Kamarátka na chudnutie

majka1986

ahojte dievcata,
ospravedlnujem sa, ze som sa neozyvala, cas mi akosi nedovolil.
som rada, ze sa vam takto dari, precitala som si prispevky, ktore tu davate, a ste skutocne skvele.
musim sa vam pochvalit, konecne uz nejem tak malo.
jem pravidelne, aj poobede, ale vecer po piatej uz nie. dam si niekedy aj nieco kalorickejsie, ale aspon viem, ze si dam zo vsetkeho trosku a je to fajn a nespraskam potom celu misku niecoho, po com mam zle svedomie. kazdy den vypijem minimalne 3 litre vody, aj viac. a od minuleho tyzdna sa mi dari chodit behat a trosku cvicit... beham pol hodinky a potom este nejake cviky na brucho a ruky :) dufam, ze mi to vydrzi :)
drzte sa dievcata.
a uz sa budem ozyvat castejsie, slubujem, a vdaka za podporu (potom, co som tu depkovala).
pekny vecer vam este prajem

JessicaI

Ahojte dievcata,

aj mne sa manzel smeje, ze co zase vystrajam. Neveri mi... ved doteraz som tolko krat zlyhala. to moje chudnutie berie tak s rezervou. Uz nebude prekvapeny ked zase sklamem ale urcite bude prekvapenie ked to tentoraz dam a na to sa tesim.
Helus musis mat hroznu pracu skoda, ze teraz nieje z coho vyberat a clovek robi ako otrok len aby mal kazdy mesiac nejaku vyplatu.
Moja vaha isla trochu hore, pretoze mam svoje dni ale apetit krotim ako sa len da takze dufam, ze klecka pojdu zase dole.
Drzte sa musketierky...doschudnutia.

LIGHT 88

AHOJTE musketierky = tak CAREY DRZIIIM PALCE !!!! METRACEK sak ty si uz toho veeela dokaazala = ty to zvlaaaadnes lavou zadnou. HELUS ja ta obdivujeeem takto vkuse robit.....bez volna = vela sily ti praje aby si to zvladla. No baby ja som dnes mala rano hrusku potom som bola veeelmi hladna tak som si dala 1PL ovsenych vlociek a apila vodou aby som to vydrzala do obeda hihi = na obed vyprazany karfiol a paprikove zemiaky z toho mam aj trochu na veceru a teraz som si dala 2 nektarinky .Zajtra mam asi daco z kysnuteho cesta...PAAAA

carey

Tak ja uz mam tu prezentaciu, ale mam strach vystupovat pred ludmi, neviem ci ste to tiez zazivali niekedy. Neviem co robit, snad to nejako prekonam. Na bc. statniciach sa mi klepali nohy kto vie co teraz. Nemate nejaku radu ?
Idem si este citat pracu a vecer chcem mat klud

Helus

Ahoojte musketierky ja som tu vecer nebola nevladala som zapnut net,hned som isla spat,som strasne unavena,a cvicit uz vobec nevladzem,robim bez volna uz 3 tyzdne,a sobotu zase robim.idem si spravit ryzotoa hajde do prace.
Light gratulujem ti ku zhodenym kileckam.

metracek

ahojte,tak ja rano 2 nektarinky a pol banana na obed ma caka rizoto a na veceru pol rizota mnnnnaam,zajtra spagety s bolonskou omackou ,ako som sa dala na 90 dnovku manzel poznamenal ved to nevydrzis ved to su 3 mesiace aj som zas chcela povedat nieco ale dcera ma predbehla ze ved mama to uz dokazala a ake super vysledky dosiahla a ze co riesi ale vzdy ked sa ja idem odvazit tak aj on a sa este vychvaluje ako on tie dovolenkove kila schudol no ja este nie a ako je on spokojny zo sebou viete ako ma to stve v hlbke dusi ale ved aj ja uz na tom pracujem ja si pockam na tu svoju chvilku aj som uvazovala ci to chudnutie neprehodim na23.9.a ze skoncim 23.12 ale potom som si uvazila ze teraz uz nemozem spekulovat to by bol manzel na koni a ved este ten daky gulas zvladnem a cakaju ma 2 oslavy aspon sa nebudem prejedat inac som sa rozhodla ze vazit sa budem az po vodnom dni ako sa ma bude to pre mna tazke ale to zvladnem tak s chutou do schudnutia musketierky a idem cvicit a krutit sa na rotane

carey

Ahojte baby, tak ja som vstala skor aby som vsetko postihala. Robim akurat prezentaciu na zajtra k tej obhajobe, uff stale to skracujem ale stale je toho vela, za 10 min sa toho teda neda vela povedat. Idem si dat nieco na desiatu. Sa nam trosku ochladilo dufam ze zajtra bude pocasie ok, kedze si davam suknu. Trosku na mna ide stres :/
Vy sa ako dnes mate?

JessicaI

Ahojte dievcata,

ja som si dnes dala malu prechadzku s fenkou. Kedze je trochu vacsia dost ma tahala celu prechadzku. Pred prechadzkou som si dala pohar vody a celu cestu som ho pocula a citila ako mi zblnka pri kazdom kroku. Este si trochu zacvicim a pojdem pozriet nieco v TV.
Doschudnutia musketierky.

LIGHT 88

No dobre METRACEK ta strava = ja to bezne takto ze nemusi byt to iste na veceru co na obed ,len dodrzim bielkoviny sacharidy ....no po vcerajsku super pocit = rano o 2kg lahsia....PREPACTE ale viete ze mne to pomaha na vyprazdnenie ten vodny den !!!PA

metracek

ahojte,tak ja som dnes este varila na zajtra ryzu dusenu a mrkvu sojove kocky som uvarila v 1 litri bujonu a zmiesala z ryzou a dala tam este kukuricu tak na zajtra mame s dcerou navarene rizoto a ten bujon zo sojovych kociek a mrkvy to bude mat dcera na pobede dnes ,JESSICAL opatrne s tym cvicenim ja som sa minule tiez nanic citila tak som to cvicenie vypustila daj rychlu chodzu alebo schody ale ved ty najlepsie vies co ti vyhovuje len treba stravu na prisno doschudnutia