Kamarátka na chudnutie

Helus

Ahojte musketierky ja rano slivky a teraz pijem zeleny cajik+ kavicku.
Metracek mala by si mat na veceru to co na obed,ale mozes je to maso,aj kolegine mali doma obed maso,a v praci vecer syr.
Ja budem mat na obed dusennu zeleninu+ maso z madarskeho gulasu+ vyvyr a bez peciva.A veceru v praci dusennu zeleninu+ sunku bravcovu,hydinovu nezjem.A medzi tym veela cistej vody.Vecer si vas precitam musketierky DOSCHUDNUTIA.

Silviag

Ahojte kočky. Oslavu som v piatok moc neporušila. Horšie to bolo v nedeľu. Bola som pozvaná na hody s celou mojou rodinkou k bratovi. Prichystal nám vynikajúci obed a večeru. Večer sme boli popočúvať muziku a mladšia dcérka sa ešte povozila na kolotočoch. Mali sme príjemne prežitý deň. Dnes som už mala rannú kávičku pomaly si chrumkám nakrájaný melón. Na obed si dám zeleninkový šalátik.
Pekný deň všetkým a doschudnutia.

JessicaI

Ahojte dievcata,

odkedy cvicim boli ma v pravom boku na chrbat. Kusok nad krizami. Neviem co to je a neboli to stale ale iba obcas. Podla vsetkeho som si asi nejaky sval alebo nerv privrela pri cviceni. Dufam, ze to prejde. Cvicim kazdy den tych 15 minut. Ked viac schudnem... mozno budem viac cvicit, ale zatial to riesim takto aspon toho nieje vela a nevzdam to tak rychlo. Lebo ja a cicenie to nikdy neslo nejak dohromady.

Drzte sa musketierky... myslim na vas a fandim vam. Carey neboj si sikulka zvladnes to.

metracek

JESSICAL to plavanie super a este spolocne v kruhu rodiny ze naj.... a dufam ze tych 15 minut cvicenia davas ja sa k tebe pridavam myslim ze mi to bude stacit citim sa akasi taka ako keby ma chcelo v krizoch seknut tak musim opatrne ale budem troska na rotane a pridam chodzu a na druhy tyzden ked budem mat rannu budem chodit si miernym tempom zabehnut na skolske ihrisko a cestou mam schody tie su tiez super tak doschudnutia musketierky

metracek

ahojte,tak uz teraz viem ze 90 dnovku zvladnem s vami musketierkami LAIGHT som na teba celu nedelu myslela ako zvladas vodny den no ako vzdy SUPER si jednicka s vami dam aj ja ten vodny den a ty si ho mala v nedelu a tam je lakadiel no uzasne LAIGHT ,HELUS som rada ze si sa pridala som zvedava tiez ako nam to pojde teraz dole tie kg ale ja 5kg mozem dat v pohode dole ale budem aj cvicit popritom nech to telo spevnie ,ranajky maliny pol banana a broskina no rano zacinam 3dcl vody a teraz pijem kavu to po nej dam zas vodu si v priebehu dna caj pu er a cistu vodu minimalne 1liter v praci mam pobednu obed mam malu ugrilovanu dietnu klobasu a k nej pol grahamoveho rozka a vyvar z druhou polkou rozka a na veceru 10dkg sunky moze byt co hovorite ,ozaj mate niekto osvedceny recept na cuketovu polievku doschudnnutia musketierky

Helus

Ahoojte kocky moje zlate.Normalne ste ma nastartovali na 90 dnovku,aj ja zacinam s vami,a budeme zase spolocne musketierky.Aj ked ja uz udrzujem,ale 3 mesiace si dam s vami,a som zvedava,ci nieco pojde dole.Idem spat,nevidim uz na obrazovku dnes som bola v praci 14 hodin.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.Zajtra napisem viacej Carey drzim palceky,klud ty to zvladnes.

carey

Baby pekny vecer vam prajem, som nahnevana ale nie na seba ale na moju super skolitelku, pytala som sa jej na mnozstvo veci povedala ze je to ok a oponentka mi to vycita, fnuk :/ teraz to ja mam obhajit ako neviem co poviem.

LIGHT 88

Zajtra doobeda budem mat cerveny melon s jabkom a bananom = taky ovocny salat a na obed masko so zeleninovym salatom aj na veceru si dam tekvicovy privarok s volskym okom ,uz mam navareny. Tak pa.

LIGHT 88

No super JESSICAL ze ste boli cela rodinka = normalne ma to dojalo lebo som si spomenula jak sme chodili aj mi cela rodinka na kupko ked boli este deturence ,kolko kriku a radosti to bolo = no zivot uteka ako voda = uz mam vnucku tak snad budem zachvilu chodit s nou az podrastie... :) a preto chudnem aby sa za mna nemusela hanbit hihi = dnes VODNYYY DEN mam skoro za sebou = citim to viitazstvo ,ze som to super zvladla a zase 1.2.3.4.a ide sa :) doschudnutia bojovnicky ZVLADNEME TO.PAAA

JessicaI

Ahojte dievcata,

pekne prispevky ste napisali. Som rada, ze patrim do takeho skveleho kolektivu. Carey aj ja Ti prajem co najskor vyborne ukoncenie diplomovej prace... uz nech to mas za sebou a mozes si uzivat zivota bez stresu.
Ja som si dnes bola znovu trochu zaplavat na kupalisku.
Boli sme cela rodinka... konecne si nasla cas aj starsia dcera a isla s nami. Uz nam to chybalo ist s nimi niekde aspon na chvilu ako za starych cias ked boli este deti.
V jedeni sa kontrolujem a da sa povedat, ze sa neprejedam takze dufam, ze aj vysledok bude pozitivny.

Drzte sa dievcata,pekny nadchadzajuci tyzden prajem...doschudnutia.