pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Zdravim jaaj ja som sa dnes tak dobre vyspala do pol 9 a idem robkat.
Jessical my sme na tom podobne, ked su stresy tak priberame, ja tiez sa snazim menej stresovat, ale niekedy je to take tazke :/
Light dufam ze ta uz preslo to seknutie, inak tiez gratulujem k ubytku, je to fakt super. S tym oblecenim je to sakra pravda, ako ja mam okolo 65kg ale i tak mam problem si kupit co by som chcela. Stale mam v skrini kratase ktore neobleciem a uz su tam 3 roky za tu dobu som ich mala raz na sebe a odvtedy uzke :( no trosku sa bojim aj ja teraz odvazit, ale ako vravis metracek je to len cislovka. Ja sa neviem do toho chudnutia nejak naprogramovat, stale stojim na jednom bode a aj som tak rozmyslala ze by som si mala najst nejaky ciel nieco co chcem dosiahnut a tesit sa z toho, ale stale neviem co.
Helus tusim viac disciplinovaneho cloveka v chudnuti nepoznam ako si ty, palec hore, tak nestresuj ked raz si das nieco ine, tak hlavne aby ti zle nebolo.
BRE RANKO MUSKETIERKY - no tak METRACEK velmi pekne si to napisala = pre swisticu = cista pravda a dik ze mi drzis palce...a som rada ze sa pripojis ku mne s dcerou.Ja som nejak nemohla spat a dnes nedela ,tak kavicku som si doniesla k pocitacu a uz som si VAAAS sla citat,vecer som sice skor zalahla volajaka som bola unavena z toho zavarania.HELUS trosku viacej zpapas a uz sito vycitas = nevadi no len ide o to aby Ti nebolo tazko a behania mas urcite dost aj v praci aj doma.CAREY stale to mas v podvedomi tak preto sa nemozes tak uvolnit = urcite to uz dokoncis PRAJEM TI TO ! nech mas uz klud :) Tak a dnes idem na to = VODAAAK hihi ale budu aj cajiky aj kavicka a na obed si dam taku lepsiu mineralku hihi pojdem do nakupneho centra tak snad si daco vyberiem (tu mineralku)no tie caje som nenasla = nenapadne som hadzala pohlady kade tade uz aj v manzelovej skrini,ci som ich tam omylom nestrcila...sa ma pytal co hladam a ja som na neho ,ze pozeram aky mas poriadok!nakoniec to aj schytal = nema sa starat hihi.TAK PAAAAA a tento tyzden mi super vychadzaju obedy v jedalni (v robote)= 1.2.3.4.PAAA
CAREY ty nasa sikulka vidis A B SUPER ked to budes mat vsetko za sebou tie skusky tak to spolu virtualne oslavime drzime palceky a potom spolu pochudneme tak pa
ahojte dievcata,SWISTICA ty nas nechapes teoria je jedna vec a prax druha keby si to citala uplne od zaciatku tak by si vedela ake maju dievcata skvele vysledky a ake receptiky sme si tu vymienali tato stranka je uz o vzajomnej dovere nielen o chudnuti sem tam poriesime aj domace veci a vieme sa podporit nielen v chudnuti ale aj v sukromi ,my nie sme fitnesky my sme obycajne zeny ktore chcu byt pritazlive a zdrave aj vo vyssom veku my si rozumieme navzajom a preto viem ze pre nasu JESSICAL na zaciatok staci si pocvicit tych 15 minut ona pri zdravom stravovani a cviceni dosiahne uspechy, my si tu neformujeme telo z 60kg na 55kg a nechceme si vytvarovat tehlicky my tu bojujeme z inymi cislovkami na vahe a podstatne je ze sa nam dari a vobec sa neprejedame len obcas vybocime nad ramec a niektore uz pochudli tak su v udrziavacej faze napriklad JA tak ja sa uz neobmedzujem ale jem vsetko ja som schudla z 83kg na 68 potom som sice nabrala na dovolenke ale teraz si to stale drzim aj pri tom prejedani ako vravis ale dolezite je ze po 90 dnovej rozlisovacej diete ktoru som drzala od januara ziaden JOJO efekt a to je na tom to podstatne ak nam chces poradit tak hod zopar dobrych receptikov podpor nas ak nie my si vystacime LAIGHT drzim ti palceky na zajtrajsi vodny den zvladni to som zvedava kolko budes mat kg pri pondelnajsom vazeni a nezabudni od pondelka mas posilu mna aj moju dceru ideme dotoho musketierky doschudnutia
Ahojte, ja som sa dnes s rodinkou vratila z okolia Ruzomberka, bolo super, len velmi chladno, pocasko tento rok nevyslo, ale nic to. Som strasne unavena, idem aj spat a zajtra si vas precitam. Len som si pozrela posudky z diplomovky a mam A a B ale inak oponentka mi tam nasla nejake nezrovnalosti a ma vela otazok, tak si to musim nastudovat za 2 dni vsetko a pripravit. Tuto dovolenku som si nemohla tak vychutnat ako ostatne roky skrz toto, ale neva.
EN gratulujeeem.KUKII ja z DD si nieco poziciavam hihi = inac drzim 90dnovu = sme tu zohrata partia ,vdaka dobrej parte sa mi podarilo schudnut viac kileciek = 14kg = skvelo sa tu podporujeme....PAPA ,zajtra vodny...
POHODA A KLIDEK....mila swistica = odkial si nadobudla ze som VESTICA hihi = kolko mas rokov ? OMG
mila LIGT: odkial si nadobudla informaciu ze chudnem rychlo a hrozi mi JOJO? Z toho ze som ocakavala ze tu najdem zdravy recept, alebo typ na cvicenie? Alebo z toho ze poviem ze cvicit sa ma viac ako 20 minut a minimalne 3krat do tyzdna aby to malo efekt a aby ste si viac neuskodili ako pomohli? Ako vestica by si sa neuzivila :-)
OMG
mila SWISTICA kludne si chod kade lahsie.....ubudaju kilecka hihi.LEEEN POMALYYY = DALEJ ZAJDES,nejaka si moc chytra = kde sa ponahlas s tym chudnutim, nebojis sa JOJA?