem všetkým a doschudnutia.....

metracek

ahojte,SILVIAG najhorsie je chudnutie zo stresu to poznam za 1 tyzden 5 kg uz by som to nikdy nechcela zazit to sa radsej budem 1 rok snazit chudnut tak prajem tvojej rodinke uz len prijemne dni,ja som mala dnes na zahradke pohyb presadzala som jahody ,povytrhala burinu,popolievala a doma som si dala banan a pijem pu er cajik pol litra zabudam sa aj rano vazit snad zajtra skontrolujem vahu dufam ze bude nemenna tak doschudnutia musketierky

Helus

ahoojte musketierky.
Silviag to si mala teda riadne stresy,ked manzel bol v nemocnici,ale hadam uz bude dobre.Ja som mala grilovany syr na panvici+ zeleninovy salat na obed+ 1 zemiakovu placku.Tak som zvedava,ci mi nebude zle.mam este nejake vybavovacky,tak idem a este vecer sa sem kuknem.zatial doschudnutia.

Silviag

Ahojte kočky, tak som sa konečne dostala na túto stránku. Dlho som sa neozvala, ale mi to prepáčte, mala som manžela v nemocnici a nemala som čas písať pri mojich deťoch. Bola som rada, že som všetko okolo domu stíhala a ešte aj chodiť do nemocnice.Moje zlaté dievčatá mi veľmi pomáhali-jedna má 18 a druhá 10 rokov.Dnes som bola manžela zobrať konečne domov. V minulý pondelok sme mali ísť do V.Tatier na dovolenku na týždeň a všetko som rušila. Uvidím možno ešte pôjdeme ale v septembri na predĺžený víkend. Stále držím delenú hoci teraz mi vôbec nechutilo jesť pri tých starostiach.Schudla som na 55 kg z 59.Nohavice sú mi už voľné.
Som veľmi rada.
Už budem poriadna a budem sa ozývať pravidelne. Dnes som mala na ráno melon a na obed feta šalát a pijem veľa vody s vyžmýkaným citronom.
Pekný deň prajem a doschudnutia......

metracek

ahojte mne tiez to cvicenie teraz nejde necitim sa na to ale budem sa musiet rozhybat jem tak no vsetko rano sa odvazim moje bmi 23,5 to je este v pohode tak sa drzme dievcata

Helus

ahoojte kocky ja som nejaka unavena,oci sa mi zatvaraju,a alergia sa ozvala na travy.
Light to je neprijemne,ked ta seklo,daj sa do poriadku.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.