Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

swistica

Och, tak to bol dobry vtip, ze necvici viac ako 15 minut, lebo sa boji ze jej narastu svaly. Sa spamataj, niekto cvici v posilke 4 krat do tyzdna aby mal svaly a ma ich az po polroku a ty pustas taketo hlody. OMG

Inac do tejto temy som nakukla, lebo som cakala nejake typy na chudnutie (zdrave recepty, cviky atd.) ale vidim ze tuna sa len prejedate. Opustam vas a dobru chut prajem, nech padne na uzitok :-)

metracek

ahojte,HELUS ty a jest piate cez deviate ved ty si disciplinovana ty si to mozes dovolit a vies cez zimu sme chudli a teraz sa len udrzujem teda JA ale od pondelka idem na to pripajam sa k LIGHT takze zaciname od pondelka 1,2,3,4 lebo uz mi brucho rastie necitim sa uz tak skvelo ako predtym EN v tych zemiakoch to bol riadny pohyb to ti ani cvicit netreba LIGHT z tymi cajmi si ma rozosmiala to sme si ich vtedy napocitali neboj najdes ich tak krasny vikend kamosky doschudnutia

EN

ahojte kočeny, za týžden som dala dole 2,5 kg cvičím skoro každy den cca 20 min, jem 4-5 krát denne menšie porcie a medzi jedlami nechávam odstup tie 3 hodiny ale včera som necvičila lebo sme boli zemiaky vyberať a už večer som nevladala a dnes sme ich triedili a tak ma bolia križe že neviem či budem cvičiť.budem sa snažiť poobede jest iba zeleninu. Tak sa majte doschudnutia

LIGHT 88

ahojte = vitam nove chudnuce baby.Ja uz asi nebudem cvicit = stale ma niegde sekne ,naposledy v krku.Ja v mojom veku a s mojim pohybovym aparatom uz len musim byt spokojna s tym co mam povolene = chodit chodit a chodit :) dnes mam stvrty den 90tky = zajtra VODNYYY :)normalne s tesim = a pokracujem dalej od pondelka 1.2.3.4.Dnes som si chcela urobit moj oblubeny cajik a som ich tak odlozila ze neviem kde su = pamatate sa co sme si nakupili vela a sme si poskryvali? aspon viem ze HELUS mala tiez viacej.Ale urcite na nich narazim...hihi Dnes budem asi papkat LECO som aj zavarala do flias.TAK PA MUSKETIERKY

Helus

Ahojte musketierky,ja som poobede jedla piate cez deviate,to som teda krava,a teraz mi je tazko,co nie som zvyknuta sa prepchavat.Pekny vikend vam prajem.
Metracek asi nabehneme na rezim co sme mali v zime,musim sa dokopat na rotoped.V zime sme boli disciplinove.

metracek

JESICAL nedakuj vies ja ta uz daky ten mesiac poznam kamoska moja a preto viem ze ti tych 15 minut staci zatial ved uvidis tvoje telo aj samo vyciti ze chce viac cvicenia ale to chce cas pomaly dalej zajdes len cvic pravidelne vies ja som vtedy schudla za tyzden 5kg ale to bol totalny pad az na dno tak som sa trapila a potom co som sa dlhodobo stresovala som tie kila nabrala a pridavala stale viac a viac kil ale v spravny cas som sa zbadala a chodenim na cvicenie som si upratovala myslienky v hlave bola som sama v posilovni a bola som rada samote a cvicila som z radostou ale nie kvoli cviceniu ale to ze som tam bola sama najtazsie obdobie v mojom zivote tak ale uz veselsie s usmevom ideme dievcata na to chudnutie nezabudnime je to len CISLOVKA doschudnutia

JessicaI

Ahojte dievcata.

Metracek ja ked mam stres tak priberam a to riadne aj 5kg za tyzden. Snazim sa preto co najmenej stresovat. Inak by som sa uz asi nevosla do dveri.

Swistica viem, ze 15 minut cvicenia nestaci ale ked ja sa bojim, ze namiesto chudnutia mi bude rast svalstvo a neschudnem skoro nic. Potrebujem najskor schudnut tuky.

Drzte sa musketierky.